090630

Hoff , vad det var varmt att gå på stan . Men lika snygg var jag för det ! tahaha ursäkta mig , jag var bara tvungen.. Pappa orkade inte komma in med mina pengar till stan stackarn har världens pollen allergi så jag förstår honom , men imorgon ska jag och anna fet shoppa hittade ens massssor , shoppalowlow är i farten ! thaha nä jag har faktiskt trappa ner med mina shopping begär , och det är bra ! Imorgon ska jag upp vid 9 tiden och fixa mig inför stan anna ska och klippa&färga håret imorgon hos frisören vid 10 så då ska jag gå in vid 12 tiden då hon är klar ! Ikväll ska jag bara slappa hemma äta något gottis kanske , orkar inte hitta på något när man endå ska upp så tidigt ! pusss på er nu ska jag gå och dricka min super gooda smotie som jag ofta brukar göra !

Imorgon kanske jag föresten hinner visa hur man gör lauren condrad sminkingen , enkelt som en plätt !
jajjajja , pusssis&kramis!


the city

Nu har jag fixat klart mig väntar bara på att pappa ska komma hem och att anna ska göra sig klar till stan.. Nu börjar solen komma fram lite mer synd fan vad varmt det kommer bli på stan hoff ! Jag är på rikigt bra humör idag , kanske också på lite proviseringshumör också .. tahaha synd för er KANSKE ! Nä , fan vad snygg jag är idag annars gjorde en lauren conrad sminkning idag .. Naturligt och rikigt snyggt ! Nä nu ska jag klä på mig resten klart . Får se vad förken silfwerplatz hittar sig på stan idag ! ;)

Puss&kram



Tråkigt utan bilder så jag tog i all världens hast ett kort och slängde in ! 


...

Nu byter jag textstil ! God morgon , snyggingar och fulingar . Ska på stan vid 4 tiden då pappa har slutat en skön lungn tid att gå på stan.. Ligger i sängen och orkar inte ta mig upp samt ligger jag och pratar med julia i telefonen , fan att det är molnigt idag jag hade velat legat och solat och bättra på brännan ! Menmen pusspuss nu ska jag se lite tv innan jag börjar göra mig klar för stan !

...

Hello caboy !
Ska strax fara och se film med en kompis, kommer väll hem senare . pusspuss sedan kanske godnatt ?:)


...

Idag har det jag varit rikigt slö dag , legat i sängen , suttit på balkonen och solat och ätit glass med vinzent. Ikväll blir det bara att slöa , varför är jag såhära jätte trött .. ?  good question. Ska gå och duscha sminka mig och klä på mig kanske jag känner mig som en människa.


Lill virre på balkongen

Blivit nå brunare?

SOM SAGT VAR ÄR DET BEKINI BILD OCH RESULTATE AV BRÄNNA , inga porrbilder . Fast okej tyck som ni vill i dont care , bara min snygga brännna och jag ! Fattar inte varför det irriterar andra när det är jag själv och inte ni . thaha , avunsjuka kanske det hela handlar om , eller vad annars?:)

Mister

Jo föresten så fick jag en fråga om vem mister är , ja det ni ! Tycker kanske inte det är lämpligt att hänga ut hans namn han kanske inte vill vara med i min blogg , så jag skippar helt enklet att hänga ut honoms namn , ni får funderar vidare , pusspuss visst är jag hemligthetsfull !? ;)

godmorgon snyggingar

Godmorgon , jag har sovit som en prinsessa ! Sommnade igår , efter 10 och vaknade väll vid 15.00.. Skönt att sova mycket och länge . Ingen aning vad som händer och sker idag/ikväll ska nog bara ta det lungt är sugen på smällt chocklad och jordgubbar , lovelie finns det nå godare ? Ajja , nu ska jag kliva upp ur sängen , enda anldeningen till att jag varit upp ur sängen är för att ta en god morgon rök på ballkongen sedan tillbaka i sängen men nu ska jag värkligen stiga upp !


Visst är jag bara förgodmorgon snygg? psst


Ajja puss&kram ha en bra ganska solig dag !


Äntligen hemma ?

