...

Tjululul , skönt med fredag känner att jag behövde någon ledig dag ! Jullan hämtade upp mig från jobbet sedan for vi till mig söta farmor som bjöd på kakor , sötisen där.. Sedan sprang jag snabbt in på shopping , och köpte mig en t-shirt och ett par jeans-leggins och en ny deo för ''Molgan'' har ''tagit'' min andra . Ingen aning vad som sker och händer ikväll någonting blir det väll iallfall , pusspuss fulingar ! 



Detta hittade jag när jag sprang in på stan hann vara där cirka 10 - 15 min ! tihi får gå länge någon dag
Jeans leggins - gina tricot 
H&M - rosa t-shirten
Deodorant - LdB , det besta ! 


...


 


Thats goood !

...

Shululu , kom just hem . For endå ut till luleåkalaset en sväng , kände mig inte speciellt taggad men kände att jag behövde komma ut .. Jobbar imorgon så därför kom jag hem så tidigt skönt med fredag imorgon får se vad som händer och sker ska på stan efter jag jobbat iallfall måste ju chacka nått att ha på mig dom två kommande dagarna osv ! Jaja , ska iallfall tvätta bort sminket osv nu så ska jag hopppa i sängen på ett tag ! puss&kram Mjaouuu



Rätt mysigt , vi satte oss i hamnen ett tag då jag fick mina jävla hjärt klappningar hofff ...

...

God afton , idag är det torsdag och då börjar luleå kalaset ? Det blir bara sämmre och sämmre för varje år , och jag jobbar imorgon får se om man ids fara dit ens något idag , och vad ska jag göra där när jag inte är arton ? Jag menar öl tälten är ju allt nu mera. Kom iallfall just hem , vart och jobba tills halv tre sedan kom julia och hämta upp mig , orkade inte gå in till stan idag , fyfan jag försov mig i morse och var på jävla dåligt humör jag hann inte ens duscha men tur att jag duschade igår på kvällen iallfall men jag hatar att inte duscha innan jag far någonstan ucsh !!!! Nåja nu ligger jag och lyssanar på gooood music , ska strax hoppa in i duschen åsådär ! pusspuss // Lovisa silfwerplatz


 


...

Hoff , kom hem för ett tag sen . Dagen börja med att jag steg upp kl kvart över 6 och gjorde mig klar inför jobbet så kom julia hämta mig och skjutsade dig mig , jag slutade halv tre eller det gör jag för övrigt varje dag. Efter jobbet hämtade hon upp mig for nått varv runt stan sen for vi till henne hon duscha och sedan till mig för att göra mig klar sen for vi på bil bingo jag julia och andreas , härligt härligt . Nu är jag hemma iallfall och är fruktansvärt trött , åh jag ligger och kollar på massa hundvalpar jag vill ha ! PAPPA PAPPPA PAPPPA SNÄLLA ?! Får se om man lyckas övertala honom !! Nu ska jag klä av mig och läsa lite bok innan jag sommnar , pusspuss hörs imorgon !


NITAR NITAR NITAR , JAA!  


...

Har lovisa slutat blogga? NÄ DET HAR JAG INTE , fitt bloggen gör mig så jävla förbannad ibland när det bara laggar ihop sig direkt man går in på sidan . Inte kul , iallfall idag har jag jobbat helt okej tidfördriv faktiskt men hade varit betydligt mycket skönare att ligga hemma och sova hela dagen stiga upp göra sig klar och hitta på nått kul , började som sagt jobba 08:00 och slutade halv tre eftersom jag bara tog en halv timmes rast inte orkar jag trampa runt där med en hel jävla timmes rast utan att göra nått ! Sedan kom jullan och hämta upp mig , fan varför bli det fint väder när jag börjar jobba det är fan inte rättvist ! Tror ni julia är nå gullig , så hade hon tvättat bilen idag och torkat bilen med säm skinn för att inte vattnet ska rinna och bli smuts . Sutt hon är ! Sedan for vi till mig och åt ut igen pratade och sedan for vi  till mammsen och fikade litegraann och nu är jag hemma igen sten jävla död , kl är fan just 8 men så är det efter en tung dag på jobbet liksom ! Jag är sjukt shopping sugen ska nog passa på imorgon eller på torsdag springa in på stan och handla lite känner att det kryper i kroppen ! jaja , fan vad jag har blivit tråkig men jag ska som sagt var bättra mig . pusspuss nu ska jag tävtta bort sminket och lägga mig och läsa twiligt som jag börjat läsa om , sweet . pusshey !

haha läste nyss någonstans ! haha är pottfrilla som jag kallar det modernt igen . IUH PÅ DEN !!!!!!






...

Tror ni jag har kunnat sommna eller kommit till ro ? Nä , jag har målat naglarna tvättat bort sminket och så har jag legat och pratat med julia . Nu ska jag lovisa silfwerplatz satsa på en kropp som är värld att dö för ! Oh shit betyder att jag måste börja träna osv hell no ? kanske börja gå ut och gå och sånt iallfall , fan nu har jag ställt in mig på det nu går det inte att bryta ! Tex audrina från the hills , hennes kropp är ju värld att dö för! Jaja ska kolla lite på tv nu och förhoppningsvis sommna pusspuss !




...

IM home , eller kom hem för ett tag sen . Jag gruvar mig jag börjar jobba kl 08:00 imorgon !? Hur ska lovisa orka sig upp imorgon fanfanfan.. Och jag kommer inte kunna sommna förens vid säkert 12 - 1 inatt puhu jobba åt mig någon?! Iallfall , ska snöra på mig mys shortsen och mysa med bok och lite tv nu iallfall kanske man blir trött ? pst knappast , men vad ska man annars göra ? Springa in med huvudet i en vägg , det är lite för smärtsamt känner jag... JA JA , luleåkalaset börjar på torsdag får se om jag ska gå hela helgen känner mig inte så sugen för luleåkalaset blir bara sämmre och sämmre för varje år .  Nu ska jag göra det jag ska göra måste ju fixa naglarna också dom ser förjävliga ut pusspuss lovisa lovers !

Fan har inte ni dåliga hår dagar , dåliga dagar då man aldrig fastnar på kort?
Det har jag IDAG ! ni blir utan bild pusspuss


...

Mjaouu , första jobbadagen avklarad !!  Började kl 1 sköntskönt . Julia skjutsade mig till jobbet eftersom hon själv slutade kl 12 for och åt innan och så . Sedan kom hon och hämta mig och vi for och köpte cola for hem till mig och bytte om ut en sväng till , nu ligger jag hemma . Fan så varmt det är ute , i bilen , överallt ! Får typ sitta och hetsröka för att det är så olidligt varmt på våran inglasade balkong .. hoff , iallfall imorgon börjar jag jobba 8 till 3 kanske halv tre eftersom jag hade tänk ta bara en halv timmes lunch. mihihi , iallfall jag kommer sommna nu om jag inte gör nått . Pusspuss nu ska jag studsa vidare !!



...

Puss puss nu ska lovisa försöka sova , god natt sov gott !








...

God kväll , kom alldeles just hem . Idag har jag som sagt varit lite bakisseg , julia kom till mig sedan for vi och åt flottmat . Haha eller helt enkelt bakis mat . Sedan var vi och köpte hår färg och for och härgade mitt hår det blev mörkare brun . Nice nice , sen har vi vart och dum snurrat några varv . Varit förbi mormor en snabb sväng , sötis hon är ! Och nu är jag hemma sitter i soffan och ska kolla om det är någon bra film på tv ! Så ha en bra fortsatt kväll ..
BLÄÄÄ , imorgon börjar jag jobba tar emot rätt bra ! Varför ska en prinsessa jobba ?

