Onsdag kväll

Trululut , kom just hem varit ut och prommat på isen med frida sen så tog vi lite kort . Nu sitter vi och nöter tv spel och på ett tag kommer emsi flemsi ! Får se vad som händer och sker ikväll , imorgon ska vi upp ganska tidigt och följa med då erik ska tattuera sig kommer ta timmar , hehe aj aj skönt att det inte är jag som ska pinas ! Mohaha , fast de kommer ju snart på ett tag har redan börjar planera min tredje ska be han rita upp den som jag vill ha den och sånt sen blir det att göra den innan sommarn iallfall , sjukt snygg kommer den bli vet jag då redan nu. Nu ska jag också spela ha en trevlig kväll allihpa ! puss & kram ;)











LOV!!

WHOHO , skönt kom just hem och nu har man LOV det här behövde jag . På ett tag kommer nog frida in till stan då ska vi gå och grilla på gråshulören eller någon stans! Mysigt mysigt och skönt med lite ute aktiviteter. Hoff , nu ska jag fixa till mig lite grann och sånt så man kan se ut som en människa fan aldrig nöjd med nått och allt känns fel då man har röda veckan någon som håller med haha .. värkligen ingenting känns bra man känner sig fet ingenting är bra håret är dåligt , ahe allt är bara fel haha och mitt pisshumör under mensen är väll inte heller de roligaste . Nae , puss&kram nu ska jag göra annat. Ha en fortsatt bra dag ! :)









Hade lite skojj med webben just ;)


GODMORGON sunshines

God morgon !

Jag vaknade jätte tidigt av mig själv så jag är klar för skolan ska försöka gå och få i mig nått att äta , jag har svårt för att äta på morgonen så de blir sällan någon frukost men nu hade jag tänkt försöka trycka i mig. Hoff jag är pigg som en nöt kärna gjort mig klar klätt på mig duschat dansat åt mtv's bra musik , känns som att jag fått en bra start på dagen! Men nu ska jag tvinga i mig nått.

 puss&kram ha en bra dag ! :)






Natti natti!

tjena jag har inte mitt bena  !

Frida for för en liten stund sen , vi har suttit och spelat tv spel och fikat bulla haha. Nu sitter jag och kollar lite runt på fejjan bland annat ska slå igång någon film sen blir de att sova eller nått sånt och peppa för sista skoldagen innan LOV ! Hoff , söte pappa kom hem med en marabo mjölkchocklad åt mig exact vad jag behöver nu när jag har röda veckan haha ! Nä men nu ska jag mancha chocklad och kanske he igång någon bra film , puss&kram sooov gott !;)

Visste ni att en riktig orgasm förbränner 120 kalorier medans en fejkad förbränner 320 kalorier.

Brudar då är det bara att fejka gärnet , hehe !;)


Tisdag kväll

Godkväll allihopa var och mötte frida och kom just hem , vi ska väll hitta på nått busigt ikväll får se vad som blir och sker. Taggad jag är inför helgen eller hehe de är vi två om för hon som sitter breve mig också , men jag menar vadå hon har ju gått och blivit en cleo hoe .. hehe ;)

Puss&kram









:-*

Hoff , sminkade mig snabbt och ska nog in till stan om jag nu hinner shopping ''gallerian'' stänger kl 18:00 och det är där mest troligt jag ska göra mina ärender , ska köpa en 18 års present åt angelica och en 19 års present till julia som fyller 19 idag , Grattis julia ! Hoff , får se ska äta strax . Frida och emma kanske ska komma förbi senare , får se hur de blir . Men nu ska jag sticka , puss&kram !;)






Tisdag

Godmorgon , blir de för mig nu haha ! Vaknade alladels nyss hoff så jag har sovit mycket men de behövs ibland det med , imorgon är det sista dagen i skolan och de ska bli fruktansvärt skönt den ska jag gå på imorgon men jag har haft så fruktansvärt ont i halsen imorse då jag först vakna att jag knappt kunde prata sen sommnade jag om till nu , hehe. Skönt skönt , ska hoppa i duschen och se vad som händer och sker idag. Jag blev sugen på att spela tv spel de gjorde jag alltid förut när jag var yngre och sjuk/hemma från skolan . Hoff , nä nu ska jag kliva upp ur sängen och göra nå vettigt istället för att ligga i sängen och möjligt vis sommna om igen ! haha

puss&kram ha en bra dag ! :)






baby var lika trött och vaknade nyss hon med <3


...

