Onsdag

Hoff , så skönt onsdag idag = veckan börjar närma sig sitt slut och bara en dag kvar tills fredag . Älskar onsdagar ! Jaja , har just fixat mig lite ska fara på stan med fridiluttna. Igår hann jag inte uppdatera nått jag slingade iallfall min mammas hår och sedan färgade vi mitt svart som vanligt då. Jag klara inte av att ha den minsta lilla utväckten finns inge fulare än att se ut som en kal skalle då de kommer ljus utväxt i svart hår. Sedan var jag med frida vi nörda framför tvspelet i nån timme sedan for vi ut och åt glass gottans ! Jaja , nu ska jag strax fara så ni får ha det så bra..

Pusspuss ;)
Myskväll !

Hoff äntligen har Lovisa städat klart i sin garderob , skönt att få de bort gjort. Emma for för en stund sen men hon ska nog kanske komma och natta här då blir de film och gotta och kolla film och hollywood fruarna , you knowe GEEKS BEFORE HOES haha den var bra emmsan ! Iallfall sliten som en häst och håret hänger på sträck för att torka , jag känner mig naken rädd exposed utan min hårförlängning. Jaja jag har aldrig någon vettigt att skriva ? Fick en kommentar om att jag inte var 1,42 de stämmer inte jag skrev fel jag är 1,52 kort man kan inte skriva lång i en sådan kort längd!

Nä nu ska jag pudra näsan jag håller ju på att gå under ! Puss&kram ;)
Måndag igen

Skoldagen gick bra , skönt att sluta så tidigt . Efter skolan gick jag och emma en sväng på stan , sedan hit till mig nu sitter vi på varsin dator och ser ut som två nördar. Jaja , får se vad som händer och sker idag vi som hade tänkt sola på ballen om nu solen hade kunnat blotta sig lite grann iallfall kanske blir någon solarium sväng ikväll känndes som ett tag sen. Nu ska vi fylla i varsin lista i våra bloggar puss&kram ! ;)År 2009 så..

Vilken klass gick du i - Iv
Vad hade du för hårfärg - Mörkbrun/svart
Hur lång var du - 1,42
vem var du kär i - J
Hade du nån Pojk/flickvän - Ja
Vad brukade du göra på fritiden - Pussas
Vilka umgicks du med - emma frida julia m.m
Var allt Bättre då - Nej bättre nu inga bekymmer !;)
Skulle du vilja gå tibx dit -
Dum nog kanske man hade det ?
Har du förändrats - Ja betydligt

Nu:
Vilken klass går du i -
BF1B
Vad har du för hårfärg - SVART  ;)
Hur lång är du? -
1,42
Vem är du kär i - I LOVE MY SELF MORE THAN I LOVE YOU;)
Har du nån Pojk/flickvän - Nej, varför skulle jag behöva en sån?
Vad brukar du göra på fritiden - Umgås med vänner, festa !
Vilka umgås du med - Emma&frida <3
Hur ser du ut - Jag är kort med långt svart hår och ljusblåa ögon

Har du:
Kysst någon -
  Grrr , a de har jag ;)
sovit brevid någon med samma kön - Jaa
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja många gånger!;)
slagit ner nån - HAHAHA JOOODU !
Ljugit för en bra vän - Dont think so ?
Svikit någon - Ja

Vem:
Skrev du senast till på msn -
snygg emma
Kramade du senast - Snyggingen
sov du hos senast - Emma
Vill du vara just nu - MIG SJÄLV !;)
Ringde dig senast - Emma

Vad:
Drack du senast -
 Hallon soda 
Köpte du senast - CIGG 
Gjorde du igår -
Övningskörde
ska du göra imorn - Inget planerat ?
Vill du göra just nu- Efter denna långa lista ska jag ta mig en ciggarett hällst nu!
Åt du senast - Hallon soda
Är närmast dig som är rosa - Min mobil ofc ! andra mobilen i rad som är rosa !Kärlek :
Du är kär nu - Nej

Du har sårat nån så den började gråta - Ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - Ja

Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - JA
Jag har smugut ut utan lov - Nej haha!
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Inte nu på senast !
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Många
Jag har fuskat i ett spel - Alltid ;)
jag har struntat i ett prov - Ja ett antal gånger..

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv -
Nej!
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag har tagit medecier mot drepression - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja, många gånger
Jag har vaknat gråtande - Naee ?
Jag har somnat gråtande - Ja!

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Finns väll trevligare saker?!