Pusspuss // Lovisa silfwerplatz


Resultatet , hm mitt hår ser typ lila ut? oh no !


...

God dag! OKEJ , igår började själva kvällen med att vi for till dessi någon tjej i stan och började dricka någon grogg och tog någon cider . Sedan knatade vi vidare till brasseriet , där någon eller två killar fyllde år . Jag kände dom inte men daniel och dom kände tydligen dom . Satt vi på ute serveringen och drack cider någon drink osv , snacka skit . Trevligt faktiskt . Drog hem vid 2-3 tiden , och kvällen avslutades BRA ! Nu sitter jag här med julia och ska vara social med henne pusspuss uppdaterar senare , det togs inte mycket bilder igår suck jag är så dålig på att ta kort !




...

Hejsansvejsan , jag har legat och latat i sängen hela dagen . Hoff tröttis tröttis , nu har jag gjort mig i ordning . Och får se vad som händer det var nått på brasseriet så får se om vi far dit eller inte om det blir någon annastans inte så mycket fest här i stan nu när det är piteå och dom flästa dricker ju på en fredag så får se hur det blir ! Mina cider står som sagt i kyl skåpet och ropar efter mig ! Här får ni några bilder sen alldesels nyss då jag satt och lekte med webbcameran ! tahaha







Oj där fick ni lite , vad ska man säga EGO pic? Vem älskar inte att ta sånna !? Iallfall , jag hade inte på mig det dära linnet igår . Eller någon sekund sen bytte jag ju om till alla andra jävla alternativ men just idag känner jag mig ur hot i detta . Igår blev det vita linnet med korta jeans shorts under till sweet ! Nu ska jag gå och fixa till mig lite till , sen ska jag ringa och cheka hur det blir ! puss puss snyggingar

...

Godmorgon godingar , jag har sovit som en prinsessa ! Nu ligger jag och ser på Made weekend berak på mtv och myser i mina shorts och mjuka underbart sköna hundtofflor som jag hittade i min garederob som jag helt hade glömt bort , love them ! Nu ska jag sktrax gå och göra nått att äta ! , pusspuss snyggingar uppdaterar på ett tag !


Visst är dom snygga tofflorna !?;)

...

Nu blir det inge mer bloggnign för min del i kväll/natt , viktor ska komma och sjunga mig till sömns ! God natt på er puss sötingar !;)

...

Neutrogena's hudvårds produkter är ett rikigt hett tips !

Neutrogena - prue glow
''Det är som en pads på med sidor på och man stoppar in handen i den och det finns två sidor man ska använda först peeling sidan som får bort sminket och rengör huden som man skrubbar lätt med i ansiktet '' andvänds ej för att ta bort mascara '' Känns jätte fresch sedan tar man den andra sidan och tar man och gnuggar i ansiktet så man får bort resten , tror det är för att få bort allt . ''Spa-facial''

Sedan använder jag mig av mitt ansikts vatten Ro'c dermatologic , och efter man gjort allt detta så känner man sig super fresch i ansiktet , föresten smörj gärna in med någon hudkräm efter man kan bli lite torr i ansiktet utav pureglowen eftersom det lixsom peelar och gör det inte för ofta , bara när du känner dig oren i ansiktet och och finnar och plättar.

Hihi själv sitter jag och dricker hallon soda , och funderar på om jag ska åka och se film ! får se får se .. fan vilken velare jag är sorry , pusspuss inte meningen . Iallfall jag är rätt så trött steg ju upp lite innan 7 tiden så jag har anldenign! Åh så trist att vara ensamm hemma själv ?! Hallå vart har jag min MISTER.M någonstans ? spolat han kanske? iallfall uppdaterar på ett tag , snyggingar so chek later ! kram






...

Sitter nästan hälldre här och nattbloggar , kanske kanske kanske att man följer med till piteå om det finns plats kvar i bilen så får se . Borde inte för jag är ett lik , ett rastlöst lik . Iallfall här har ni några andra val jag hade inför ikväll jag har så svårt ibland att välja kanske helt enkelt för mycket att välja på ? Jag har kommit på mig själv jag har mycket kläder men mycket av det använder jag väldigt sällan. puss puss kommer snart med ett tips som är bra för hyn ! :)








...

God kväll , jag sitter fort farande hemma och vet inte rikigt vad jag ska göra tar mig lixom ingenstans när pappa taxi inte är hemma . Och vet ingen som är ute just nu , men det ska nog lösa sig för nått ska jag då göra . Iallfall jag håller på att välja kläder det här är ett av dom många alternativen jag har och välja på kommer garanterat byta om någon gång till innan jag är helt nöjd . Pusspuss snyggingar


Det är en av alla mina ombytningar ikväll , suck kom och välj och gör det lättare för mig tack !

Fan vad fin jag var här då , såg lite aggrosive ut ;) haha blir inte allra bäst på bild ! ''suck''

...

God afton , Jag vaknade idag vid kvar i 7 tiden så kom julia och hämta upp mig . Trodde det var massa små fel på den men icket ! Det var bara parkerings bromsen som var för lös ospänd eller nått sånt , skönt att veta det ialfall . Och det är lite avgas leckars så det trodde vi också skulle eym: en skulle åka dit för men inte det inte ! Good car ,iallfall sedan for vi hem till julia och druckigt massor av cooola me love ! Varit och dum snurrat osv . Nu kom jag iallfall just hem ska på ett tag hoppa i duschen och fixa mig inför ikväll . Kul kul hoppas jag iallfall ! haha . När det är som roliagast på en fest ska man gå hem ! Låter tråkigt men sant för sen kan det komma någonting annat och förstöra kvällen bara en liten sak kan förstöra en rolig kväll och bli en rikigt trist kväll ! Nu ska jag kolla vad jag har fått och dricka till ikväll osv , pusspuss uppdaterar kläd koden senare hihi .



Eym :en inne på besiktings hallen , kunde inte låta bli att skratta när den endast fick 1 fel !

Tror ni julia har nå söta katter , det här är en av dom ''Totti'' ! åhw




...

Hoff , ska strax gå och lägga mig , jag och julia ska trots allt fara och besikta hasch-pulkan kl 8 imorgon bitti . Och Nu sitter jag och gör lite svall i löshåret så man blir lite fin imorgon on the party , det tar ett förjävla bra tag att fixa det dära helvet till löshår , måste beställa nytt snarast ! Iallfall , ska bli bättre på att uppdatera de två senaste dagarna har jag varit jätte dålig på det sorry . Pusspuss natti natti !


...

Ännu en dålig uppdatering idag , sorry jag ska bättra mig ! Idag har jag och julia varit och tänkt besikta bilen men vi fick ingen tid idag utan imorgon kl 08:00 på morgonen imorgon .. Suck jaja , det ska nog gå bra ! Nu sitter vi och ser på film och målar naglarna . Blir bara att ta det lungt ikväll . Imorgon blir det nog fest , whiho !! Jajja nu ska vi se klart filmen pusspuss ! :)


...

God kväll , sorry för en dålig uppdatering idag . Idag har jag legat och solat ett tag , sedan har jag pratat i telefonen med julia ett bra tag sedan har jag varit på bil bingo som spårade lite grann jag och angelica och daniel målade oss i ansiktet med ''bingo pennorna'' tahaha so sweet . Ingen aning vad som händer och sker ikväll , kanske bara ta det lungt klockan är ju endå 22.14 så kanske bara blir att sussa ska upp rätt tidigt imorgon eftersom vi ska till en strand och bada om vädret nu är bra . hoppas hoppas !!