Idag blir det bara att ta det lungt , ska slänga upp någon blid sen jag och mamma var och fota senast när skulle fördriva tiden lite grann. Hoff , jag är svin trött en tidig och skön kväll länge sedan jag lagde mig innan tolv nu känns det som. Bara två dagar till i skolan sen har man LOOV usch och fy så skol less jag är !! hahah , eller de är jag alltid med nu är det som värst ju. Och till helgen blir det att fira angie som fylllller arton babyyy ! Pusss&kram nu ska jag dra

Glömm inte hollywood fruarna kl 21.00 på 5an!! ;)









Mondayy

Tjululu , har just ätit och är mätt som en plätt ! Får se vad som sker ikväll ska fixa mig lite grann så ser jag vad som händer och sker blir nog bara lungt kanske ta en solning med angiie eller nått sånt. Hoff , vad det händer saker hit och dit och särklit en sådan godhjärtat människa , det är allas tur någon gång med du hade hela livet framför dig .. Vila i frid !

Puss&kram


Inte alls fotogenisk idag så de blev med solglajjor på ;)


Vinter 2010

Lite att göra nu gör jag en sammanfattning av vinter bilder 2010!
Haft en kul men kall vinter om vi säger så ;)


































Memories


Måndag

Se saken och ting posivift , kom till skolan ingen var där kanske dom har glömt ställa om klockorna ? Då antar jag att vi inte hade någon extra engelska kl 10 då gick jag hem igen , jag menar jag fick mig ju en liten promenad och lite tids fördriv till klockan fem över 1. Hehe, betty är min lilla go gris som börjar bli så stor ! Idag är jag sugen på att gå ut och gå har ätit så mycket onyttigt igår men det handlar bara om att orka hehe, suck på den. Idag ska jag in på stan och kolla jeans leggins snabbt och se vad jag hittar. Jag tar inte på mig vanliga jeans nåmera sen jeans leggnins kom ut , vanliga jeans är ju bara för hårda och osköna jeans leggins är snyggare och skönare!

Fotade lite nyss hoff vissa dagar är man inte alls fotogenisk!

Puss&kram !






Skoolan

Nu drar jag till skolan ! ;)




Måndag morgon

Hoff , jag vaknade en timme försent börjar på ungefär en timme så nu sitter jag här och sminkar mig och bloggar sammtidigt tur att man är tjej och kan göra flera saker samtigit , hehe. Iallfall har extra engelska nu och sedan börjar jag kl 13.05 drygt.. Men bara att gilla läget .. Jag har ont i halsen och hostar snart upp mina lungor , alltid värst på morgonen hoff hoppas det går över snart. Men nu ska jag snabba mig och fortsätta göra mig klar får vi höras senare puss&kram !



Söndag

Hoff , kom just hem från bion .. Har just blivit insmord med tider balsam , ont i nacken och det stårlar upp till huvudet så har världens huvudvärk. Filmen var inge bra , sen satt det en dam baki mig som värkade ha svårt att sitta still. När filmen var slut var jag bara tvungen att dra en kommentar , hoff fan så skönt att filmen är över slipper man en sparkande jävel bakom en .. haha, jaja ska kolla lite tv och tvätta bort sminke och sånt sen ska jag sooova furktansvärt jäkla gott ! Puss&kram


Söndag

Godkväll , har just sminkat klart sitter här hos frida och vi har bokat biljetter till bio och på ett tag ska vi åka och köpa gotta och sånt. De blir och se shutter island bion är 2 timmar och 18 minuter lång.. Hehe frunderade på hur jag och frida skulle klara oss utan ciggaretter .. Jajaj , puss&kram ;)

Gjort i helgen ? fullt ös medvetslös ?





Lördag

Hoff , vakande för ett tag sen snart blir det att göra sig klar för att fara på dop. Nu ska jag göra mig klar . Slänger uppp lite party pics sen igår , en trevlig kväll. Puss&kram















HAHA , jag fastnade inte rikigt på bilderna igår men dom här bjussar jag på!


