...

HEELP ME ?! Vet fort farande inte vad jag ska ha på mig



...

Vad ska jag ha på mig ikväll !? Rebecka kommer på ett tag den lilla segisen så ska vi hitta på nått bus. Jag ska nog smycka ut mig till en bunny ikväll , haha. Iallfall får se vart denna kväll för oss !
Jag är sjukt sugen på dans&musik !! Puss&kram nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig.






...

Blev lite senare , hans buss går inte förens halv tre då men det gjorde inte så mycket då han jag ju iallfall göra mig klar. Iallafall jag såg just trailern på paranormal activity fyfan. Den vill jag se ! Hoff man kommer nog inte kunna sommna efter den filmen kan jag då tala om ! JAJA , nu ska jag nöta på golvet som jag alltid gör när jag är rastlös går runt och inte fattar någonting ! Det är det bästa , pysstja !







colla tjejjen herr

...

God morgon/goddag , nu ska jag hoppa i duschen sedan ska jag och andre luncha/shusi inte alls många som tycker om det så nu passar vi på ! Pusshey :)



...

Tjululu , nu knäpper vi första ölen och ser glad ut ! Woho






En flummig var jag ju bara tvungen att ta ; )

...

Hahah kolla in den här också ! :D


http://sendables.jibjab.com/view/kSTU6kySIfF3mTQs

...



...

Goddag , hoff jag är svin trött efter natten. Haha iallfall har suttit och kollat film mes syster sedan har jag hållt på klippa in huvuden i en film då några killar dansar på jibjab.se svin kul haha kolla min ena video som jag gjorde nyss !



http://sendables.jibjab.com/view/upSuqCWrSPXEkxlX


Hahah , iallfall får se vad som sker ikväll om man ska orka partaya. Vi får helt enkelt se. Ska iallfall slöa ett bra tag till och känna efter , pusspuss ;)


...

Tjululu , har just färgat klar julias hår . Satanet ringde och väkte mig klockan kvart över 8 imorse och jag sommnade just efter fyra. Så då var det bara att stiga upp in till stan osv. Lunchade även på stan och köpte mig en spets tröjja från vera moda och ett svart kedjehalsband från JC. Nice nice , sedan for jag och julia och gjorde det sista i deras gammla lägenhet och for och åt middag och sedan hem till mig för att färga hennes hår. Imorgon har vi bestämmt att kråkan ska ringa och väcka och vi ska fortsätta fixa hennes hår. Skit dålig uppdatering jo jag vet. Pusspuss :)




det som handladets idag


...

Tjululu , just sett klart fredag den 13 den nya alltså . Shit se värd om man gillar att bli rädd hojja då ! haha jag skrek eller vi skrek rakt ut , då är en film läskig.. Iallfall tidigare idag kom mamma och hämta upp mig och syrran for vi på en liten shopping runda jag köpte mig trollor och ett snyggt linne med nitar på och ett nitarmband jag letat i evigheter ! Puss nu ska vi se lite saout park och sova  ? :)






...

Fyfan vad skönt , kom just hem från att ha solat med syster. Hm nu ligger jag med datorn på magen och blev fruktansvärt slö & shopping sugen. Saken är den att jag orkar inte gå in till stan får ta det imorgon eller på torsdag. Hoff nu ska jag slöa vidare får se vad som händer och sker idag då.. ;)



...

Tjululu , snyggingar ! Hoff jag håller på att dö av skrattt vad ful jag är i johannas freak/tönt brillor. jag kan inget annat än att tycka dom är fula ! Haha iallfall. julia hämta upp mig efter 8 imorse så började vi fara mot happis/ikea/findland en sväng också , trevligt trevligt! Nu är jag sjukt trött ursäkta att jag inte uppdaterat nått idag hann inte imorse och ikväll har vi haft besök här och jag har tjatat på pappa om en liten hund som jag vill ha så gärna! haha , ska nog strax gå och lägga mig svin trött , mamma ringde tidigare om en sushi dejt på onsdag fan vad gott ! Puss&kram godnatt





Snygg osminkad ? Jag tycker själv att jag ser ut som en RYSS..



HAHAHHAHAHAHAH , sjuka inställningar man kan ha ! Freak



...