Kanske borde börja fylla i mina ögonbryn i röd färg ? SATAN så snyggt . Ah iallfall som ni ser såhär såg jag ut den ena värre än den andra och på mina kinder står det puss och ena kram . Nu ska jag tvätta bort färgen från ansiktet sedan får jag helt enkelt se vad som händer puss pusss <3

...

Sådära nu var det färdig fiskat , ingen napp dom dära jävla fiskarna var svår flörtade . Vi såg bland annat en äcklig liten jävla bisamråtts bejbis , huvva vad dom är äckliga ! Jag är sjukt duktig på att fiska , not ! haha jag försökte för det mesta nappa på dom andra som fiskade vi blev ett par styken som fiskade .. Jag kastade snett hela tiden , tror jag kastade ett kast hyfsat rakt på dom alla kast jag kasta , och dom fick skratta åt mig ! hihi , what ever jag är inte bra på allting ! Lyckades sätta kroken i mitt eget finger jag ska nog inte fiska helt enkelt , men det är kul endå . I am a amatör fiskare punkt slut . Nu ska jag äta någonting blev hungrig sen ska jag slå igång någon film och bara känna lungnet . Ser ut som att det ska bli fint väder imorgon hoppas hoppas då kan jag soola , jaja pusspuss !

Jag hade sminkat mig innan vi for och fiska min anledning varför = ja men då nappar ju fler ! brukar ju vara så med pojkarna så varför inte med fiskarna ? :) haha

Tog bara 1 kort på vattnet där vi var och fiska , rätt fin bild endå ! ''för att vara med mobil kamera''


...

Jag drar och fiskar med julia och hennes man nu , mjukis kitet på liksom jackan med chek . Pusspuss uppdaterar senare hur det gick om jag fick nå napp !;) haha


Lovisa säger - julia vad ska man ha på sig när man fiskar?


...

Jag är jätte trött har slöat hela dagen framför tvn och datorn , dåligt väder hela dagen nu börjar det däremot klana upp iallfall.. Har också färgat ögonbrynen , blev rätt bra kommer bli bättre med dagarna när dom bleks dom är alltid lite mörka i början men färgen från huden far ju ut om någon dag .. Andvänder mig av en svart brun ögonbryns färg den blir alltid bra. Ska sminka mig klä på mig medans jag ser simpsons på kanal 6 19:30 det börjar alltså nu . Jajja nu ska jag se det och sminka mig pusspuss !

...

Det blev inte alls som jag tänkte filmerna var inte klara ännu men jag har faktiskt inget emot att se house bunny ingen , hihi sjukt rolig film ! Nu ligger jag och äter ben and jerry glass för fulla muggar , thaha lovisas frukost idag ? Ah eller jag är inte alls så pigg på att äta frukost , men då hittade jag ju mig ben & jerry kan man stå emot då? Nej , jag har aldrig smakat denna smak tidigare har ni ? Chunky monkey , Innehåll : Bananer ice cream whit chocolatey bananas & walnuts . MMMM , iallfall nu ska jag mysa med film och äta glasss ! pusspussss



...

God morgon , Låg och läste lite i veckorevyn blev jag jätte förvånad . Det står frågor och svar , tjejer ställer frågor till en kille '' då handlar frågorna om typ deras förhållande till en kille osv'' Så skrev han som svar : Alla killar är svin dock inte otrogna svin ! Oj strakt sagt killen , and thats right ! Kollade lite på trenderna i höst , huvva inte alls inponerad av kläd kollektionen ! Iallfall det är skit dåligt väder ute , trist grått och det regnar . Tog en lite sov morgon idag på grund av det piss dåliga vädret , blir att ligga inne och kanske se på någon bra film som jag laddat ner om det nu funkar / går hem ! pusspuss uppdaterar senare :)


...

Hello , kom hem för ett tag sen från bion .. suck my as den sög , okej visst någon gång var den väll lite små rolig skrattade till kanske två gånger på 1 & halv timme . Jag har öppen humor kan skratta åt allt men inte den det betyder att den är dålig . Rikigt äcklig var den också ibland , har inget emot bögar jag tycker det är gulligt men jag vill fan inte veta vad dom sysslar med liksom ! Iallfall ska tvätta bort makeupen och hoppa i mys kläder och se bring it on eller wild child . Hör och häpna jag lyckades ladda ner filmer , men med hjälp av min kära lillsyster johanna ... Jajja pusspuss på er bruno sög tycker jag inget jag kan rikigt tipsa om ! Hejdå sötisar

tog ett lika värdelöst kort som filmen var , suddigt och dåligt !


...

Ikväll blir det bio med Julia och hennes vänn Fanny , ett tag sen man var på bio så det kommer bli trevligt . Det blir att se på bruno , värkar var en lite stollig film but i like it ! Borat was so 2006 haha . Iallfall har nyss kommit ut ur duschen och ska strax kolla upp vad jag ska ha på mig sminka mig fixa håret osv , puss så länge ! :)


...

Skönt att sola , anna och sofia kom förbi mig istället och låg och solade med mig sweetisar ! Har just sett klart The house bunny klar , I love that movie ! Iallfall ska strax hoppa in i duschen fixa naglnar och fixa benen , vem tycker inte om att pyssla om sig själv? iallfall ska gå och göra det nu , puss&kram så länge !


...

Hoff , duschade av mig och hoppade i bekinin ska strax möta upp Hannes så ska vi lägga oss och sola här någonstans på varvet . Fick alldeles nyss en kommentar om att jag härmar Kissie ? Oj råkade jag köpa samma tröjja som henne eller? Haha , ni är bara allt för gulliga. pusspuss lovers and haters ! Men jag förstår mig faktiskt inte på dom som läser mig blogg och ''hatar'' den så mycket , ahmen det är klart ni har såååå svårt att sluta läsa den .. Hahah pusslovers nu ska jag göra mig klart att gå ner och sola ! ;)

 
Fan alltså shit , vi båda hade ju svart på oss ... ah kanske lite härma kissie jag är ? haha gulliga ni är ser ingen likhet i mig och kissie hon är blond och jag är brunett . Och två olika kläd smaker , pusspuss på er nu ska jag ner och sola med hannes !

...

God morgon , filmerna som jag laddat ner värkar inte det bli nått av ska strax gå och skrika på syrran i panik om hjälp jag vill ju kunna se filmerna och vetat att jag har fått ner dem !! Jag älskar dom hära typiskt blondin filmerna tex som  legally blond osv . Jag gillar söta komedier med mycket skratt , såndär typisk lovisa humor ! Iallfall house bunny är min favvorit film just nu hyrde det för någon månad sedan . Den är rikigt bra , sköntaste filmen jag sett på länge !! För er som inte redan har sett den , SE DEN ! Och sedan har vi wilde childe som jag och johanna såg i göteborg , jag tänkte vadå wild childe låter som någon skit dålig barnslig film ? Den var skit rolig och jätte bra , kärlek humor svek nya vänner , allt innehöll den som jag tycker om ! Ett till tips att se , iallfall jag ställde klockan på 11 för att vakna vet inte om jag kan säga att det ser lovande ut '' vädert alltså '' lite molningt än så länge försvinn så går jag ner och solar direkt , vågar inte somna om för då sover jag väll tills 4 tiden .. haha jaja ska väcka syrran och be henne komma och hjälpa mig med filmerna jag får paniiiiiiik ! pussspusss snygga läsare? :)





...