Friday night !;)

Nu har jag och frida gjort oss klar och ska strax fara ut , pusssss ;)







Kom kom !;)

Den kanske är lite klämm tjeck låten allt !;)


Torsdag







Whoho , goddag ! Jag är på bra humör , för att vara på en torsdag , lång jäkla dryg dag kändes som två hela skol dagar. Suck iallfall efter skolan hämta pappa upp mig och vi for och hämta ut mitt pass sen sprang jag in på bikbok och köpte min leopard klänning grr ! Äntligen är den min , har kollat på den tidigare då fanns den bara i S och för någon dag sen då jag kolla fanns den i xs ! Jaja , jag såg ut som ett fuck face på mitt pass tur att man inte visar de så ofta haha ! jaja nu ska jag spöa betty som springer rakt över bröst korgen på mig fram och tillbaka haha tok hund..

Puss&kram


Wensday night



Erik saade , damn boy i mean man boy ;)


 


Hoff emma for nyss nu ska jag kolla film och hade tänkt ta mig en tidig dag så man orkar en dryg lång dag imorgon.. Hoff , imorgon ska jag in på stan och köpa mitt tok snygga leopard fodral som jag la undan idag på stan , grrr me like ! Jaja puss & kram nu ska jag klä av mig och kolla film ! 



Lock back and just smile at all the good memories we spendt togheter.


Onsdag kväll





Kom just hem från att ha mött upp emsi och sedan gick vi och sola , skönt skönt ! Solarie häxor? iallfall nu ska vi slå igång cross raoud som vi inte han se klart förra gången . HAHA , betty är en bröst fixerad hund som ska åt emmsis bröst hela tiden haha bild bevis uppe hahahaha nu ska vi slå igång filmen pusssen & kramen !





Goddag !








Idag är det onsdag fan så veckorna går fort , idag fick vi sluta klockan två för att vi hade ett prov i BF det känndes helt okej faktiskt. Nu ligger jag hemma och har haft på mig mina byxor idag som jag köpte igår , fan skamligt då storlek xs börjar bli förstort puhu , sitter lite stort i benen och i midjan så det blir väll att sy in dom eller torktummla dom. Hoff hehe på skolan idag säger emilia till josefin akta så du inte halkar ! På vägen tillbaka rammlar emilia själv och står på alla fyra haha de var dagens ! hehe , iallfall jag har lätt huvudvärk och hoppas den går bort och ont i ryggen måste sovit som nått cp i natt .. suck jaja nu ska jag plocka till i min garderob igen hehe , det behövs!


Puss&kram


Natti natti ;)


osminkad , trött , ruffsigt hår vette fan vad jag har sysslat med ;)

Jag känner mig bara för glamourös just nu .. !

haha jag just nu ska slänga igång filmen nu slänger jag in ett extra inlägg bara för att jag varit så dåligt på att uppdatera de sista dagarna. Skönt att skriva av sig , men allt kan jag ju inte skriva som jag hade velat skriva man vet ju aldrig vem som läser och allt ska och kan man inte dela med sig av till vissa , well well nu ska jag myyyysa till en film pusssss&kram ;)

lilllördag imorgon ;)


Tisdag

Dålig uppdatering sorry , hehe helgen var rikigt trevlig blev en två dagars . Idag tisdag , har jag kämpat mig igenom den drygaste skoldagen på hela veckan och sedan gick jag hem och sminka mig och amanda följde mig på stan och jag köpte ett par svarta byxor och en randig vanlig tröjja och en stickad tunn tröjja sedan for jag och tog en 20 mins solning med andres. Nu har jag fått tips på en bra komedi jag har laddat ner , sen blir det film och myss sen sooovis . Puss&kram ;)

Fet arm och ful min , men en bild sen i helgen .


LET'S ROCK OOOOOOH ;)

Saturday night !

Uhlulala , ikväll blir det nog att fara förbi något party . Får se helt enkelt vad som händer och sker , lyssnar på musik nu och har sovit ett tag de var fruktnasvärt skönt att få sova då man vaknde så pass tidigt. Hoff , skulle igentligen fara snabbt in på stan och handla smink men då sov jag , så pappsen och johanna var och köpte conceler fondation och mascara och ögonskuggor åt mig tack! Ska strax hoppa i duschen och börja fixa mig inför ikväll , puss&kram ha en trevlig kväll allihopa ;)