Hej allihopa , jag har varit ute med båten hela dagen . Med familjen samt julia my friend , trevligt trevligt vi låg och solade på båten och tog det allmänt lungt jag hade inte fått mycket sömn den natten becus mister.. ja det vill ni allt veta sov hos mig , mysipysigt ! well well , vi for vid 6 tiden och grillade på stensborg '' en liten ö här ute i luleå skärgård '' kanske man kan kalla det , vi fiskade också .. Eller jag är rädd jag kollade mest på fiskar är ju bara så äckliga huvva ! Nu ska jag bara ta det lungt lite trött se en film? eller nått liknande .. thahaha

Bilder från idag eller bild , fan vad less alltid något fel på blogg.se kan inte ladda upp bilder ibland ..
Nu fick jag sitta flera gånger och försöka tillslut gick det.


''Jag ligger på båten''


Vatten ?  haha

Pappa&uffe , inte som alla andra...

Jag på väg hem

Julle bullan !

Nä nu ska jag hoppa i mjukis byxor och slänga mig och se på en film ! puss snyggingar !





godmorgon !

Vaknade nyss , pappa ringde och väkte mig glömmde ställa larm vi ska ut med båten idag , super mysigt.
På tal om gårdagen , det var rätt trevligt . Vi åkte carusellter , gled runt i stan träffade människor .
Helt okej faktiskt , nu ska jag tyvär stressa mig ner mammsen står nere och väntar på mig ..
Uppdaterar när jag kommer hem igen , puss&kram snyggingar .


Jag och julia !

Julias fest mö och julia själv

Det blev att ha på sig den hära , valde mellan den och den orange klänningen.


...

Hello , blev inge mer sol bara regn och åska ! Men nu börjar det spricka upp , jätte varmt och fuktigt ute .. uhhh
Jag har beslut ångest på vad jag ska ha på mig ikväll , har två stycken som jag sitter och velar emellan. Alltid bestluts ångest men har ett tag kvar att tänka iallfall .

Ett svårt beslut att fatta men det måste tas ... haha ;)

 

Jag hatar att vela med kläder , varför ska det vara så svårt att välja ?
Kanske för att det finns för mycket urval, men nu väljer jag ju bara mellan två?

jajja nu ska jag föna håret och sånt puss på er lägger upp ett kort på mitt resultatet och vad det blir för klänning !

Puss&kram
//Lovisa silfwerplatz


...

Jo , när jag hade satt mig till ro och solen sken som bäst kom ett moln ! Så gick in och passade på att måla naglarna och sitter och lyssnar på musik. Flo-rida Ft. Wynter - sugar. I like it a lot ! Hur lägger man in musik på en sony-eriksson , förstår mig inte på det nu när det var ett tag sen jag ens hade en sådan har haft en samsung och det är ju inte samma sak så .. i dont knowe får testa mig fram helt enkelt ! Nu ska jag väll avakta och kolla om det blir nå mer sol. Ikväll blir det nog boden igen . pusspuss


Molnigt ..



Hello caboy !

- Hello caboy !

- hello cay !

Godmorgon , nu har miss.silfwerplatz vaknat till liv hon funderar på om man ska gå ner och sola ett tag ..
Men idag har jag nog ingen att sola med ! what ever , kan vara lika skönt endå .. Men nu ska jag göra mig frukost och se om jag trampar ner eller ligger kvar i sängen! ;)

Godmorgonkyss !

...

Kom just hem , skönt är jätte trött.. Vi for till boden en snabbis kolla läget rätt mycket folk.. Sedan begav vi oss till kära luleå igen ! Sedan for vi till hertsön och satt och surra ett tag , och nu är jag hemma. Skönt är förjävligt trött , ska se lite tv och gosa med min nya telefon ! imorgon har dom lovat varmare än idag .. awsoome liksom , sooola för fulla muggar någon timme eller två .. Men nu ska jag iallfall tvätta bort sminket take off my clothes and watch some tv ! puss puss allihopa


underbardag !

Vilken underbar dag ! först fick man en telefon sen är vädret toppen . Jag och angelica gick ju ner och sola ett tag , sedan kom julia och hämta upp mig vi skulle åka vatten skoter till klubbviken första gången i mitt liv , fan så kul men läskigt , you knowe ho boys driving and play. tahaha , jo och så var jag och julia på klubbviken mysmys , sedan kom dom och hämta upp oss med vatten skotern och sedan for vi hem , nu ska jag strax dra till boden med julia det är ju boden alive så ! Sorry att jag inte har haft så mkt tid till att blogga idag ! puss iallfall nu drar jag till boden !


bilder sen idag !


julia


Söt sommar blomma hade jag i håret!


