Bästa låtarna 2009

Cat deluna - unstoppeble




Cat deluna - calling you









...

Hehe fick sminka johanna ! Hon sminkar sig oftast bara med lite mascara. Jag tror hon blev nöjd med resultatet jag använde mig av en brunlila ögonskugga med mycket glitter i och lite silverbrun ögonskugga som skuggning och avslutade med lite skimmrande vitt under ögonbrynen & en svart glittrig eay liner eller hur det nu stavas ! haha enda missen var att jag sminkade henne för brun anväde mig av min make up inklusive puder haha what ever!;)



FÖRE



EFTER




Vad tycker ni ?

Gjorde bilderna halvsvartvita pvg det bruna pudret :)

Handsome !;)




Hahah jag dör !

...

Hehe hoho , nu vet jag vad jag ska ha på mig på nyår . Är jag tråkig när jag inte ska ha klänning som alla andra  ? Hittde inget annat , det hära är rikigt snyggt ! Ser inte rikigt ut som på bilden men ungefär lite mer skimmrig och glittrig GRR. Imorgon smäller det yehe ! ;)


...

Hejhej , hoff jag som hade tänkt sova ut idag men då ringde jullanbullan mig och sa att jag skulle hoppa upp & göra mig klar för stan mycket rikigt gjorde jag det & vi for in till stan. Efter stan tog vi det bara lungt , for och solade för att bli lite nyårs bruna hehe nice nice orka vara blek ? Sedan for jag till mamma & hämtade min rosa skönthet ''Kameran''. Nu sitter jag hemma och ska se de sista utav leagely blond filmen sen hade jag tänkt ta en tidig kväll imorgon har jag mycket att fixa . Nu vet jag vad det blir att ha på sig på nyår Grr ! ;) Puss&kram


// Lovisa silfwerplatz







Söt lill gumman

tagen med ny kameran , bliderna blir helt okej !:)




...

Hoff , trött efter att ha stigit upp 7 imorse sedan suttit på körkortskursen jag är helt död. Ska snart slänga på nå smink i fejjan sen blir det att göra sig i ordning och vidare med Linda&Anna mormor också tror jag. MÅSTE värkligen hitta ny års kläder , så jag inte står utan det hade varit hemskt. Hoppas jag hittar nå rikigt snyggt iallfall , hoff nä nu ska jag snabbt fixa mig innan dom kommer.

Puss&kram

Snart är det nytt år & nya möjligheter !:)



...

Hoff äntligen hemma ! Dagen började med att jag & amanda gick in till stan , hittade en massor en kort skinn jacka , en grå vanlig tröjja , svart stor kofta med knappar på , en öppen kofta , armband , bh , parfym , leggins , jeansleggins , glitter kofta , killer heels grr ny års skorna tror jag & mer som jag säkert hade glömmt . FYFAN så jag är helt öm i armen efter att ha hållt i alla påsarna med dessa grejjer .. hoff , iallfall ikväll vill jag partaya och ha kul. Får se om jag hinner vila skulle varit fruktansvärt skönt ! Nu blir det att testa dessa kläder sedan kanske blir att kolla upp vart saker och ting händer ikväll ! Puss&kram :)


Godmorgon !

Hehe , bajs uppdatering jag har faktiskt inte orkat eller värken haft lust det har varit så mycket de sista veckorna. Var värkligen en toppen jul massa fina saker & massor med pengar. Tack så mycket allihopa , en jätte trevligt julafton må jag då säga. Vaknade nyss och ska strax hoppa i kläderna och gå ut med Betty en sväng. Hoff kanske man ska börja uppdatera oftare nu ?  Lägger upp bilder sen igår senare kanske får se pussspusss :)

Im back !






...




...

Goddag , har just kommit hem från att ha varit och köpt lite hund saker till bettan. Köpte henne bland annat en rosa sele som hon inte uppskattade allt för mycket .. Vet inte om hon tyckte den var ful eller jobbig , rosa är sött ! Haha , nä men sele sitter bättre och det stör hon sig inte lika mycket på när vi är ute och går. Snart ska vi äta , jag har inte ätit nått på hela dagen så jag känner att jag börja bli rätt så hungrig nu.. hehe , iallfall igår blev det en soffliggar lördag , julia kom förbi vi gjorde banan & glass satt och snacka skit osv. Sen såg jag film och sommnade , så såg min lördag ut , haha. Ikväll blir det bara att mysa med bettan och ta det lungt , paradisehotel ikväll !

Puss&kram


// Lovisa silfwerplatz





...

tjululu , ligger hemma i sängen och ser på simpsons . Har har en springandes liten hårboll i sängen , pigg och busig. Ikväll blir det bara att ta det lungt imorgon ska jag och julia fara till piteå och kolla deras shopping där borta som man ofta inte gör. Puss&kram nu ska jag nöta tv tills kl blir halv tio.. Haha



...

Dagen på sjukhuset gick bra , jag ropade bara några svordommar då nålen skulle på plats. Inget mer illa mående trötthet osv , alltid känns otroligt lättnad fast än det inte var det lättaste man gjort.. Haha , på operations bordet låg jag och babla på allt från himmel till jord sen sommnade jag bara in , det läskiga är att man kommer aldrig ihåg när man sommna . Sedan vaknade jag upp med en syrgas mask över ansiktet som åkte av i hundra nittio , jag kan ju förfan andas själv!??! HAha , jaja nu har jag bara tagit det lungt som jag fick till uppgift att göra resten av dagen. Hoff , ska nog unna mig med en lång hel utan skola restén av vecka , det förtjänar jag ! Puss & kram det här är min första p-piller dag hur ska jag komma ihåg dom varje dag kl 17.00 ? bra fråga ..






...

Goddag , fick sluta mycket tidigare än vad jag skulle. Skönt skönt , nu ligger jag angelica & bettan och ser på 16 and pregnant på mtv. Får se vad som händer och sker resten av dagen. Jaja , nu ska jag kolla på pogrammet . puss&kram




hehe en jätte gammal bild på mig och julia :D

...

Godkväll , jag är helt uslagen även all denna sömmn . Det finns ju anldening till det hela , haha .. Iallfall idag for jag till mamma och träffa moster och mormor ett tag sendan kollade jag på när nicklas spelade. Nu ligger jag och hunden här i sängen nu är hon utmattad efter att ha varit uppe och sprungit oavbrutet i 1,5 timme. Haha sötnosna .. Angie kommer hit ikväll yeye. pusspuss nu ska jag försöka hålla mig vaken i 2,5 halv timme tills pogrammet börjar.




...

Godkväll , idag gick jag hem pvg betty var på väg till oss ! På vägen hem gick jag och köpte henne valp foder , ett till rosa sött halsband och massa leksaker . Köpte även go mat till sassi och en leksak till henne. Hojja så söt hon är , johanna och betty ligger i min säng och busar nu. Så jag passar på att kolla igenom datorn lite grann. Försökt ta kort på henne , men hon ska ju röra sig hela tiden ska alldeles strax tvätta bort sminket och gå ner för en sista kiss för betty sen ska vi släcka ner och sommna på soffan med henne. pusspuss ! :)


Gud vilken taskig bild på henne , tagen med webben mörk & dålig bättre kommer !





hehe inte idag !

Hoff , jag har föresten klarat av hela dagen utan att sova 1 endaste jäkla minut ! ;)
 


// Lovisa silfwerplatz

RSS 2.0