Söndag

Hoff , jag är gode seg jag har varit ganska bakis ! Men det är smällar man får ta .. haha ! Vi började med att dricka till hockyn kl 4 , och fortsatte tills halv tre då vi kom innan för dörren däckade rätt fort haha ..

Idag har vi varit på elgiganten köpt usb och en tv kontroll , haha .. Sedan hem och kämpa ur hårförlänningen ur mitt hår skönt att få vila ifrån det ett tag nu dock så har jag rätt bra med tovor i det kvar nu haha ! ;)
Limmat is the shit !

Ikväll blir det bara lungt med johanna & daniel , vi ska kolla deep blue sea och käka gurka & dipppp !
Bara lungt & skönt på en söndag !

Puss&kram ! ;)Good shit , gick som smort att ta bort keratinwaxet ur håret ! Löstes upp snabbt & blev lätt att dra ut hittar man hos frisöer som gör hårförlängningar..

Lalalalalaaa

Lalala ;)

LÖÖÖRDAG , skönt ikväll blir det att kolla hocky hos ulf sedan får man se vad kvällen bjuder på .. Hittade massa musik som fick mig lättttt taggggad ! Nu ska vi strax ut och övningsköra sen bär det av till uffe hockyn börjar fyra.lillördag

Hoff , skolan flöt på jäkligt fort idag & såg på film halva dagen skööönt imorgon är det redan Torsdag skööönt ! Efter skolan gick ja hem & slappa sen kom daniel hit... Klockan halv sju var de som vanligt hund huset trevligt trevligt , emilia angelica amanda & julia var där idag ! Nu har jag och daniel just fikat och nu laddar vi ner en skräckis ! mähehe , daniel kommer skita ner sig!! ;)

Puss&kram !
tisdag typ

GOOOODKVÄLLL? eller .. ?

Hoff ganska skööön jäkla dag idag , började halv tio slutade typ efter elva någon gång. Sedan gick jag hem & fixade mig snabbt och for med mormor på storheden trevligt trevligt , gick runt där kollade och åt .. Beställde nyss lite saker till daniel han fyller år två dagarn innan jul haha kul ?Nu ska jag kliva upp ur sängen fick världens huvud värk för snart kommer emma & frida då blir de lite hårfärgning jag färgade ju mitt igår, nice med nyfärgat jag hatar utväxt och speciellt till svart hår..

jajja heej
 
puss&kram

Måndag

Ja , dagen började med att jag vaknade upp på soffan hos daniel däckade igår då vi såg på spöökpogrammen .. Sen var det bara över till mig och göra mig i ordning för skolan som gick jäkligt segt idag , skönt att vi börjar med praktik nästa vecka ! Jag & emilia ska praktisera på Leos lekland kulkul.. För jag är såå jäkla piss less skolan.

Efter skolan så for vi på storheden och handlade & jag köpte mig hårfärg hudkräm osv ..
Nu är jag hemma och ska fääärga håret och vänta på att darling ska komma över !gooo munken jag nyss åt , kul att veta ..


söndag

Goddag , har just fixat klart mig sen beger vi oss mot ett dop ! Igår var vi på storheden och shoppa hittade mig en t-shirt på lindex och en bäverfitta på hm ! Ganska nice , den dära mössa kommer jag då aldrig frysa i jag menar orka fryysa ! HAHA , efter det satt jag och angelica och målade naglarna och drack vin til en film mysmys!

Jaja nu måste jag sticka så vi kommer i tid !

Puss&kram !Bäverfittan <33


torsdag

BRR, fan vad kallt ute .. Idag har jag suttit med emma på riskettan typ halva dagen sedan knatade vi in till stan och åt och sedan tog vi oss en chai latte gotttt! Gick man hem pluggade lite teori fyfan de vill jag bara kräkas åt just nu !! tog en promenad till aouroa och hämtade ut ett paket. Nice nice, snygg klänning ny smink väska & ringar & tre läppglans .. jag är ett läppglans freak

imorgon är det fredag och då blir de jobb på idol gode laddad kommer nog bli kul ! :)
Nå nu ska jag kolla någon film och sakna..
puss&kram
en bild för nåågra helgeer sen 


onsdag

Hoff , kom nyss hem från hund huset trevligt trevligt kul att se framsteg hos bettan min !
Nu blir det att tanka någon se värd film trappa ner och försöka gå och lägga sig i tid , miss my babyy han kommer inte hem förens på fredag hahah.. Jaja , idag har de varit jäkla snö oväder gick från stan till skolan måttligt less efter den biten sen for vi förbi farmor hälsade på. SHit vad veckorna går fort föresten galet skönt de också , på fredag blir det att jobba på idol sen får vi se vad som sker resten av helgen lite suuuugen på nå festligt men de väntas nog till nästa helg..Betty var snygg i leopard !
Puss&kram


you dont make me feel
tisdag

Goddag , idag har jag sovit exackt hela dagen ! Skönt men så trött visste jag inte att jag var nu är jag då uppe och har just ätit nu ligger jag & lyssnar på gammal gammal musik som man hörde då man var yngre.. hehe
Jaja , ikväll blir det nog bara mysa med darling han ska iväg till på fredag så blir nog en tjej vecka då man är änka !


Två bilder från igår..

Älskar mina rosa marbel heels !

 Länge sen sist !?

Har skit trist väntar på att mamma ska sluta jobba då kommer hon och hämtar upp mig då blir de lite plåtning med hennes system kamera ''vinter bilder'' allt möjligt ganska kul.. Klart man ställer upp då hon tycker om att fota ! Sitter på någon sida där man sammlar poäng som man sedan byter in mot present kort ?  haha nice .. ?

Som jag uppfattade det så trycker man på länken och går in och blir medlem kan ni också sammla poäng och byta mot present kort ?http://www.gratis5.se/user/register/Lsilfwerplatz

RSS 2.0