Jag på stranden ..

uppdaterar när jag kommer hem sötisar , dont miss me to mutch !

love you papa !

Vi gick ner och sola , sen började vi känna oss hungriga.. Påvägen upp mötte vi pappa och jag fick en ny telefon , so sweet . Den är rosa , men det är ju tanken som räknas. Förra gången köpte han mig tre mobiltelefoner och ingen blev jag nöjd med nu orkar jag inte bry mig . Rosa är ju sött , och jag är ju söt . Vi kommer nog matcha telefonen och jag ! Tack iallfall pappsen ! <3333


 
Brännan ;)                                                  Min nya telefon , so cute !


Pusspuss , nu ska jag kila iväg ingen ha en bra dag !


vila i frid

Godmorgon allihopa , nu ska jag strax gå ner och lägga mig och sola strålande väder ! puspuss
Uppdaterar senare!

King of pop - michael jackson avled natten till idag , hemskt när folk går bort..
Vad ska man säga ? vila i frid ..






kiss&godnight !

Lungn kväll , målat naglarna . frysit think its sol frossa .. Nu ligger jag och ser the city avsnitten , sedan blir det att nanna kudden ska upp rätt tidigt och sola. Man måste ju passa på när det är sol ute och bli lite snyggt brun , hatar känslan av att känna sig blek ! Men nu ska jag se klart avsnitten , pusspussgodnatt !




killar killar

Killar får mig ibland att må illa , killar får mig hoppas på att jag var lesbisk !






stan vända

Hot fuck! vad varmt det är , gick på stan med angelica och danne .. Shit vad varmt det vart , blöhh för varmt!
Fick med mig hem en tunika från gina söt och sommrig och en ny bekini svart kanske lite tråkig men helt enkelt för snygg för att jag skulle bry mig , i like glitter eller kanske man ska säga ''bling bling''.


(tunika från Gina)


(bekini från h&m , sexisexi blingbling)
tahaha !


(So cute together) 

 
Myselft , lätt flådig efter stan promenaden !

Nu ska jag göra nått vettigt , puss&kram snyggingar


Love me or hate me ?

kul att folk läser min blogg mer och mer för varje dag , love me or hate me ? ;)
Upp till er, i dont care! Nä nu börjar jag få brottom tjarrå , kyssar !

eye candy

Ennu en dag ute i solen , kom just in vaknade kring 8 sedan sommnade jag om till 10 halv 11 , då gick vi ut och lagde oss på gräsmattan.. Läste lite bok och sola ryggen samtidigt det är nått jag/vi nästan aldrig gör då vi solar så medans man gör det så passar man bara på att läsa en bra bok exempel vis eller läser en tidning. Vi ska in till stan  vid 4a tiden , så ska äta och göra mig klar strax så man hinner med ''tåget'' !

Här får ni lite bilder sen idag !


  
Fin fina bilder jag vet ! haha en kille satt och kolla på oss hela tiden såg besvikelsen i hans ögon när vi gick
där ifrån stackarn men du lär ju se oss där någon mer gång ! tahaha . eye candy!

puss nu ska jag och angelica äta ha en fortsatt bra hörrni !


halla halla

Kom just hem från att ha varit ute med julia , vi var runt stan ett tag . Sedan for vi och tänkte bada , men inget av dom två ställerna vi var på dög haha , vi brudar är rätt kräsna ibland må jag då säga men jag såg faktiskt en jädda i vattnet som typ var större en min fot eller inte så konstigt när jag har storlek 35-36 .. tahaha . Nu ska jag nog slå igång en film tror jag om det inte är något bra på tv förståss ! Imorgon har dom lovat bra väder då ska jag steeka men inte lika hårt har brännt mig lite i ansiktet så det blir solskydsfaktor och resten stek olja , mummma !

jaja ska gå nu , pussar // lovisa silfwerplatz


ojojoj..

Mest aktiva bloggar har ändrats , nu ligger stina-lee högst upp och Kenza tvåa .
Blev rätt förvånad , eftersom kenza nästan alltid legat på topp ..
Jag håller på att koka , sjukt eftervarmt.. Och Lovisa har brännt sig lite i ansiktet .
Inte jätte mycket bara lite sådära röd chenerande röd , haha !
Ikväll blir det nog bara att ta det lungt se en film mest troligt .
Uppdaterar senare , kysss!