Nattinatt bloggning , jag och julia fixade naglarna och sånt åt gottigottis och satt och snacka skit alltid trevligt . Eftersom min kvarts sovning blev några timmar så är jag pigg och kommer inte kunna sova förens vid 6-7 tiden , själv hoppas jag på sol imorgon måste bättra på min toksnygga bekinibränna , mjaouuu på den ! Iallafall nu ska jag tvätta bort make upen , och ladda hem någon film och se . Fast först måste man ju ladda ner skiten så det funkar att ladda ner ... ''ÅHHHHHHHHHH'' Och jag har världens ångest tror ni jag har packat upp mina väskor med alla saker och kläder ? NAE , det har jag inte och jag har spillt fondation i sängen så det ska också bäddas inna jag går och lägger mig.. Tungt läge , hallå vart är min asisten? Frivillig asisten städa mitt rum , städa min garderob , putsafönstet som jag råkade flotta ner när jag såg julia gå utanför jo jag var tvungen att trycka nunan mot rutan ! Iallfall frivillig hjälp , ah där når ni mig ! [email protected] Haha pusspuss lovisa lovers nu ska jag sluta för nu ska jag försöka förstå mig på nerladdnings pogrammet får se hur det går .. mjahaha im not good at sånt

Pusspuss -v-

//Lovisa silfwerplatz


...

Ojoj , en kvart kan bli några timmar . Låg och vilade ställde klockan på en kvart så att jag skulle blunda några minuter nej då sov jag till nu .. Ligger och ser på anna nicolesmit filmen , jag som ville se den men den började typ vid 9 tiden .. Iallfall , ska gå och duscha nu im sorry för dålig uppdatering ? pusspuss uppdaterar senare innan jag lägger mig. Ett tips måla inte naglarna i solen , det gjorde jag idag och nagelacken blir kladdiga och allt blir dåligt får ta och göra om det senare , pusspuss !


...

Godsoligdag , jag och anna har legat ute någon timme och stekt lite grann . Skönt att få bra väder för en gångs skull? Nu ska vi fixa och trixa lite med naglarna ute på balkongen i solen , pusspuss uppadaterar snart !








...

Det är strålande sol jag hoppade ur upp från sängen direkt jag såg vädert ringde anna , hur fan kan jag vara morgon pigg idag ? What ever nu ska jag kläpå mig bekinin och ringa och se till så att annis pannis inte somnat om , vem vill missa en strålande sol dag ? inte jag  !!!!!!!!!!!

puss uppdaterar sen !

...



Anna tog kort på mig hihih tjuhu vad lång jag ser ut att vara med mina 13 cm !



vadå inte sexig ? haha kolla facet !!! skämtis bild

...

Tjoholu , kom just hem . Vi for på camillas strand party , det var trevligt sedan for vi till stan skulle på någon  ful bitchs fest. Men det blev inte av då knallade vi till varvet och hämtade pengar och for och åt på max issa och hennes man skjutsade oss och vi tog driven fylle käk du vetttt , haha .. Denna kväll fick iallfall 4 av 5 tosters , de ni ! pusselipuss här kommer vackra bilder sen kvällen .. haha ni får skratta :)


vad hände här då? .. jag och anna ramlade med kameran i farten

Jag tror vi hittade något intresant i sanden !



Vad har vi här då? några tomtar vi hitta på vägen

Littet stolliga bruddar som sagt ..

Vem vet jag inte , men han vart med på min kamera . Ett antal gånger ..



...

tjuhuhu , jag och anna sitter och funderar på vad vi ska göra ikväll våra alternativ är

- Trästocks festivalen

- Strand party

- Eller någon nice hemma fest


lollan tjillar med auot fitten , haha '' johannas stökiga rum'' INTE MITT !


...

Ett tips för er som har naglar som lätt går av och spricker alltså ''mjuka naglar'' , det hära gör så att naglarna blir hårda och inte spriker ett jätte bra underlack också ! Det finns på åhlens , naglarna blir stenhårda direkt det har torkat ! Rikigt bra



...

Sådära nu har jag packat upp lite av sakerna , skönt att vara hemma nu känner jag ! Trodde jag började jobba nu på måndag men det är nästa måndag och det känns super skönt jag blev nästan deprimerad ! Här kommer iallfall lite flera bilder från göteborg , tog inte alls mycket bilder ajja bajja måste bli bättre på att ta kort ..


På Liseberg , oh kolla balder den jag åkte ''läskig'' !

Klart man måste ha kanin öron på liseberg !

Lite av det jag shopppa i göteborg



Mjaoouu på mina nya heta klackar ;)


...

Hej snyggingar och fulingar , har ni saknat mig? Kom just hem pappa skickade en taxi att skjutsa oss från tåget , och det var så såklart snygg alex , kommer man där när man legat och sovit i ett tåg i 17 timmar jätte snygg och mysig , iallfall i göteborg shoppade jag och min syster en massa , gick på stan varje dag vi var där och shoppa och så var vi på liseberg en dag , och vi åkte balder det är fan den mest sjukaste läskigaste upplevelsen i hela mitt liv , fyfan .. Ja , vi hade 10 min att gå från där vi bodde till liseberg alltså vi bodde mitt i stan på Avenyn , ikväll är det trästocks , sugen endå .. tahah får höra om några coolingar är där kanske man åker upp eller så ! iallfall nu ska jag packa upp och samtidigt lägga upp några bilder här , pussspuss iallfall uppdaterar senare nu vill jag göra mig hemmastad i mitt rum först !






Kommer upp mer bilder senare !:)

...

Sådära nu är allt fixat nu är jag redo att fara ! Har varit och handlat tidningar osv till vägen dit kan bli långtråkigt annars , åh jag är jätte trött somnade vid 4-5tiden i natt och vaknade kl 10 av att syrran väkte mig men som sagt så skulle vi stiga upp den tiden.. Jaja men ska checka allt en gång till sedan ska vi börja bege oss får se om jag har någonstans att uppdatera ifrån för jag orkar inte dra med min bärbara dit hur som hällst så ni får klara er utan mig 1 vecka ! puss puss nu drar jag ! :)





...

God morgon alla morgon pigga vaknade för cirka en halv timme sedan , tyckte det var lika bra att vakna tidigt ska dushca göra mig klar , packa ner tandborste osv efter jag gjort det . Sedan måste jag endå till banken för att jag är så klyftig och inte kan min bankkåd men hallå det tar två dagar att föra in pengar klart jag tar dom i handen istället ! Jaja nu är syrran klar i duschen ska också hoppa in uppdaterar innan jag beger mig , får se om jag kan uppdatera där bortifrån , pusspuss iallfall ! :)

...

God kväll , kom just hem . Följde med julia på ett uppdrag , fast först for vi hem till henne och klappa på hennes underbart söta kattungar ! Pratade strunt , osvosv . Men nu är jag iallfall hemma , ska laga mat till mig och johanna .. Hahah undra hur det kommer gå hallå jag får ju allt serverat ! Så klart jag inte kan laga mat då , tahaha vad förväntar ni er? iallfall nu ska jag gå och fortsätta försöka .. haha ser ju om jag lyckas sedan blir det att packa klart tills imorgon .. Kul jag kan inte mitt bakkonto-nummer så får fara på banken imorgon sista minuten och byta kod HAHAHAHA im good ! jaja pusspuss nu ska jag fixa vidare !



rexi en av söttisarna

...