Jag har sett någon dö - Nej
Någon du Har känt som nyligen som dött - Ja..
Söndag kväll

Hoff , kom hem för en stund sen. Har varit och övnings kört ungefär 2 timmar gick jätte bra den här gången också då ville jag köra i trafiken och i större trafikerade rondeller de gick bra men lite nervös var jag då kan jag tala om haha ! Iallfall ikväll blir det bara lungt , ska kolla igenom min telefon som nu för tiden alltid är utan batterier.. Sen ska jag städa garderoben så man hittar nått att ha på sig allt ligger på golvet och kläderna hänger inte i ordning och bara ligger hullerombuller , hoff så kan jag inte ha det. Jaja puss&kram nu ska jag städa...


we will rock you , på finska HAHA!!!


Söndag

Hoff , goddag !

Igår kväll for jag och julia och umgicks ett tag , sen bar de ut med två främmande män men trevligt trevligt. Jaja nu ska jag strax fara och övningsköra KUL de gick jätte bra förra gången jag var och körde och hoppas de går ännu bättre nu och minskar mina kärringstopp från 3 till 0 idag . Jaja så är det väll i början , händer ju alla någon gång. Jajaj nu ska jag poppa we will rock you på finska haha . Puss&kram ha en bra dag !jag just nu ;)


Fredag kväll= lugn kväll!

Godkväll ! Har bestämmt mig för att vara nykter nu i helgen kom just hem från att ha varit ute och snurra med frida & co . Tidigare idag var jag på stan en sväng till och handlade en vanlig tröjja och ett långt svart vanligt linne. Sedan han jag inte mycke mer innan frida kom in tillstan . Hoff , nu får jag se vad jag ska göra blir nog att kolla film jag är trött så blir nog en tidig kväll. Nästa helg då sker det whoho ! jaja puss&kram


haha stelo ?
FREDAG !

YEY , idag är de fredag skönt ! Har varit på stan med julia och kom hem för ett tag sen. Hoff , får se vad som händer och sker ikväll frida ska komma in till stan snart då blir de ut och traska med henne och hunden. Härligt härligt , om de sker nå kul blir de nog några pilsner på det men funderar fortfarande att vila en helg och ta båda dagarna nästa helg låter suuper tycker jag , jaja ska fixa mig för snart ska jag möta frida ! Puss&kram

haha , jag var bara tvungen !


Torsdag kväll

Godkväll, kom just hem jag har varit och övningskört de gick BRAA mycke bättre än förväntat. Har knappt kört någonting så. Nu ska jag hoppa in i duschen och snabb fixa mig för sen kommer en sötis och ska komma hit och kolla film eller bara se tv & snacka skit ! Jaja , vi hörs imorgon då är de fredag och jag är ledig SKÖÖNT ! Blir att stiga upp rätt tidigt för då ska jag på stan med jullanbullan var ett tag sen vi umgicks , kulkul. Jaja , puss&kram ! 


Torsdag !

Goddag ! WOhoho , nu har jag helg har legat ute på balkongen i bara bekini ! Super varmt och skönt och blåser inget då det är inglasat fruktansvärt skönt hann ligga ute i 20-30 minuter och jag fick lite färg endå från bekini överdelen ! Nice nice , ska strax hoppa i duschen och göra mig klar för senare ska jag emma & johanna ut och äta på shusi bar fanken så gott ! Sen får vi se vad som händer och sker. Puss&kram !


Onsdag

Godkväll , skoldagen gick fort efter de gick jag och emilia från stan till mjölkudden skön prommis ! Var hos emilia och spelade nintendo 64 , skit kul sedan gick jag till mamma och vi gjorde middag , efter de for vi och plocka upp emma och nu sitter vi och fixar hennes hår förlängning , plastic is fantastic ! Jag ska börja gå varje dag minst en timme har jag bestämmt mig för skönt och så förbränner man ju lätt också så ! Hoff får inte lata efter för nått kilo ska bort innan turkiii och stranden i sommar , jaja nu ska jag vara social här ! Puss&kram :)

sliten som en häst mer än såhär vill jag inte synas idag !