 
''tidgare idag , ute i solen''

resultatet

Min solning idag gav resultat ! whihoo , eller det gör de ju alltid mer eller mindre .
Ska strax hoppa in i duschen får se vad som händer sen uppdaterar iallfall senare , pusss!

  

 Tummen upp !


SUN

ÅH vilket undeerbart väder , jag och angelica tog med oss en lite picknick och gick ner och lagde oss på den stora gräsmattan med strand brevid , sjukt varmt .. Jag har fått massor med fula fräknar fast dom är söta på mig tahaha.
Hoppas man får några bekini ränder och undersöka ikväll , sweet . Vi gick upp nu ett tag , bloggar snabbt nu sen ska vi ner igen på ett tag man måste ju passa på när det är sånt här underbart väder , love it <3
Ha en bra dag för det ska jag då fan ha !

    

 

Här får ni lite sommar stek kort på oss , från tidigare idag . Puss på er alla
// Lovisa silfwerplatz

sweet dreams !

Godnatt på er nu ska prinsessan-silfwerplatz sova , jag ska drömma så sött ! puss&godnatt !

                                                     



Kvällsbad

helloo caboys ! Kom hem just , for till örnäset och umgicks med emme och några . Vi gick och badade på arons !
Åh vad det är kul jag blir som ett litet barn ! Helt fnizzig utav mig tahaha cute. Jätte varmt i vattnet när vi  kom upp var det väll inte sådära jette varmt. Årets första dopp för mig faktiskt , det var gudomligt ! Mitt hår har just torkat och jag ser ut som guldlock fast brunett , ur snyggt ! haha nja , nu ska jag gå och duscha kloret kliar så jag ska hoppa snabbast fan i duschen nu uppdaterar senare , pusssötisar!

  
                                                                                 KVÄLLS BADET

.






Ingen ro att sitta ute själv på balkongen , tog några kort .. pst skit snygga jag vet !

Puss

Även lovisa kan vara på dåligt humör ... Och gissa vad som alltid får ta stryk jo mina telefoner ! Jag kallas telefon mördare .. tahaha , det tycker jag inte är rättvist dom skulle bara byggtelefonerna lite mer hållbara , visst det finns ju haj fenorna eller vad dom kallas som är stötsäkra och vattentät eller vad man ska säga .. men en sån vill jag inte ha!
Min telefon ligger i hörnet av mitt rum och skräpar orkar inte kolla om den funkar/lever fortfarande hoppas samtidigt
att den inte gör det ! Nu ska jag checka och kolla om det går att sola på balkongen för nu kom solen lite grann , pusshey iallfall , hoppas jag blir på bättre humör senare håll tummarna kanske ?

 
haha , döö din jeffel !

puss puss , nu ska jag försökra bättra på mitt humör !

lowlow

Hello sunshines ! vaknade för ett tag sen åt frukost med angelica , suttit och varit besviken över vädret jätte varmt och kvaft men oska på väg , trist ! Detta är en typisk stan/shopping dag . Jag ska strax hoppa i duschen så får jag se vad som händer och sker. Puss så länge sötisar , skulle bara uppmärksamma att jag var vaken och lever ! ;)


godkväll/godnatt

Varför är jag så trötttt ? Jag har just klätt på mig och det blir nog strax en kvällsrök med linus.
Sedan ska jag slå på en film och sommna till och ligga och hålla tummarna i sömnen på att de blir
bra väder imorgon hope so , då ska vi gå ut och lägga oss på stranden eller den enorma gräsmattan här utanför ..
STEEEK STEEEK. Jag vet att ni kommer spana killar ! tahaha .. Har tagit nått kort också och kommit på att jag inte är fotogenisk alls , fan så jag kan se ut på kort , men snygg annars hahahahahha. Ursäkta var bara tvungen ! pusscuties.



webbcamera bild skit dålig bild här i mörkret !:)

Nu ska jag sätta upp håret och strax gå ner och ta en rök med linus , ett härligt avslut på en kväll som denna puss snyggingar sov gott dröm hott ! ;D


....


FASEN , så jag är trött ! Legat på soffan och slappat höll på somna men det är dumt att sommna vid den här tiden och väcka mig sen jag blir ARG .. grrr. Hoff , ikväll blir det också att ta det lungt , haha vad jag känner mig tråkig men jag är trött får se vad som händer och sker , kanske far på världens rayw party eller nått ! haha oftast öppen för sånna förslag ! tahaha ..