Det är tungt dagen efter ! Ja iallfall amina och jag vaknade vid 10 tiden imores av att vi var jätte tröstiga och så gick vi upp och rökte sedan gick vi och slog på en film och somnade till den tills vid 12 halv 1 . Sen for amina vid två tiden och jag somnade om till kl 18:00 det är de besta ! Fan vad det var skönt att sova iallfall , och jag säger en sak . Jag kommer inte dricka på ett bra jävla tag man ska aldrig säga aldrig men aldrig var jag fan nära att säga ! Fyfan , minndes inte att man blev såhära äcklad och seeg ! Iallfalll det var en toppen kväll bortsett från huvudvärken ! Ja efter jag vaknade packade jag min väska för imorgon beger jag mig ju till GÖTEBORG , tar alltid med sig onödigt mycket saker , tog med mig 4 par skor + dom jag ska ha på mig tex och jag kommer garanterat använda ett par utav dom haha well well , amina glömmde en öl här som står och äcklat mig under tiden jag varit vaken vill värkligen spy när jag ser den , haha känslig dagen efter Jo tack det är jag ! Blä , ska strax hoppa i duschen men först måste jag hjälpa johanna lite med packningen , uppdaterar senare .. Pusspuss

Remember ! Man kan ha lika kul nykter , man är dessutom snyggast nykter ! (K)



ÖL äckel jävla burken som stått och äcklat mig!


...

God morgon/natt , kom just hem pvg min sprängande jävla huvudvärk . Har haft en jätte trevlig kväll , amina kom till mig och sedan for vi vidare till mattias och hans vänner . Då skulle dom på färgan sedan påväg hem till mig blev vi bjudna på nå 40 taggare ''finnar'' fest haha ! LÅter helt knäppt dom var jätte trevliga faksikt sedan for vi på efterfest på porsön , vi dansade lite sedan blev min huvudvärk bara värre och värre så då ringde jag taxi , så simon körde hem mig so sweet . tackar tackar . Nu ska jag ta en huvud värks tablett och hoppas att jag kommer kunna somna , min skalle sprängs snart ! pusss puss








...

Ska strax hoppa in i duschen amina ''african queen'' ska komma ! Trevligt trevligt vi har inte träffats på länge så ikväll ska vi sitta och snacka skit , like always. Får se om vi går ut och sätter oss på gräs mattan här nere det är ju så pass varmt ute eller vad vi hittar på för bus , skrev just och fråga pappsen om det finns nå vin hemma , amina var lite sugen på vin och när jag tänker på det hade det ju varit hur trevligt som hällst med ett vinglas ! jaja snyggingar och fulingar nu ska jag göra mig klar sen kommmer hon ! pusspuss , uppdaterar senare


...

God dag , jag och johanna har suttit på balkongen och solat .. Var tvungen att ta en break vart så fruktansvärt varmt , vaknade vi 11 idag att Amina ringde och väkte mig , fast jag somnade om och vaknade vid 1 tiden kanske sedan har jag suttit på balkongen och solat , härligt att det är hyfsat väder iallfall ! hoff , imorgon ska jag börja packa till göteborg whihoo! Lowlow ska glida vidare nu iallfall , så pusspuss snyggingar !




...

Im home ! Kom presic innan för dörren julia släppte just av mig vi har vart ut en sväng skjutsade bland annat hem anna . Hoff nu när jag ligger i sängen känner jag att någon som heter lovisa är lite tröttis ! Nu är det bara 3 eller snart 2 dagar kvar till jag åker till göteborg , whiho skönt att komma bort ett tag .. Missar nog trästocksfestivalen buhu trist .. Nu ska jag hoppa i mjukisar mysa gärnet framför tv & datorn på magen ! skönt med värme på magen när man har mensvärk .. tahaha pusspuss sweetisar !





...

God dag sötnosar , vaknade vid 3 tiden tror jag det var såg att det var sol ute hoppade ur sängen direkt och på med bekinin och ut på balkongen. Nu ligger jag i sängen och ser på my super sweet 16 ! Ska strax hoppa i duschen när pogrammet är slut ha en fortsatt bra dag , pusspuss! ;)


...

Julia kom och hämtade upp mig och johanna , vi for och solade skönt . Jag solade hela 18 minuter brukar bara klara av att sola i en kvart minst , jag blir så jävla rastlös av att ligga där inne och dessutom höra på lunga favvoriter med dålig depp musik. Iallfall har hoppat i mjukis kläderna och ska fråga syster om hon har lust att se film med mig blir nog en tidig kväll att sova för mig i natt kan ju inte sova hela dagarna även fast det är det skönaste som finns typ ?! ÅH vad jag längtar tills på måndag för då är jag på väg till göteborg , då blir det shopping och Liseberg där har jag faktikst aldrig varit så ska bli skit kul ! jaja nu ska jag inte sitta här och nörda mer , pusspuss !





...

Hemma igen efter att ha varit och ätit middag med blondinerna som sagt , jätte god kines mat var det ! Sedan gick vi och handla lite godis och satt och pratade . Sedan fick jag ett sms av okänt nummer !?! gissa vem det var , jo MIN SNYGGGA HOCKYSPELARE till tremänning , visst tremäning låter snuskigt men hallå det är rätt långt ifrån att vara sådära nära släkt hade varit en annan som om han var min kusin eller morbror , ja men ialllfall så började han skriva och såg mig på video bandet hans pappa spelade in på alla oss som var i svartestan han tyckte jag var läcker ! Damn han är också rikigt läcker , haha! Jaja , slut prat om det ska iallfall inte göra någonting ikväll slappa trött och fick mens helvetet idag och har haft världens värk ! uppdaterar senare om jag känner för det , pusspuss !


...

God dag ! Har duschat klätt på mig fixat håret sminkat mig och är nu klara för att åka och äta middag med blondinerna , jag är ofta omringad av blondiner ! iallfall vi hade tänk gå ut och äta på färgan men det blev för dåligt väder så vi ska åka och beställa kina mat och ta med det hem till linda och ha lite girli middag ! trevligt trevligt nä nu ska jag hoppa i jackan , the ride komming sooon ! pusspusslovisalovers


Opps ! vad mina ben såg tjocka ut !:)

...

Whio , nu är resan bokad till göteborg far på måndagen kommer hem på Lördagen . Fyfan vilken slö dag det här varit , legat och sett på minnestunden för M.jackson , feel bad han är också född 29 agusti det är nu man har märkt vilken begåvad person han värkligen var , nu i efterhand har jag faktiskt börjat lyssna på vissa av hans låtar , en det är faktiskt rikigt bra ! Hemskt att några av hans fäns hade tagit livet av sig , det var väll lite att över driva tycker jag ! Ursäkta men AHAHaHAAH ! iallfall ska fortsätta slöa ska sätta på någon bra film som syrran tipsade om så vi ska väll ligga och se den sen blir det väll att nanna kudden , puss sötisar !


...

Det handlar inte om att jag inte kan respektera andra människor , jag skrev vad jag tyckte ! Respektera mitt tycke och tänk annars kan du lika gärna sluta läsa mig blogg så slipper du störa dig på nått , man kan inte tycka om alla jag tycker tyvär inte om hippies och vissa emosteter , jag ska inte dra alla över ett sträck ! tahaha ni tar det allt för seriöst , puss puss :)


...

Godmorgon , jag har sovit som en prinsessa i hela elva timmar i natt , utvilad helt klart ! Nu har jag äntligen hittat den sköna låten som jag letat efter ett tag wihoo , man blir lite dans glad av den ! ohoh , nu ligger jag och pratar med amina i telefonen , ska stiga upp ur sängen och gå och ta en rök nu iallfall . Puss snyggingar ! :)


...

Efter my new BFF , började en film som hette flirting whit Forty den var rikigt bra , det handlar om en kvinna som är 40 år ''hon ser yngre ut'' far på semester på hawai och har ett one night stand med en rikigt heting , hon ångrade sig att det hände , nästa dag kom han och knackade på dörren då var det han , bjöd med henne ut .. osvosv , hon reste dit och träffade honom så ofta hon hade tid '' han var bara 27 år'' men dom smälte in bra tillsammans hur som hällst. Men hon hade barn hemma i LA så hon kunde inte lämna barnen hur ofta som hällst så då bestämde hon att avsluta relationen / förhållnaden pvg sina barn .. Hon vill inte men hon kände att hon måste ställa upp mer för sina barn .. Då går det några månader , hon är inte alls den glada kvinnan som hon var med honom märkte hennes venninor och barn , månader gick och sedan knackade det någon på dörren , GISSA VEM DET VAR ? jo han .. åh så gulligt och jag sitter här fortfarande och grina åt filmen ... jävla mens hormoner dom gör mig så känslig !Men jag rekomenderar att se den filmen !