God dag , kommit ihåg att ställa om klockorna 1 timme tillbak? Hoff jag är lite seg sen igår , som sagt han inte berätta innan jag drog ut . Jag låg i soffan irriterad över att inte växeln på solariumet fungerade ringde julia och frågade om jag skulle med ut på krogen och att jag skulle packa massa grejjer fort och sagt gjort hämtade hon upp mig vi fixade oss hos henne sen for vi till fiskekyran och drack och lollo fick dansa av sig lite. Trevligt trevligt åkte väll där ifrån vid tolv jag var full&trött for hem och sedan kom ***** till mig. Nu ska jag bara slappa gärnet puss !:)




En full lovisa , haha vad gör jag på kortet ?

...

God dag , ett kort tag efter idol hade slutat sommnade jag. Tydligen trött? Jag drömde den sjukaste drömmen jag gjort på länge. Haha , jag har drömmt massa klara drömmar om allt möjligt tokigt de senaste dagarna rätt kul. Man får sig som en tankeställare på endel drömmar. Iallfall har städat rummet så nu är det inge kläder på golvet osv skönt att få det bort gjort. pappa slutar jobba efter 4 då ska jag traska och sola fruktansvärt skönt det var ett tag sen sist faktiskt ! Puss&kram :)

...

Sitter och ser idol med familjen och samt dessi och vinzent. Trevligt trevligt får se vad som händer och sker ikväll vad ska ni göra ? Puss





We're not living in america, but we're not sorry...

HÖST LOV!

Fyfan så skönt med lov kan jag då säga , det här behövdes. Jag ligger utslagen i sängen och är skit trött och funderar på om man ska ta sig en liten power nap? Hade varit förjäkla skönt kanske huvudvärken går över också. Får se vad som händer ikväll antligen fest eller ta det lungt jag menar jag har lov nu då ska man vila ut och roa sig. Så nått av det , jaja ska krypa ner och ta en power-nap. Puss så länge !



...

Natti natti nu ska en trött silfwerplatz gå och sova ! <3




...



Vadå blå ögd?

...



Haha , jag måste få skratta . Men är inte detta lite förnedring ?

...

Ibland vill jack nackka dig ung jävel , som nu ungefär!


Du är tyst jag är frammåt , vi är varandras motsatser.


...

Raggnings repliker

- Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till?

- Gud måste vara upprörd ikväll, han saknar ju en ängel

- Jag har skydd, har du säng?

- Med tanke på vilken effekt du har på mina nedre regioner, antar jag att ditt namn är Viagra

- Ursäkta, jag kunde inte låta bli att lägga märke till att du inte lade märke till mig.

- Jag jobbar som blixtlåsinspektör.

- Du som har så små och söta skor måste väl vara rätt lättfotad?

- Min flickvän har precis gjort slut, för att jag tillfredsställde henne så mycket att hon aldrig orkade gå till jobbet.





Inget jag skulle falla för precis !


...



Hard as warps , sara och sandra där har ni det jag menade som är bra för naglarna finns på åhlens säkert kicks, parelle osv ! Naglarna blir hårda och är ett bra underlack som ger en gämn yta på naglarna.

...

Titta en same !







snygg-same











...

Hello caboys ! Nu ligger jag i sängen och slappar mätt efter maten hoff. Råkade försova mig lite imorse första gången jag kommer sent pvg att jag försovit mig det måste man får göra någon gång tycker man väll. Haha iallfall under en BF lektion gick klassen till musemuet alldeles mitt emot skolan och flummade på där bland massa peruker same-tält osv haha ! YOU WILL SE SOON , imorgon är det fredag sedan har vi lov i en vecka! Skönt eller skönt lixom. :)



Me and my new boyfriend !


Amanda hitta sig också en snygging


Mer bilder kommer i nästa inlägg


...

Tjululu , har varit på ikea halva dagen och jag&julia var tvunga att springa in igen hon glömmde köpa en sak som man behövde till ett par gardiner hon köpte vi gick igenom hela ikea på säkert mindre än 5min ! De ni haha sen for vi mot luleå. Sedan for vi förbi garaget en sväng och sedan och hälsade på tobbe. Haha , iallfall så har jag just sett klart de senaste the hills avnsittet åh jag längtar redan tills nästa som ska komma alltid så spännande. Missa det inte gå in på www.mtv.com eller www.mtv.se . Ska strax gå och lägga mig nörda lite dator först , pusspuss!



...

Nu har jag fixat klart mig tror det är dax att åka snart , puss så länge !;)



Snyggt ?


...