Resultatet syns inte på bilden men dom blev lite sommar snygga mina naglar med en ljus ljus rosa färg med lite glitter i , so cuuute ! uppdaterar senare PUSSS


im so hilarious

Ja vi fick oss lite till sol iallfall , men nu orkar vi inte sitta ute mer .. 30 grader i solen steeek !
Vi har suttit och planerat våran stockholm trip lite grann , kanske blir att åka nu på söndag får se.
Underbart att få hälsa på huvudstaden någon dag ! Blir nog bara vi tjejer som far dit soo sweet .
Idag ska jag bara ta det lungt mister.m kanske kommer förbi , visst är ni lite fundersamma över vem mister.m är ?
Känner att jag kanske inte ska avslöja allt förmycket ! Så ni får fortsätta vara fundersamma !;) tahaha , im so hilarious.

   
Skönt att ha blivit lite sunkissed idag iallfall , det behövdes kände jag börjar bli obehagligt blek ! ;)
Nu ska jag pyssla om mina naglar lite sedan blir det väll mat och duschen och nått sånt liknande.

Puss på snyggaa


sunkissed

När det väl blev sol på balkongen kommer det feta moln .. ''suck''
Hann typ få 10-15 minuters sol.. Solen kommer väll snart när det feta molnet har glidit förbi..
Trist sommar start , men dom har lovat bra väder hela veckan så får väll hoppas på det beeesta !

  

Sötingar , puss !


sunnydays <3

God morgon , jag och angelica ligger i hennes säng och glott lite tv . Hm , vi som tänkte släpa oss ut men det blåser alldeles för mycket .. Vi väntar på att solen ska komma på balkongen så slipper vi den hemska blåsten aillfall , hoff 20 grader i solen här uppe på balkongen inte helt fel hurrni ! jaja , ska hoppa i min bekini nu och sätta mig på balkongen på en stund måste bara vänta tills solen kommer dit , puss på er !
Uppdatearar innom kort !


movie and sleep thight !

Nu strax ska jag och angelica se på film , sedan blir det nog att gå och lägga sig. Blir nog fint väder imorgon , eller dom lovade fint väder hela veckan så imorgon ska jag och angelica till stranden här nere alldeles där vi bor och sola bada är det nog alldeles för kallt att ta sig ett dopp. Nu strax ska vi snart se på corssroads , en gammal film med britney spears , soo cute movie .. men men nu ska jag hämta saft och sånt så ska vi start the movie ..

Puss snyggingar














lowlow get low

Vet inte vad det är med mig är helt hängig , jag hänger liksom !
hoff , har hunnit med att duschat städat rummet bäddat sängen .
Jag är närhets kramis sjukis sugen tror jag ... kanske mister.m kommer ikväll?
Får se får hoppas , tahaha . Vad kan man göra åt mygg bett som kliar ?
Amputera benen ? Amputera där myggen varit och bitit?

Nu ska spela lite musik och kanske råkas reta grannarna ?
Sorry ! but i love music

Eminem - we made you     TUMMIS UPP !



Tända ljus när det är ljust ute , ja det gör jag !
Drar ner percienerna och få lite mörkt och tänd ljus ..


Puss nu ska jag ta det lungt få på mig nå kläder uppdaterar på ett tag .


myggbett

Skjut mig , jag har minst 20 myggbett på vardera ben och dom kliar nått så förbannat ! AH
Det ser ut som att jag har skabb eller nått uh ! inte klia för då kan man få ärr på benen ..
Dom hära myggbetten slog fan i mig förra midsommarns alla mygg bett !
Men men , inte ville jag gå i nå jävla säck kläder på en midsommar bara för att
en mygg jävel inte ska bita mig. Som sagt ska man vara fin får man lida pin !



Visst är dom underbara !


Puss&Kram nu ska jag göra mig vacker !

sool

Vaknade för ett tag sen , efter en mysig natt med MISTER.M .
Igår var jag med anna + massa andra efter ett tag gick jag hem var lite illa mående varför vet jag inte ..
Mister.m for för ett tag sen och jag har legat ute ett tag , blev för rast lös och det började blåsa lite kallt
så gick in och kom på att jag har glömmt blogga ! sorry .. Får se vad som händer och sker idag men blir nog bara lungt . Har lust att fara och dra ett dopp på arons kanske , någon som ska med ? ;D
Nu ska jag gå och se om jag får i mig nått att äta har inte ätit nått sen igår då jag åt med anna , hoff vad mätt jag var !