Lördag morgon

Hoff , de blev partyy igår .. Och nu är jag hemma och ligger och slöar i sängen och lyssnar på musik sjukt så pigg jag är, skönt ! Jag och emma avslutade nyss vårat långa samtal , som bara handlade om svammel! Ska iallfall hoppa i duschen snart och se om de finns någonting att göra nu såhära på dagen. Puss&kram ;)


Skön gammla låt





Kanske man ska ha brunt hår istället för svart till sommarn?:)



Torsdag

Hoff , helt slut i hela kroppen ! Idag har vi varit med klassen och kollat då funktions hindrade har haft 5 kamp eller vad de nu var . Sedan har jag varit och gjort mitt pass till turkiet fan lyckas allitd att se ut som ett miffo på bilderna , haha som tur var ska de ju inte visas allt för ofta.. Sen råkade jag sommna , jag har bara sovit 2,5 timme i natt.. Så är fruktansvärt trött och ska lägga mig rätt tidigt nu ikväll. Så nu blir de att smsa lite osv , sen blir de nog sova hyffsat tidigt förhoppningsvis. Jag hade ju en som höll mig vaken rätt bra inatt , hehe puss&kram ;)




Torsdag

Hehe , tjena tjena .. Kom nyss upp , frida for nyss . Emma och frida kom hit och fruktfrida färgade håret på mig , svart självklart ! Sedan gick vi till statiol jag fyllde på telefonen och frida langa åt mig , hehe hon är ju som sagt 18 nu . Sen har vi bara tagit de lungt lyssnat på musik. Snart är det helg då blir de party party ofc , eller hur bruttor ?;) Puss&kram här kommer en bild som jag och frida försökte ta om och om igen dom flästa blev såhära , vi kunde inte hålla oss från skratt ;)

Black and white




Tisdagkväll

Hoff , dålig uppdatering idag.. Jag har sovit kollat på dejting in the dark , var rätt kul att se på. Sen har jag pluggat och gjort bort lite rester som jag haft. Och jag ska alldeles strax dyka under täcker är jätte trött även fast jag sovit hm .. Iallfall puss&kram imorgon är de lilllördag och närmar sig ennu en dag närmare helgen whihoo ! ;)




En bild sen i sommras då jag och syster var i göteborg , fan så jag längtar tills sommar 10 ! ;)

Film&hårfärgning

Trululut , kom just hem . Jag har varit och köpt två packet hårfärg och köpte en kofta och så köpte jag en ett mobil skydd så man inte får så mycket repor på skärmen när det är tutch , puss&kram nu ska de kladdas med färgen! ;)






 


Måndag

Hoff , skönt att ha lång sov morgon imorse . Kom hem för en stund sen och nu ligger jag och slöar jag är sugen på att färga mitt hår som börjar skifta brun svart nu de ska baske mig vara svart inte svart/brun/röd. Hoff , så de kanske blir hårfärgade ikväll eller nått annat. Jag är sugen på att hitta på nå bus , hehe. Imorgon fyller frida 18 år ! Hehe till helgen blir det ett ordentligt firande , längtar redan. Nä , puss&kram nu ska jag hitta på nått ! ;)



FRIDA BITCH , fyller 18 år efter tolv slaget ikväll ! ;)


Söndag kväll

Trululut kom just hem & snackar med frida i telefonen , vi snackar en massa skit ! Nu ska jag alldelses strax se gosht hunter , mysigt mysigt . Puss&kram ;)





Söndag

Jag dansar runt till manboy jag tycker för de första han är ruskigt snygg och låten är rätt svängig , nu ska jag studsa runt vidare . Hoff så skönt med sommar snart shorts och linne , jag och nu i shorts och linne ruskigt skönt ! puss&kram





Lördag morgon

Godmorgon på er , värst vad jag vaknade tidigt! Jag ska fara och plugga med mamma snart jag har lite rester kvar från skolan så det behövs. Ikväll blir de nog party party skulle jag tro , igår väll blev de bara att ta de lungt och se film och spela kort. Nu har jag tagit bort plasten från handleden känns skönt! Nu ska jag snart traska ut då mammsen kommer ! Puss&kram ;)







Dom här bjuder jag på ;)

Fredag !