God morgon , hoff skönt med en liten sovmorgon börjar 09:45 får se om jag ska gå eller om vi sticker direkt till ikea. HAHA , så löjliga dom är sitter och ser på mtv . Ni vet sexy bitch låten på mtv sjunger han sext chich istället fan vad löjligt låt det helt plötsligt blev! Hahah, iallfall jag ska fortasätta göra mig i ordning. Puss&kram

It's unfear

Ingenting är rättvist , varför ska jag då vara rättvis mot dig? ;)

...

Hoff , nu är jag mätt av daimtårta. Blir väll snart att åka hem mamma&jag har lekt lite med hennes system kamera tog ca 36 bilder och ingen av dom blev jag nöjd med hon sitter och hurrar över att alla blev bra men jag är så kräsen ! Jag tyckte mest att jag såg ut som en ryss haha. Iallfall så blir det kanske att fara till ikea imorgon med julia & dom får se om jag tar mig tid från skolan som sagt har endast 10 minuter från varo ! Whoho im praoud of my self , om man gämmför med tidigare åren jag gått i skolan så har min frånvaro minskat drastisk ! Men men , nu ska jag hoppa i koftan för nu sitter jag och fryser sjukt kallt ute till & med min fjällis ! Puss&kram


Ryssen olah !




...

Lovisa : åh vad blek jag har blivit
Johanna : Inte gämmfört med mig !

Hihi thats true ! Fast nu har min brun färg farit bort. Dags att sola någon dag kanske !:)



...

Äntligen har man blivit på bättre humör nu sitter jag här hos mamma och kollar lite på bilder som vi tog när vi firdae Linda på 30 års kommer dagen förraförra helgen. Kul med lite bilder , känner att jag börjar bli lite trött får se vad man hittar på idag kanske det ett nytt the hills avsnitt ut idag har för mig iallfall att det var på tisdagar. Mamma frågar där nereifrån finns det några tangenter kvar , det låter som att det inte kommer finnas några kvar när du skrivi klart haha ! Iallfall här ska vi bara slöa äta lite daim tårta och sedan blir det väll hemmåt , opps får inte missa simpsons heller . Pusspuss här får ni en bild på mig och mormor !


Jag&sötis mormor ! <3


...

Äntligen hemma ,har varit och fixat klart APU:N och lämmnat papper osv. Skönt börja gå 2 eller 5 min innan man börjar bekvämt? Ja tack ! Iallfall har varit på svin dåligt humör nu de två sista timmarna kritiserat allt och alla , jag orkar inte jag är en bitch ibland rent av haha ! Pusspuss nu ska jag fara till mammsen och umgås en sväng !


Now i'm that bitch



Skön låt !

...

Nu gick mitt besök , vi låg och kolla the hills såg lite bam magera på mtv osv. Trevligt trevligt nu är jag skit trött och ska strax tvätta bort make up:en och sen se lite sauth park och hoppas på att kunna sova börjar 08:15 .. puhu , jaja pusspuss sov gott för det ska jag !;)

...

Hoff underbart älskar , äntligen har jag städat till mitt stökiga rum plockat till. Det enda som är kvar nu som jag inte hinner med ikväll är att städa mina byro lådor allt ligger bara huller ombuller och jag hittar ingenting , man blir knäpp ! Ska hoppa i duschen sen kanske *** kommer på besök och ser the hills med mig kul att någon av det andra könet tycker the hills är bra ! Jaja , ska ialfall hoppa i duschen och göra mig i ordning puss&kram :)



...

Buhu mina akryl naglar är nu gone och inte förens näst nästa fredag har jag tid hos carina ! Satt på lektionen och pilla bort en till slut tog jag bort alla. Varför inte lixom göra om allt när 1 går sönder åh mina händer ser inte lika feminima och fina ut nu när jag har jätte korta naglar sjukt tomt ! Jaja sånt man får leva med ser iallfall framemot nästnästa fredag då jag har tid hos carina och göra om dom snygga och nya och smycka ut dom lite tills halloween. Hoff iallfall vi fick sluta tidigare idag av vilken anledning vet jag faktiskt inte. Blir nog en lugn kväll & lite the hills ! Mysmys kanske man ska unna sig en chocklad? haha , jaja ska fixa till mina fula naglar nu pusspuss!


Mina fula korta naglar .. :/

...

Så nu är jag färdig fixad ska bara byta om , sedan blir det väll att börja gå mot skolan om ett tag ha en bra fortsatt dag iallfall ,puss&kram !





...

God morgon sitter och lyssnar på mtv , säkert hört shakiras nya eller ganska nya låt den är grymm om man har lyssnat på den några gånger ! Nu ska jag göra mig klar så jag hinner till skolan oops inge stress föresten själv börjar man kl tio i 12 ! Puss&kram




...