Ska försöka lägga mig i rätt hyfsad tid ikväll , känner mig trött och har lite ont i huvudet och ligger och väntar på att min mens ska komma snart hallå jag känner ju mens värk kom då ! Hoff , så det är tråkigt att sova själv , saknar dig mister.m och du kommer ju inte hem än .. buhu sova själv is so BORING !!! jaja pusspuss hörs imorgon snyggingar!


Flirting whit forty , rikigt gullig film ! Och damn vad snygg han är


...

Dont forget ! My new BFF på kanal tre nu kl 8 ! pusspuss snygginar



...

På tal om ingenting , vad fan ska man göra på hultsfreds festivalen ? Där är det bara droger hippies och emosteter som jag kallar dom och några artister som har typ repat med sitt band i ett garage eller ute på gatan . ! Ah , ingenting jag ska fara på iallfall !!Fick frågan om jag ville med - ALDRIG i livet , jag klara mig bra hemma för här slipper man se fula jävla hippies och dom dära förbaskade emosterterna som demosterar och klagar på sitt liv mest hela dagarna !

haha , jaja pms tanten här .. Jag har inte fått mycket gjort idag legat och nördat framför datorn , och som sagt irriterat mig över hultsfredsfestivalen när dom drog upp det fattar inte vad man ska göra där , för det första är det långt dit för det andra är den bara massa hippies droger och emosteter och dåliga band som ska spela , nog prat om det , men jag ska iallfall börja klä på mig fixa håret osv , Först då känner jag mig som en människa sen får vi se om jag bryter mitt löfte att jag ska stanna inne idag och ta det lungt ! jaja ,  pusspuss snyggingar !



...

Vaknade vid halv 1 idag , skönt det slipper man ha den dära stickande ångesten att man har sovit bort hela dagen . Iallafall somnade vid 4 igår , satt och pyssla med naglarna efter det la jag mig i sängen och somnade direkt jag la huvudet på kudden skönt ! Kan man inte alltid ha så lätt att sommna ? Sitter och lyssnar på musik ska strax gå och väcka syrran med mina hemska väckningar , mohahah jag känner bara hornen växa ut varje gång .. thaha stackars lillasyster som har en jävlig stora syster som jag , haha !

Uppdaterar på ett tag puss&kramis



Fix och trix med naglarna , vet inte hur länge sedan det var jag var nagelack faktiskt ..
Är det dåligt att använda nagelack för mycket? Kan det väll inte vara , ska ta reda på fakta ..


Mina favoriter just nu !

 

 

 


Good girl , good music !

Midnattbloggnign

Nä tror ni jag kan sova ? Min favvolåt spelade just på mtv och var tvungen att kasta mig till datorn och höra den en gång till , och så kom johanna hit och satt och surra med mig ett bra tag eller hon sitter fortfarande här !
 
puss på mina läsare


...

God natt dörm sött orkar ínte uppdatera nå mer ikväll , sov så sött alla sötnosar som läser mig blogg ! Puss&kram


Bilbingo

Hello , kom just hem jag och julia har varit på bil bingo rätt skojsigt att prova på nått nytt och lite annorlunda . Sedan for vi och åt på donken hann inte äta innan hon kom och hämta mig därför blev det lite tjockis mat , tahaha .. Fyfan på bilbingot jag höll på att kissa ner mig har fan aldrig varit så jävla kissnödig sitter vi där mitt uppe i ett spel och jag har typ inte kissat på flera timmar och druckigt upp en hel halv liter cola sitter där och har panik , till slut besätmmde jag mig för att lämna bil bingot och springa på tossi istället , åh gud det är hemskt att vara sådär jätte kissnödig i en såndär situation ! haha , nu ska jag strax tvätta bort sminket och se lite tv nörda framför datorn ? iallfall en trevlig dag förutom min förbaskade huvudvärk som jag haft hela jävla dagen , inte ofta jag har huvudvärk..

Några OSERIÖSA bilder sen idag får ni här !


Mycket vacker bild på oss

julia

Bil bingo är lite raggit .. hihi

Jaja , pusspuss snyggingar


...

Goddag själv vaknade jag just , ska stiga upp och duscha klä på mig städa mitt rum och min garderob igen det ligger lite hullerombuller sen igår ! haha , skönt att man fick sova nån timme iallfalll uppdaterar later . Så ni behöver inte lipa , puss&kram !

...

(Lovisa) - Ah , fan vad det svider i cutt såret ..
(Anna) - Har du gjort det själv ?
(Lovisa) - Nä sassi gjorde det åt mig ..        Sassi = min katt
(Anna) - Fan vad shysst !


HAHAHA

...

Godmorgon , sovit gott ? Det har inte jag har inte sovit en blund som sagt var skulle jag och anna vara vakna hela natten och det var vi .. Vi blev ju bjudna på fest till stads hotellet men vi skippa det istället satt vi här med mjukis byxor och skratta åt allt och ingenting , blev helt enkelt för slö för att göra sig klar och pallra ärslet dit .. Skönt att ta det lungt , alltså nu förtiden tar jag det hälldre runt än att fara ut och dricka fara runt på fest osv .. Jag har nog left mitt ''ungdomsliv'' busat klart helt enkelt är det då nu det är dax att skaffa man och barn kanske  ? HAHA , nej nej det var ett skämt . Jo men har bara mindre party sug nu än vad jag hade förr varje helg fredag och lördag var jag full .. ajaj så slitet , man är snyggare nykter och kan ha lika roligt ! puss allihopa

Tack anna för att du fixa till lite här i min blogg din zutttis! <3
www.aannaeriksson.blogg.se 

...


Lovisa

zutt anna , med big butten . I like big buts and i can not lie

Här var man då inte fager

Och anna skenar...

...

tjululu , jag och anna har varit ute och fotograferat och fulat oss vid stranden , sedan gick vi till min bil och tänkte ta ut pers öl och ta upp dom till mig . Då satt vi och poppa en låt i bilen då komm det två killar som gick förbi dom fick sig nog allt ett gott skratt eller två , sedan berättade jag att det var lungt att dom endå var fula , så kom dom och gick förbi .. Dom hörde nog vad jag sa .... haha pinsamt utskämd gånger 10000! haha what evahh , sedan gick vi och flörta med dom på balkongen , eller i knowe them want ous .. tahaha . Sedan fick jag och anna för oss att vi skulle gå ut med kill kläder we lock like a boy ! Här kommer med massor med bilder .. haha  inte allt för seriösa har vi varit ikväll , kul med flummkvällar också , MAN! Kommer bilder i nästa inlägg ! tahaha ;)

pusspuss / lovisasilfwerplatz

...

Tjena jag har inte mitt bena ! Jag var och mötte upp anna och vi gick på kiosk piraten och köpte oss gotta , sedan begav vi oss av till mig och sitter och ser crossroads med britneyspears & gänget ..thahaha , vi funderar på att vaka ikväll så var berädd på konsig heter ! thahaha .. Men men nu ska vi gå och fortsätta se filmen .. Puss&kram fulingar


haha ;)

Chocklad tuggumi och massa cooola , me like and anna to !

pusseliepuss


...