Hoff , skolan gick som smort . Veckan har gått fruktansvärt fort , skönt ! Efter skolan gick jag hem och sedan for vi och hämta pengar och sedan for vi och tattuerad oss jag och angelica , de blev nice .. Min första gjorde knappt ont men denna kändes kan jag då ta och lova , aj aj.. Efter de for jag angelica och daniel och åt på donken .. hehe , Ja ikväll får jag se om de blir lungt eller nå party jag är seg och trött så får se vad lille lowlow orkar med. Puss&kram! :)





Torsdag

Hoff , jobbig dag i skolan men de klarar man ju av med hjälp av bruttorna i klassen galant ! Efter jag slutat väntade jag i skolan en halv timme på föräldra mötet som i övrigt gick bra , sedan åkte jag med mamma och köpte lite skol block osv , sen for vi och åt shusi . Så kom fredrik & linda mitt i allt och vi satt där ungefär två timmar surra&svammla på trevligt trevligt. Nu sitter jag hemma och frunderar på om jag ska börja göra lite rester jag har suck men ett måste.. Jag är trött och har inte varit hem nått idag sen imorse så de var skönt att komma hem. Imorgon gör vi det angiie jag är faktiskt redan lite nervös men det ska nog bli bra hehe , nu slänger jag upp några snygga bilder sen skolan idag , puss&kram ;)


Jag och snygg mandii ! :)


Lekte lite tuffa , jag lyckades ? ;)


hehe , stolliga tjejor jag och emilia


Onsdag !

Goddag ! Vilken härlig dag solen har skinit och skoldagen idag var inte lika dryg som idag .. Jag amanda & emilia har svammlat på och tagit massa bilder . Som läggs upp snart hehe . Ikväll får jag se vad som händer och sker ingen aning än så länge. Hoff , vad jag är på bra humör idag eller rättare sagt ful humör .. Hehe kött eller blåbär här kommer lite pics sen skolan idag . Puss&kram;)








Tisdag

Hoff , då var denna dryga dag över. Skolan syftar jag på då , börjar kvart över 8 och slutar halv 4 och har bf hela dagen.. suck , iallfall ikväll har jag inte gjort mycket vettigt förutom att byta tid tills på fredag istället , hehe hoho jag är redan nervoo vad säger du anggiiie. Håller på att tanka hem en film som vi allihopa ska se , en skräckis som heter fingerprints .. Hehe , får se om jag kommer kunna sova inatt.. Får väll annars krypa ner breve johanna hehe. För en stund sen var frida och erik här förbi och tog en rök trevligt trevligt , nu ska jag glo lite dator medans filmen tankas .. Puss&kram ;)





Puss




Minnen

Kollade igenom lite bilder och hittade massa gammla bilder! Fan vad man har haft kul i sina dagar , lovisa genom tiderna .. Här får ni lite mixade bilder från 06-07-08-09-10 ;)

Glömm inte att kolla på hollywood fruarna kl 21.00

Jag & julia valborg -08


Jag och emma i kåbban 06-07! ;)


Jag och julia , fredag&lördags party varje helg ! -07


Skolavslutningen -08 haha senast jag var ljushårig ;)


Jag och julia vinter -08 party partyy


Jag & angie innan partyy sommar 08


Vinter -08


Emma jag & julia , innan brasseriet 07


Jag och julia sommarn 09




Och jag 2010 ;)




Måndag

Hoff , kändes lite att stiga upp imorse var vaken ett rätt bra tag igår. Nu sitter jag och angelica och kollar lite grejjer som vi ska göra här fram över , nice nice . Efter maten ska jag och angelica gå till gråchulören och tillbaka , skönt att komma ut lite grann. Hoff.. puss&kram vi hörs senare ;)





Lördag-söndag

God dag ! Igår lördag for vi upp till en stuga så åkte vi lite skoter åt massa godis , senare på kvällen kom jocke och någon och hämta upp mig. For hem och duscha osv och sen iväg , trevligt trevligt men jag var lite trött. Kom hem vid 2-3 tiden igår. Och sov som en stock och vaknade helt utvilad , nu ligger jag i mjukisar och slöar i sängen och ska ladda ner någon film för ikväll lär de bara bli inne vistelse för mig om jag inte ids he mig ut på en prommis. Puss&kram nu ska jag faktiskt fortsätta slöa !