På balkongen för en liten stund sen

Tisdag kväll

Godkväll , hoff kom alldeles nyss hem. Idag har jag umgås med emma och frida gjort en spontan grej haha de får ni se på bilden som kommer upp under texten alldeles strax. Hoff vi har bara tagit de lungt städat lite i emmas rum och fikat alldeles för mycket fika , imorgon ska jag och emilia ta en promenad till mjölk udden efter skolan hon bor där och jag med med min mamma. Så de blir perfaa sushi dejt väntar imorgon jag är så SUUGEN ! Jag ska börja röra på mig så jag slipper ligga som en säl i turkiet och stranden nu i sommar , hehe jag är rätt kass på att röra mig! ÖL&godis mage är vad jag har iallfall nu ska jag tvätta bort sminket och tvinga syster att kolla film med mig eller om inte kanske de finns nå bra på tv ! Puss&kram :)ingen kommentar om kaggen tack ! ;)


tisdag

Hoff , vilken dålig uppdatering jag har haft de sista dagarna inte bloggat alls . Har gjort så mycket annat och min dator är trasig fort farande .. buhu , iallfall fick ont i huvudet och klövade hem till emma lite tidigare från skolan de är kanon väder och vi ska lägga oss på ballen och sola lite sköönt! Hoff nä nu ska vi klä av oss och gå på ballen ! Puss&kram uppdaterar senare

Dåliga webb camera bilder är ju bättre än ingenting alls då man inte har kamera med sig ?Fredag&Lördag

God morgon ! Jag sov hos emma & linnea jag , sommnade ungefär vid 5 sedan kom linnea och väkte oss då blev jag också pigg så bara sovit någon timme och känner mig faktiskt utvilad. Haha , iallfall igår var vi ute och åkte bil och for förbi adam en sväng. Hoff , nu ska jag fixa mig och sen blir de nog att fara in på stan jag är fruktansvärt jäkla rastlös och de flästa ligger väll bakis. Jaja , nu ska jag göra mig klar , pussen&kramen !

Bilder sen igår kväll .. haha ;)


Torsdag

Trululut , kom hem från skolan vid halv tre tiden skönt att man fick sluta en timme tidigare pvg boken hemma ! Inte varje dag det , iallfall ska fixa mig osv sen kommer mamma ungefär på en timme och hämtar upp mig då ska jag till emma vi ska mysa äta gotta och färga ögonbrynen. Hoff , vad veckan har gått fort imorgon är det fredag skönt eller skönt !? Fruktansvärt , hoff nu är de inte länge kvar tills vi åker utomland yippy kayey denna gång satsar jag på 10.000 meters klubben ! Haha , jaja nu ska jag sluta svammla ha en fortsatt bra dag på er puss&kramsliten som en häst


onsdagkväll

 godkväll , sitter hos emma vi kom just från sune. vi ska se andra avenyn sedan ska jag nog hem suck imorgon är inte min dag går från kvart över 8 till 4 jag kommer aldrig orka med den jäkla dryga dagen hoff. Idag har jag skrivit i en snusk bok om ett grymt bra ligg m.m you wish you woud knowe haha nä men nu ska vi mysa och se andra avvennyyyn som redan har börjar puss&kramis !;)


Onsdag

Goddag kom just hem från skolan vi fick sluta en halv timme senare , jag amanda och jennifer har haft kul åt nå kedje sms som går runt nu haha lite små kul att få se vad man får som svar. Iallfall idag vettafanken vad som händer och sker blir nog bara lungt försov mig imorse också som vanligt ! Suck jag vaknar aldrig av larmet måste skaffa mig ett levande larm i guess.. Igår kom E hit och vi kollade på tv och myste på han for hem vid 12 tiden och efter de gick jag bara och sov skönt skönt ! Men iallfall pussen och kramen , nu ska jag kolla hur dagen framöver ser ut ! :)
tjockisen! som jag såg någon hade kommentert för någon inlägg sen !;)
avundsjuka ?


tisdag

 Vacker & grann jag tror fan jag är laktos intolerant ! Hoff , vaknade just drack mjölk idag till middagen och fick typ halft som halft magkramp ajue.. Har misstänkt det nu ett tag att jag kanske är laktos intolerant . Hoff , jaja ska snart hoppa in i duschen och fixa mig , för ikväll ska e komma får se vad vi ska hitta på puss&kram uppdaterar lateeeeerrr ;)


Nattinatti ;)

Hoff , nu har man sett klart hollywood fruar och tagit lite kort nu till mitt inlägg jag är sliten som en häst och ska tvätta bort sminket och alldeles strax lägga mig i sängen och se lite tv och sova skönt skönt , måste ladda upp för veckans drygaste dag imorgon går från kvart över 8 till halv 4. Hoff , jaja sov gott det ska jag ! Puss&kram

rishögen alldeles nyss  Måndag

Hoff , goddag . vaknade på världens pisshumör imorse och efter skolan var det bara att börja damsuga upp allt glassplitter som gick sönder i mitt rum haha. Iallfall efter de hämtade mamma upp mig vi for och kollade kläder osv hittade ingenting speciellt köpte två baslinnen ett vitt & ett grått och mitt favvoläppglans som jag lyckats tappa bort. Ikväll blir det nog bara lungt och försöka att komma i säng tidigare igår natt sommnade jag inte förens vid 4-5 på morgonen. suck tur att jag hade sov morgon. Hoff nu ska jag bara slappa och se vad kvällen har att erbjuda hollywood fruar ikväll de får man ju som sagt inet missa ! Puss&kram ha en fortsatt bra kväll :)