Ahmen hejsan hallå , vaknade för ett tag sen .. Hoff tråkigt att sova bort halva dagen , jag känner mig stressad men över vad vet jag inte rikigt .. haha , ska kliva upp snart och göra mig lite söndags snygg , sedan får jag se vad denna dagen ger , jag känner mig på kiss grin humör vet inte vad . Hoppas det ändras för idag vill jag hitta på någonting kul! Saknar faktiskt , puss&kram snyggga & slanka korta & långa -v-

Uppdaterar seeeen..


...

Det blev en sväng till piteå men det var ingen rikig höjdare .. Fyfan vad jag har frusit hela kvällen kommer bergis bli jätte förkyld.. Nu är jag skit trött och ska strax gå och tvätta bort sminket borsta gaddarna och hoppa i sängen .. Sjukt tråkigt att sova alldeles själv i lägenheten .. buhu jaja , puss&kram nu ska miss.silfwerplatz sova jätte gott!



...

Hoff , kom just hem jag julia och julia for och åt på kebab huset . Gottis , men vad ska man göra när inte pappa är hemma och man själv inte kan laga mat ?.. Fick nyss en kommentar om att jag ska stava rätt , jo men ursäkta alla stavar fel ibland och jag är inte världs jävla bäst på allt tex som att stava men man förstå ju iallfall vad man menar om dom inte är helt jävla dum i skallen .. Ajja i dont care , jag fattar iallfall vad jag skrivit , pusspuss . Love me or hate me i dont care , fuckers ! Nä nu ska jag hoppa i duschen igen fryser jätte mycke .. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt , jag är så trötttt inte så konstigt eftersom jag steg upp förefan i morse .. ''suck'' Jajajajajaj . Nu ska jag börja röra mig mot duschen , pussssss.



Hemma från stan

Helloo , kom just hem från stan . shit vet inte hur länge vi varit och trampat runt på stan . Jag hittade knappt någonting iallfall .. Eller ett armband ett linne & en kofta. Pappa och dom for just till piteå med båten , så ska gå ut och äta .. Någon som vill följa och äta romantisk middag med mig kanske ? haha nä , eller så ringer jag och beställer hem nått , trist att äta själv ''kan inte laga mat själv'' det kommer jag nog aldrig lära mig .. tahaha synd min man ska laga maten , det blir nice !




armbandet , syns kanske dåligt ..

Linnet

Koftan som jag har på mig

Har några bilder som jag tog med mobilen som jag tänkte lägga upp också vänta bara .. hihi
Eller hade bara när jag och anna satt och åt på sub&co men visst är får ni ;)



Ajja nu ska jag gå och vika till kläder och sånt i min garderob , det ligger alltid huller ombuller efter jag har stått och valt kläder , puss&kram sötnosar !



...

HAHA , allt gick som det skulle . Som sagt var im so good ! Jon och dom kom och hämta upp mig i en mini buss , så for vi dit. Dom stod utanför och vänta och jag gick in .. Plinga på väntade tills han öppna och sedan , gav jag honom blommorna och sa vem det var till ''hans flickvänn'' sedan tänkte jag vända om då frågade jag ursäkta skulle jag kunna få låna toaletten ? Då sa han visst kom in .. Så gick jag in på toa tog av min kläderna tog på mig shorts under och vek ner linnet som en tub topp tog på mig handduk runt huvudet och runt kroppen så att det såg ut som att jag bara hade det på mig sedan plingade det på dörren då gick jag ut , då kom hans ''svärmor'' och sa jaha , vem är det där då? ah .. eh ah det är blommbudet .. stackarn man såg rikigt på han visste ju inte vart han skulle ta vägen eller vad han skulle säga ... haha efter den spänningen kom jon och alla deras vänner in , haha ! Shit haha lätt det roligaste jag gjort på länge .. Ska slöa på soffan ett tag fixa mig lite sedan ringa anna och fara in till stan .. Jätte trist väder ute ..  pusspuss nu ska jag slööa ett tag innan stan !

Hann knappt ta några bilder men här får ni iallfall en bild !

Ja som sagt jag var ju ett styggt blombud !;)


...

God morgon alla morgon pigga människor, vaknat , klätt på mig ,sminkat mig fixat håret .. Strax kommer dom och hämtar upp mig .. Thahah lite nervös börjar jag bli nu känner jag , men det kommer gå bra ! Men men nu ska jag försöka hinna äta nått innan vi sticker pusspuss , uppdaterar senare så får ni veta mer ! ;)


...

Brr , håller på att hosta lungorna av mig .. buhu , väntar att pappa ska komma med något gottis .. Ska väll sätta på någon bra film .Ska upp jätte tidigt imorgon jon ringde nyss och sa till mig att han hämtar upp mig 20 över 9 .. Vet inte ens vad jag ska ha på mig än , men det fixar jag innan jag går och lägger mig .. Well well , tror jag håller på att bli ordentligt sjuk käns det som , Men hallå barbie kan inte bli sjuk varför kan blir jag det?.. Ska iallfall hoppa i mjukis kläder nu och vänta tills pappa kommer med godsaker så ska jag se en film , kanske min favvo skojjar du eller ? jag skrattar , stor gråter till den filmen love it se den om ni inte redan sett den .. Halla at yaa , pusss!

Jo föresten tack syrran att du ''försökte'' fixa min blogg , din lilla sötis ! Det är omtanken som räknas.
http://ssundancekid.blogg.se/



...

Hejhejhej , här händer det inte mycket .. Försöker få min syrra att fixa mig designe ! Hoppas hoppas hoppas , hon var tydligen inte så duktig men min blogg är så oerhört tråkig när den bara är vit med text och bilder , fast ni värkar tycka om den endå thaha.. Jag har tagit lite kort pratat med pappa om göteborg osv.. Svin frusen av mig hela jag fryser typ ihjäl vet inte vad det är eller så är det helt enkelt kanske bara allmänt kallt.. Imorgon ska jag upp tidigt så kommer jon och hämtar mig så ska vi skämta till det lite grann med en kille som ska gifta sig ! thaha im soo good !;)Ska bli kul och se reaktionerna om inte annat , ja ni får höra imorgon hur det gick iallfall..  Jag har varit lite bitter idag , helt enkelt en bitterfitta . Jajja nu ska jag försöka övertala syrran att hon ska fixa min design , puss&kram uppdaterar senare . Lägger upp lite bilder som jag tog just ;)
 
nähäpp det gick inte att få in bilderna nu , kiss också !






...

Ojojoj , råkade sommna på soffan i någon timme sov jag .. Skönt känner mig utvilad nu , har klätt på mig duschat osv.. Vet inte rikigt vad jag ska göra ikväll men nått blir det alltid , inte sugen på att dricka .. kanske helt enkelt bara tar det lungt ikväll .. Vi får se , nu ska jag iallfall föna håret och fixa mig lite grann , ah hållt på att bädda sängen men täcket klarar jag inte av att byta själv , väntar på hjälp med det ! haha man kan inte lära gammla flickor bädda ..;)     Men nu ska jag sticka , puss&kram !





...

Nu blev den en sådanhär , godmorgon goddag för mig , vaknade för ett tag sen satte mig på balkongen ute i solen .. Men jag tyckte det blåste och var lite för kallt , kanske bara morgon frusen.. hoff jag är iallfall svimfärdg så sjukt trött jag är .. ! Ja nu ligger jag i sängen och bloggar haha kanske man sommnar om ? Nä försöker stå emot frestelsen..
Ajja , nu kom jag på vad jag kan tidsfördriva mig med utan att sommna fila och måla naglarna .. japp det blir det puss&kram mina snygga och fula läsare ! 



mjaoouuu , på min nya bekini !