Friday night ;)

God natt , jag kom just hem . Först for vi på en fest och sen förbi en annan och sen tillbaka till den som vi var på först sen for vi ut och åkte lite bil och jag kom nu just hem. Ska bli skönt att hoppa under täcket kan jag då ta och lova ! Puss&kram sov gott

Haha , dom där bjussar jag på såg inte vettig ut på en enda ;)
















sola

Hoff , skönt kom just hem från solariumet . Amanda följde med och sola , jätte skönt och alltid snyggt att vara brun ! Känner mig hurtig idag först varit på promenader och knatat fram och tillbaka till solariumet , hehe de är inte lågnt men hur som hällst ! Jag är så slö för att röra mig ibland. Måste komma igång och gå ut och gå nu när de blir varmare , turkiet på 2 månader såå ;)

Puss&karm




Fredag

Hoff så skönt de var ute , först tog jag en liten sväng med betty som var så glad och träffa så mycke människor och skuttade runt och hittade en stor hårig kompis påvägen . Sedan tog jag och johanna en promenad till gråshulören och tillbaka rikigt skönt och varmt när solen låg på , påvägen tillbaka var de svalkande skönt med solen i ryggen. Nu ska jag ta och äta någonting ! Puss&kram











Godmorgon !

God morgon alla hyffsat morgon pigga ! Jag steg upp och kollade vädret och kollade ner på isen där alla människor går i detta väder , hyffsat mycket folk solen sken och de var 5- minusgrader. Ska försöka få med lilla syster annars proppar jag in lurarna och lyssnar på musik. Jaja , puss&kram ha bra dag !









Torsdag natt

Hehe , godkväll .. Kom hem för ett tag sen och ska strax hoppa i sängen och sova. Skönt skönt idag for vi iväg med hundarna och dom blev fotade av carro och sedan fikade vi där och hundarna fick busa lite grann , trevligt trevligt. Sedan hem och duscha osv , senare kom frida och erik & danne och hämtade upp mig , dom skulle koppla in slutsteg och baslåda. Sedan for vi och åt och skjutsade några , och nu är jag hemma skönt skönt fruktansvärt skönt . Funderar på om jag ska våga se skräckfilmen jag laddade ner igår , hehe .. Jaja ska tvätta bort sminket osv sedan blir de att krypa ner i nybäddade sängen finns inge skönare . Imorgon är de fredag , party party ! Puss&kram


Bilder som mamma tog , har inga fårn idag..





Fyfan så jag längtar till turkiet , två månader går rätt fort. OCH KUL SKA VI HA!




Onsdag

Hoff , kom hem för en stund sen har varit och hämtat skivan med bilder som mamma tog på mig och julia i måndags. Julias hår blev bra tyckte jag . Hoff jag är alldeles svart i pannan sen angelica färgade mitt hår igår hon passade även på att färga pannan och lite på mina kinder hehe , nack delen då man ska färga mörkbrunt/svart . hehe , snart kommer pappsen hem och ska vila lite sen ska vi ut och äta någonstans. Lägger någon bild sen de mamma tog , puss&kram ;)




Godmorgon!

Nu kom julia och jag ska slinga håret på henne . Igår natt började jag slänga i min svarta färg , så de är bort gjort känns skönt . Slinga håret tar ju ett tag när man ska ha hätta. Jag har lärt mig telefonen bättre nu när jag fått pussat på den ett tag im in lööv! Hahah , ser ut som att jag har haft sex med denna morgon frilla trululut nu ska jag vara social med jullan ! Puss&kram








Kom just hem med en ny LG !; )

Hoho , hoff jag är svin trött . Jag och frida ska nog fara på någon ''fest'' jag ska dock vara nykter. Jag kom just hem och varit förbi elgiganten och så fick man sig en ny telefon , tack pappsen ! En LG tucht ROSA . Andra rosa telefonen i rad , i love it . Ska pilla lite på den och sedan hoppa i duschen och fixa mig som sagt jag har LOV nu och då ska jag leva ! Puss&kram

 





Kyss

Nu är han i duschen och jag ligger och har tråkigt och ser hemsökta hus , lekte lite med webben !;)




AHPGSJDGS

Jag är trött i skallen pigg i kroppen snart kommer myso då ska jag tvinga med honom på promenad för det behövs. Nu sitter jag och syster och lyssnar på musik och tittar tillbaka på vad man lyssna på förr children of bodom , den musiken gör mig lungn medans folk blir stressad. Nu ska jag rocka vidare robin kommer snart då blir det nog bara att ladda ner någon film. Puss & kram



Sliten söndag...


RSS 2.0