Hoff nu har jag fixat klart mig & så , nu bär det av till dessi som fyller 21 idag grattis !:)


...

God morgon , jag har sovit som en prinsessa i hela 11 timmar inatt. Nu är jag pigg och utvilad ska på ett tag hoppa i duschen och se vad som händer och sker kanske fara och säga grattis till dessire som fyller år idag ! Nu är jag hungrig=naturdieten som gäller. Puss ha en trevlig söndag ! :)


...

Sitter och pratar med julia i telefon , vi har fan inte alla hästar i hagen HAHA :D



...

Goddag , jag mår mycket bättre mitt tunga huvud har gått över men jag har istället fruktansvärt ont i ryggen sen igår då jag eller vi ramlade haha! Ajajaj , shit happents ! Har hunnit sova lite grann nu på dagen en tre kvart det behövdes ! Ska städa mitt rum lite grann nu och göra nått vettigt iallfall . Vad sker ikväll just nu känns det som en fruktansvärt skön hemma kväll?  jaja , pusspuss !:)



En till dålig mobil bild sen igår

...

Säger inget mer just nu än bakis !




En mobil bild sen igår :p

...




LOVISA ÄR REDAN PÅ G ! Dax att varva ner vi börjar inte förens om timmar ;)

...

Hej hej , har just kommit hem jag och pappa var och fixa lite grejjer ! Slutade kvart i 1 skönt , nu är det äntligen helg som jag väntat på i dagar ! haha. Iallfalll kommer nog bli en toppen fredag ?! Rebecka sötisen fyller iallafall 17 år idag gratttttis till henne. Så Vi har hyrt lokal så det blir bubbel pool osv ikväll får se vad som mer blir kanske någon utgång? Iallfall så ska jag vila ett tag nu så jag är pigg till ikväll jag har varit sjukt trött varenda dag den hära veckan så nu blir det nog en liten powernap så man orkar med hela kvällen tjoho ! Party sugen , ja tack !




Idag gjorde regnet min frisyr !


...

hoff , har tagit massa kort idag . Fan att man ska ha så svårt att fastna på dom ! Grr , iallfall jag håller på sommna sittandes blir nog en tidig kväll men innan det blir det nog ett varmt bad !



...

Käftis gick bra , jullanbullan följde med mig ! Jag har vart hos tandläkarn 2 gånger själv i hela mitt liv annars har alltid pappa eller mamma eller vänner följt med mig . Jag tycker inte om tandläkare !
Nå väl sedan följde jag med julia och hjälpte till att tvätta bilen sen for jag till skolan dagen gick fort imorgon har vi bara 2 lektioner whio ! Skönt också är det fredag och det innebär party , Rebecka fyller ju år ! Då ska de firas , tacka fan för det. Nu vet jag inte vad jag ska göra slappa eller ? jag är skit trött även fast jag slockna innan 11 igår kväll .. hm en liten person kräver mycket sömn? think so . Nu ska jag nörda , pusss







...

KÄFTIS IMORGON .. suck


...

Äntligen hemma , skolan går fan snabbare när man arbetar som ett jäkla djur idag önskar man nästan att man gick längre . Vi hade knappt börja med vårat jäkla prosekt så vi fick jobba på som bara fan och fick nästan klart det , sedan går en i min grupp och lämmnar allt och bara går gjorde inte ett skit jag och sandra fick göra allt , sånt blir jag fan förbannad över ! Ska man grupparbeta ska väll förfan alla vara lika jävla ansvariga och göra lika mycket inte sitta och tro att alla ska göra saker åt en , jag menar ska vi gjorde allt för att få godkänt ? Hoppas du blir nöjd med ditt oförkänta G haha , nä men jag blir irriterad ! hoff , iallfall efter skolan for jag och pappa och jag handlade lite grann bland annat en halsduk en tröjja och ett par till lackleggins dom är bra att ha , me love them ! Nu ska jag snöra på det senaste the hills avsnitten , ni hittar dom på Mtv.com. Pusspuss





...

Godkväll , kom just hem . Fyfan för tisdag jag tycker inte alls dom stressigt på morgonen och längsta dagen på veckan. Efter skolan gick jag hem och fixade mig lite grann och sånt vid halv 7 tiden kom julia och hämtade mig så for vi och åt sushi MMM ! Fan så gott , nu ska jag höra på hångel låten och ta det lungt ska försöka sommna innan 11 så jag får min så kallde skönhetsömn ? haha , iallfall pusspuss nu ska jag nörda dator ett tag sedan sova !



hångla?