...

Haha sötisar i knowe you love me ! svårt att vara ödmjuk när man är bäst , ah alltså såhär ligger det till .. Mister.m är bara min låtsas kompis presis som alfons i alfons åberg han har en låtsas kompis vid namn molgan och jag en som jag kallar Mister.m.  Han min låtsas kompis som igentligen inte finns !

Nä så liggger det nu inte till , sötis .. varför anonym ?;)

Ajja nu ska jag sova , måste få min skönhetsömn ! kyssar


Anonym om Mister:
elr så finns det ingen "mister M".




Alfons och hans låtsas kompis molgan , nä Mister.m är faktiskt inte låtsas ;)


Midnattbloggning

God midnatt allihopa !
Kom just hem , har varit ute och rännt hela dagen super mysig dag fakitkst.. Dagen börja med att jag gick och tog en rök med julia så kidnappa hon med mig , vi for och tvätta bilen hennes och sedan skulle vi fara till råne till hennes mamma och pappas stuga och äta middag , jätte mysig stuga faktiskt ! Ja och där åt , fikade ute i trädgården sedan for vi och kollade på några hus som bvall och julia är sugen på att köpa.. Julia du kan ju inte lämna mig and the city !!
Nu ska jag se lite tv och hoppas på att man kan sommna innan klockan är för sen så att man tar sig upp om det är härligt väder imorgon , imorgon är det fredag i loooove fredagar! Vet ni vad jag gjorde idag , tahaha jag kissade på ett ute dass !

Här får ni några få bilder som jag tog idag !:)


Jag på ute dasset , kände att jag var för ''snygg'' för att mitt fejss skulle synas .. haha :D

Julia gömmer sig bakom bilen men man ser henne ;)

Lite av stugan och den enorma gården !:)

Jajja , hörs imorgn . puss !:)

Telefonen ringde

Whio god morgon , blev väckt av min mammas bror Jon som ringde mig. Hans vän ska gifta sig , nästa vecka tror jag och nu på lördag ska jag fara till han och plinga på och ''låtsas vara blombud'' och komma med blommor åt honom , och medans vi står där och pratar på ska jag hipsvips komma på att jag är kissnödig och fråga om jag får låna hans toallet. Om jag får ett ja till att låna toaletten så ska jag gå in på toaletten , vira in en handuk runt huvudet och ta av mig till shorts och linne , sedan skulle hans någonting kanske syster eller nått komma till han och bli förvånad när jag kommer ut från just hans toalett ny duschad ! Haha kan bli kul , mamma tyckte det skulle passa mig . Ah ofc jag är ju en skådespelare så ! haha nä men jag kan bjuda på mig själv , och är inte speciellt blyg . '' bra på att spela med''
Och det blir nu på lördag jag ska göra det , hihi kommer bli kul !

Menmen , nu ska jag försöka vakna till för nu har jag sovit ordentligt , puss&kram på er ! :)
Föresten blir nog ingesola för mig det är så molnigt ute ''suck'' ..


Nattinatti

Har hoppat i sköna kläder ska slänga mig i soffan och sätta på någon bra film om det inte är nått bra på tv dock , trist jag har inte lika många kanaler i mitt rum på min tv som den i vardagsrummet .. buhu , sola för hela slanten imorgon om det blir bra väder , orka vara blek känns som att jag är tokigt blek nu eftersom jag inte solat på någon dag .. eller blek och blek beror väll på vem man gämmför med, helt enkelt .. Efter det blir det nog att sova , skönt jag har städat till i mitt rum , fixat i min garderob så det är ordning där nu , underbart så var det bort gjort ! pusspuss nu ska jag slänga mig i soffan , hörs imorgon !


mysis , puss

Svartestadsväng .

Hej alla söta nu är jag hemma igen ,tack och lov är så sjukt trött . Vi hade det trevligt i svartestan , myste med släkten åt mat , jordgubbar , gick och bada fast jag tittade bara på vilken bad kruka jag har blivit .. Badar hällst i pool och skippar ''havsvatten'' med massa obehagliga fiskar i .. Sedan har vi bara suttit och surrat , ojojoj , lovisa fick se bilder på en av mina tremäningar som jag inte ens visste fans , god damn vad han var het , grrr .. HAHAH typ pang på röbetat tremäningen .. thahah ;)

Här får ni lite bilder sen en super mysig kväll med släkten , från mammas sida ..


Lockat at the badarnaa...

Jag och syster på stranden , mysigt

Jordgubbar är äckligt gott!

Morbror , mormor tindra lite av linda ''på stranden''

Skit ful bild men den bjuder jag på ..
Jag och söt tindris , hon drar ur tutten ur min munn.. ;)

Moster linda och lillkusinen oliver !:)

On the beach !

Ahmen nu ska jag ta och plocka till och städa i mitt rum vika in mina nya kläder och sånt , puss puss sötnosar !
Föresten blir bara mer och mer läsare för varje dag på min blogg , tack jag vet att den är bra eller man kanske ska säga jag helt enkelt , puss snyggingar tack för att ni läser , lovisa lovers ! ;)

awayyy

Nu vet jag vad jag ska hitta på ska fara alldeles strax till svartestan och grilla med mamma mormor moste-linda små kusinerna oliver och trindra , sötisarna .. Trevligt trevligt inte ofta man träffar då så varför inte ? Sedan kanske vi går ner och badar på svartestadstranden ! mysmys , men nu drar jag tjaaa sakna mig inte för mycket snyggingar&fulingar!


Snygg jo tack jag vet ! TAHAHA ursäkta mig jag improviserar er .. för vissa är det inte okej att skriva att man är snygg .. ;)

puss lovers

Eller vänta lite nu ... jag hade ju lite fler bilder som jag tog på stan som jag vill lägga upp .. tyvär tog anna bort kort på sig själv hade inget kvar på henne så det blev bara kort på mig .. Vad händer och sker ikväll föresten ? ska nog försöka få med mig någon att bada , jette sugen på att bada !:)






Äntligen hemma ?

Äntligen hemma , anna blev skit snygg i håret damn ! Och jag har shopppat lite grannis , vet inte hur mångar timmar vi varit på stan.. Gått i klackar och är lite öm om fossingarna .. aj aj aj. Och så åt vi på sub&compani , man måste även äta en sådan varm dag. tihihi , Vad ska man skriva vad ska man säga nu ska jag gosa med mina nya saker , här från ni lite bilder också på det jag köpt , blir ni inspirerade kanske ?;)

Det hära handlade jakk idakk!
 

Ful söta fransballerinaskor !

Sött vanligt blommigt linne från monki

Ett volang linne från monik , såg jätte brett ut .. :o

En söt glitter bekini från bikbok , i like glittter its bling bling .. typ

Mjukis shorts , me like ;)

Ett linne med runda nitar på , från lindex .. snyggare på   ''mig'' ;)

Svarta ''glansiga'' nästan lack leggins men inte rikigt.

Sött armband !

Nu ska jag gosa med sakerna pusseli puss on my lovers !
Ni läser ju den inte för att ni hatar den ? eller ;)

solen skiner & jag ska gå på stan...

Godmorgon! själv har man varit uppe sen 8 i morse , fattar inte vad som har tagit åt mig och bara vakna av sig själv så tidigt .. Har just gjort mig klar väntar på att anna ska ringa och bli klar hos frissan , fyfan jag kommer storkna på stan hör och häpnad det ska vara 26 grader idag ! hoff , tur att jag tog min tunna orange tunika , nu gör jag premiär i den oranga tunikan från Gina .


Pusspuss , kommer vara så fabulous på stan ! grrr ;)

Se ya there !


RSS 2.0