Pusss hej iallfall !



 
Blek och fet

vaknat till liv

Nu har jag vaknat till liv , mötte anna nyss vi gick och köpte oss dricka . Och sedan gick vi till mig och satte oss på balkongen ett tag , nu håller vi på att fixa oss sen ska vi in till stan och käka dagen efter party mat ! tahaha , gottis

   
Jag på ballen

Nu ska jag fixa mig sedan ska vi och keka , uppdaterar senare puss så länge !

morning!

God morgon , vaknde just och känner mig seg trött och det klias på benen , på dom dära jävla mygg betten jag skaffade mig igår , åh ... Anna ska strax komma hit jag ska gå och duscha hoppa i kläder och möta henne .
Puss&kramis , uppdatera på ett tag !



Nu var midsommarn över ?

Hoff kom just hem skööönt kl är 05:50 ! Hoppa i säng på direkten.
Jag och anna satt först hos mig och drack öl , sedan for vi till hertsön till jimmy .
Mycket folk men mer mygg än folk ! Hade varit trevligare om de hade vart varmare och inte myggen hade funnits !
Dansade lite satt och pratade hade trevligt , NU HAR JAG DÅ FÅTT MINA ÅRETS FÖRSTA MYGGBETT , dom första och dom sista ska jag då tala om ! Ska bada i myggmedel tills nästa gång jag vet att man ska vara ute , bbrrr!
Sedan drog vi rätt många till en efter fest , rätt trevligt till en början ... Sedan drama , jag beställde taxi och for hem !
Orka drama körde jag ikväll! Hälldre hem och sova och ha det gottt !

Här kommer lite bilder sen ikväll !





Jag och sötis anna !


Jag och andre ! :)


Maria tror jag hon hette , jag och anna !

tja , jag ska väll gå och sova nu kommer sommar på direkten . Godnatt pusssis !


MIDSOMMARAFTON

Sjukt taggad ! Sitter här med hög musik , haha väntar bara på att grannarna ska komma och klaga .. haha
Anna kommer snart vi ska sminka oss och göra oss i ordning hära hos mig , är helt själv hemma sköönt !
Ska till hertsön till jimmy skulle tydligen vara mycket folk där , eller alltså det är alltid mer eller mindre mycket folk på dom festerna , brännboll , dans , dricka dricka hicka ! Lägger in en bild innan vi far och visar hur snygga vi blev !
Puss så länge !




Min snygga klännig/tunika , i gonna wear it tonight!

stress

Nu känner jag mig stressad vissa har redan börjat dricka och njuta av denna dag , har inte ens gjort mig i ordning eller så . Men som sagt fint folk kommer alltid försent men nu drar jag fint folk gör sig alltid klar senare , men desto senare man gör sig klart desto snyggare håller man sig längre ! tahah tycker jag . Lägger upp bilder när jag gör mig klar så ska ni få se hur snyggt den svarta nya tunika/klänningen satt på mig ! raww , pusss tja ..


Midsommar !

Vaknade kring 10 hoppade i duschen for förbi system bolaget och det var stängt ! Så jag får dricka äckel smuggel öl... Sprang in på stan en snabbis hittade ingeting speciellt , köpte mig en snuskigt god luktande parfym och en ögonskugga från isadora . Ska slänga mig på soffan och vila ett tag , sen ska jag väll börja göra mig i ordning inför ikväll , parttyyy partyyyy woho !


   


Pussar !


nattinatti

Åh fick världens shopping suuug ! Ska stiga upp tidigt imorgon fixa mig och sedan gå förbi stan och kolla om det är öppet så får jag köpa mig något , kanske suget släpper ! tahaha .. Nu ska jag se klart jack ass sen ska jag sooova så gott !Uppdaterar imorgon!

Puss och kram , gosinatt ! Zzz



ute enligt lovisa




- sönder blonderat hår, med svart utväxt eller mörk utväxt över huvudtaget. 

- Solduschad = luktar illa , blir fläckigt

- haremsbyxor = bajsbyxor , dom är bara för fula !

- Sur jävla väder , hallå det är sommar jag vill ha en stor sool !




fanfanfan

Fick just höra att system bolaget är ständgt imorgon ! Får hoppas på det bästa att det är öppet för jag tänker då fan ta mig några cider , jag menar hallå det är midsommar klart det måste ha öppet... ett tag iallfall ! Men men , nu ska jag strax slå på en skräckis som heter house of wax , har för mig att den var rätt bra! well well , nu ska jag gå och mysa i soffan och se den.