Glada 90 .talet ? ;)


Lördagens bilder

Lite bilder från gårdagen ''Lördag kväll''


Söndag kväll

Goddag , kom hem för ett tag sen från happis haha ingen bil jag skulle betala för det dära vilket jäkla härk! Jag ska ja jag får tänka på saken och hoppa in i andra bilen haha. Sen var vi in på sko punkten och ikea en snabbsväng. Sedan for vi och kolla på ett annat härk den var mycket bättre ska nog kolla på den senare om dom kunde komma och visa den för oss. Hehe , nu kom just emma tillbaka hit vi ska färga hår osv nu sen blir de nog och kolla på bilen osv . Emma blir blond och jag blir mörkare vilken tråkis jag är.. Puss&kram !!lite bilder från idagSöndag

Godmorgon blev att fara ut igår kväll endå , vi drack lite vin och åkte runt i stan sen for vi på någon fest på örnäset var där i ca 5 min och sedan drog jag hem , tröttis tröttis . Vaknade alldeles nyss mamma ville visa mig några bilder då tänkte jag okej varför inte . Så skicka hon det hon ville visa mig hela morgonen , söt hon är. Bilderna sen igår lägger jag upp senare för nu ska jag in i duschen sen blir det att fara till Happis och kolla på lången  istället för igår ! Puss&Kram ;)Lördag night

Hoff , ikväll blir det nog bara lugnt fara ut och hitta på nått eller bara slappa hemma får se får se vad kvällen har att erbjuda inge mera festlig heter för mig denna helg iallfall ! Hoff så slut jag är sen igår. Jaja nu ska jag strax äta sen kanske jag och frida hitta på nå bus !
Puss&kram

Haha , kolla vad frida märkte att jag hade på halsen då hon var här tidigare , måste gått vilt till? ;)

Friday night pics ;)


Fredag/Lördag

Goddag , har varit på en liten shopping tur idag med pappa annelie angelica danne och betty . Hittade mig en t-shirt och ett armband och hittade ett nit halsband till betty som jag har letat hur länge som hällst ! Hon tycker de är jätte kul att vara på djur magazinet och så fick hon ett ganska brett rosa halsband leksaker och godis. Kom just hem och är rätt så jäkla sliten . Igår for vi till emma och förfesta jag frida emma sedan kom spaxy & erik sen skulle dom på cleo då for jag förbi bastulokalen en sväng sen kom david och dom och hämta mig och skjutsa mig på bjurströmskan där vi spelade massa ölspel och lovisa blev ganska full! Haha , sedan åkte jag hem där vid 4 tiden. Trevlig kväll ! Puss&kram nu ska jag lägga upp bilderna sen igår eller det gör jag i nästa inlägg!Torsdag

Godkväll , idag har jag sovit för länge klockan 2 vaknade jag.. Hoff iallfall trevligt sällskap hehe.. Sedan for jag hem och åt gjorde mig klar sedan åkte jag petter linnea martin & emma och bowla , jag faila totalt ibörjan gick det jätte bra men de slutade med endast 36 poäng till mig suck! Sedan for jag och emma hem till mig och tog de lungt petade lite grann på emmas nya fabioulsa rosa telefon ! Super söt , tänkte köpa den men då valde jag min tutch pärla som jag ångrade lite grann nu såhär i efter hand men jag menar vadå .. Haha , nu ska jag bara ta de lugnt blir en tidigt kväll imorgon ska vi på stan och ta oss en chai latte , gottans ! Puss&kram ;)


Onsdag

Goddag , kom just hem från stan. Gått osminkad på stan kände mig naken rädd expode! Jag och emma gick och solade , sen kom frida och vi gick en sväng på stan jag hittade riktigt hiigh klackar som bara måste bli mina men som vanligt dog min telefon och jag kunde inte ringa min plånbok. Jag ska strax hoppa i duschen sen blir det väll att hitta på någonting ! Whoho , lill lördag party party .. Blir nog inte det för mig ! Puss&kram ha en bra dag :)

Lägger in nån grillbild sen igår då vi mystepå och grillade på ormberget !