 



Puss&kramis

Home !

Hoff , kom just hem jag är jätte trött . Först har jag och syster varit förbi mamma och ätit middag , mamma jag och johanna for vidare till linda och fikade och träffade små söt troll ungarna ''mina kusiner'' Tindra & Oliver! så toksöta ungar , Tindra har vuxit jätte mycket sen jag såg henne , hon har börjat krypa kan ställa sig upp och fått några tänder, sooo cuute ! Måste värkligen börja träffa släkten oftare ! Hämtade resten av mina twiligt böcker från mamma ska börja läsa om dom och bli förälskad på nytt i Edward ! Skönt att vara hemma får se vad det blir att göra ikväll kanske ingenting alls ? uppdaterar senare , ''smack'' 

Bilder sen idag !

  
trindra min kusin så söt !                        Ah , jag själv då !




Nu ska jag , gå och röka .. har inte rökt på ett tag . ps mamma tycker inte om det !
And papa dont care , ajja!


Puss&kram !

godafton

Ojojoj , vad vi sover .. Vaknade för ett tag sen och MISTER.M gick just . Trevligt trevligt , Imorgon är det midsommar och jag är rikigt pepp för party ! Ska kliva upp ur sängen och göra mig dags klar kan ju inte se ut såhära resten av dagen .. tahaha . uppdaterar på ett tag måste vakna till och bli lite människa ! puss&kram




god morgon caluffsen


Stan vända

Sådära! Kom just hem från stan , jag hittade en vit lila randig tröjja . Och en svart tunika klänning som jag tänkte att jag skulle ha på midsommarn ! Skönt väder ute inte för varmt och inte för kallt , det skulle bara komma mer sol då hade det varit perfeckt ! VILL hitta på nått skojj idag får se vad det blir ! uppdaterar senare får se vad som händer och skeer .

 
On my way to city          Randig tröjja från monki och svarta tunikan från gina !



Pusss&kraam

Vita jens leggins , soo hot !

Sitter och velar om jag orkar gå in till stan eller inte , min bank sover så får se ! Min bank= pappa
Blogg.se har varit fuckad hela dagen , lite frustrerande får se om det går att ladda upp det hära inlägget !
Har just klätt på mig , blev inget speciellt ska bara till stan en snabbis om jag nu ids ..
MISTER.M kommer nog förbi ikväll , aw mysigt ! var trist att sova själv igår men endå skönt . tahaha
Ska sminka mig och fixa håret nu , pusss handsome !


Är det fel att tycka att man får snyggt ass i sina vita jenas leggins ? ;)
Vissa sticker det väll lite för när man lägger upp nått sånt här .. sorry !
But i like my ass in this hot jenas leggins !


På tal om löshår!

Jag har inte äkta löshår ! Ska/vill skaffa det men jag tycker det känns så dumt eftersom flickorna i asien klipper av sig håret och tror att dom skäner det till gud/gudarna. Medans vi sitter och beställer deras hår förfullt. Så jag tycker det känns lite dumt! Men i slut endan kommer jag endå säkert beställa ett äkta jävla löshår .. thaha .

Ska snart krypa ner i sängen , trist att sova själv !
Men ha det så gott alla söta och snygga


mitt löshår ''en utav alla 6 slinger''

mys

Pratade nyss med MISTER.M det blir inge umgås ikväll men det gör inget , det är ju massor av bra på tv . Nu ligger jag och tittar på My new bff , ganska patetiskt pogram men ett sånt pogramm jag tycker om att se också ! tahah ..
Kolla vad snygga mina naglar blev då jag fixa till dom och målade genomskilnigt nagelack på , det bara skiner om dom . SO NICE! Nu är reklamen slut och nu börjar my new bff igen , så pusshej

  


Ny blogg !

Vaknade rätt sent idag , efter en mysig natt med MISTER.M . Han for för ett tag sen nu ska städa för det behövs och sedan in i duschen/fixanaglarna . Skit tråkigt väder ute , en sånhär dag ska man ligga inne och mysa och se film men jag är less sånna dagar men dom kanske behövs ! Får se vad dom händer ikväll kanske MISTER.M kommer förbi ? Det hade jag uppskattat för vad annars finns det att göra när det är pissväder ? Uppdaterar senare och får se vad som händer . 





PUSS på er snygga !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0