Tisdag

Goddag !

Hoff kom hem för ungefär en timme sedan , jag är svin trött ska lägga mig ett tag och vila sen får jag se vad som händer. var med emma på stan en sväng och pröva en chi latte från wayns , dom smaka gott kom inte rikigt på vad dom smaka men som sagt dom smaka gott haha ! Jag har klappat en två meters lång orm idag , jätte söööt ! Hoff, tidigare idag på stan fick jag emma att köpa en svin läcker BIKER jacka , jag menar vadå det skiter väll en biker i helt enkelet?!? Hehe , nä nnu ska jag vila en liten stund sen får vi se vad kvällen bjuder på ! Puss&hej ..

Monday night ;-*

Dålig uppdatering sorry , men som sagt råkade he ihjäl min bärbara dator.. Suckkk , iallfall kom frida och emma förbi hit vi skulle gå ner på isen och grilla , till en stor besvikelse då vi kom fram så hade dom tagit bort grillsakerna suck , sedan blev det nagelacks målning och film. Efter en stund for dom båda och pappa hade lovat iväg oss till farmor ett tag var där en sväng mötte upp emma och vi gick och soolade i 20 minuter skönt men jäkla varmt , och jag fick höra min man boy i solariumet och kunde knappast ligga still , grr för den pojken. Nu är klockan mycket emma och jag hade planerat att gå på stan imorgon en sväng och ta oss en chi latte , nu är klockan mycke och jag ska inte sova allt för länge imorgon , så godnatt puss&kram ! ;-*// Lovisa silfwerplatz

Lördag/söndag

Godmorgon , vilken sov morgon jag fick mig hehe !

Vaknade för ett tag sen , hoff jag är ganska så jäkla bakis kan jag då tala om nu på en gång ! Vi hade det trevligt igår , då angelica fyllde 18 eller de är ju igentligen idag!! Wohoh , iallfall hoppade i duschen hemma , sedan vid 6 tiden for jag till angelica och sminkade mig. Började dricka rätt tidigt kanske vid 7 tiden och de flästa komm vid halv 8 och efter 8 tiden då åt vi och sedan spelade vi lite öl spel och bibeln och snannig och konka. Haha , iallfall vid tolv tiden började vi klöva mot stan förstår inte hur jag orkade i mina jäkla klackar fina att ha men jobbiga att gå i .. suck mer plattåå vill jag ha . Iallfall så gick vi in på the corner drack en go jäkla oze och en öl pratade och fattade ingenting sen så knatade vi till max och tog en taxi hem fanken så trött jag är nu efter en tre dagars ! haha jaja idag blir det lungt med snygga diamanter på axlarna. För någon fjärde dag orkar jag inte med , jag stänger i mig! Puss&kram ;)

Går dagens bilder , &jag såg ut som en ryss på alla !

Fredag/lördag

Hej&hå!

En trevlig kväll igår , for förbi på mjölkudden och hävde mig i fyllan satt och spelade öl spel tillslut skapade vi pakter. Vi brudar mata adam med öl vi ville se ha med bar överkropp! Hehe , for hem rätt tidigt då dom alla andra skulle ut på krogen var lika bra för då hade jag inte orkat med en trejde dag , ikväll firiar vi SNYGG JÄKLA ANGIE ! Whoho , tredagars med idag hoff vet en som kommer vara slut efter denna lång helg , jo jag puss&kram nu ska jag packa och TAGGGGA !;)

tröjjan jag handlade idag på stan och ett sten coolt armband i lila

 


Torsdag/fredag

Goddag !

Vaknade upp på adams soffa breve två män , steg upp kim kom och hämta oss sen blev de att fara och bakis äta på JV grillen haha. Och nu sitter jag här ! Igår kväll var det trevligt jag och frida började hos mig och fixa oss osv sen for vi till adam och blev kvar där hela kvällen , vi hade det trevlans partyt dog väll ut där vid 6 tiden på morgonen efter det så small vi alla tre på soffan ! Hahah jag menar vadå ? Jaja ikväll blir de nog kanske lungt känner mig faken lite seeg , men som sagt man vet aldrig vi ser ju vad som händer och sker ! hehe ,Puss&kram nu ska jag lägga mig som en säl framför tv och slöa ett tag sen in i duschen och fixa mig sedan till svarte stan en sväng ! ;)

whooho , jag och frida blev överlyckliga igår då vi fick våra lackbrallor i xs som vi sökt ett bra tag , lollo-galon kallas jag nu !RSS 2.0