...

Hoff , har inte orkat uppdaterat nått idag för blogg.se är så fruktansvärt seeeeeeeeeeegt!

Iallfall började kl halv 1 med att ha skolfoto , fixade mig och mötte upp amanda . Säger bara GRRR killen som fota oss/mig ! Rikigt snygg funderar någon dag på att kanske gå och fråga om han nummer ? haha , iallfall sen hade vi bara datakunskap lektionen gick snabbt över då gick jag hem sedan till statiol där julia hämta upp mig och vi for och kolla på lite affärer osv sen skjutsa hon hem och nu har jag bara tagit det lungt jag och angelica gick ner med breven om skolkatalogen & det där , skönt att få det gjort och så att man inte tappar bort det som jag gjort någon gång kanske tur är väll att jag inte tappat bort mig själv än ?! HAHA.. Iallfall senare blir det att kolla svenska hollywoodfruar med angelica , trevlans trevlans . Nu ska jag nöörda dator ett tag , puss&kram !






...

Fyfan vad skönt med en morgon promenad till solariumet , sedan en bonaqua som jag var förbaskat sugen på redan igår ! Hoff , fan så skönt att inte vara bakis och jag medlider inte med dom som är det mohaha lid på ni ! Jag är sjukt pigg nu ska jag sällskapa dom i köket som har vaknat och dricker kaffe , puss&kram


...

God morgon ! Oj vad jag vaknar tidigt , skit pigg är jag också funderar på att hoppa i nå mjukis byxor tvätta av mig i ansiktet och gå till solariumet underbart skönt ?! Får se sen kanske det blir nå söndags shopping , men jag måste hinna gå nu iså fall , puss&kram nu går jag !

...

tjululu , kom just hem från stan fick jag med mig hem en party klänning ! Grr me love paljetter, ska snabbt hoppa i duschen igen och göra mig klar sedan en sväng till Linda som fyllde år förra söndagen ! Senare vet jag inte vad som händer och sker få helt enkelt se , kysssar !


Fat legg ? haha ;)

...

Färdig fixad nu stan !




...

God morgon ! Har just stigit upp och ska nu hoppa in i duschen sen blir det en vända in till stan och kolla om man hittar någonting. Pusspuss



Mumma !


...

Tröttis tröttis , jag har sett idol med angelica & company . Jag är förälskad i rabi eller vad han nu heter damn honom hade man inte tackat nej till ! hoho , iallfall jag är förbaskat trött och ska nog strax krypa ner under täcket. Blir nog ingen längre sovmorgon imorron för då ska jag upp hyffsat tidigt på stan får se vad man hittar har inget speciellt som jag behöver just nu så det blir väll något allmänt onödigt skräp ? kanske man hittar någon snygg tröjja till kvällen där på , grr . Skönt att vara osminkad bara borsta gaddarna och hoppa i säng då jag vill , ett till måste att göra imorgon SOOOLA för det har jag inte gjort på en evighet känns det som haha , vilken solaire häxa jag är.. puhh , iallfall ska iallfall natta snart , puss&kram




...

Tjululu , sitter här med färg i håret angelica sötisen färgade det. Har varit och köpt natur diet nu så jag får i mig nått iallfall. Blir nog bara att ta det lungt ikväll eller vem vet kanske någon jäkel som ska dra ut en , hoff men jag känner för att ha en sitta hemma och mysa kväll faktiskt ! Nu ska jag kolla tiden med håret får inte vara i för läge vill inte ha svart presis ! Pusspuss



Kanske man tappar nått kilo ?; ) haha

...

Hoff , nu har jag fixat till mina naglar har inte tid hos carina förens om kanske två veckor? Då ska vi smycka ut dom lite extra innan hallowen eller hur det nu stavas ! Anglica kom hem med alldeles ny gjorda snygga ingen utväxt på akryl naglarna åh , jag vill fixa mina nu det behövs dom har växt som ogräs nu de senaste veckan / veckorna. bekymmer bekymmer! Angelica ska ta något hål i öronen på mig hon har ju såndära kanyler som är sterila så det blir prs , kul med nått nytt ? Jaja ska fortsätta sätta nå glans lack på naglarna pussss



...

Hoff , skön och kort dag på fredagar love it ! Idag har jag fått i mig två tuggor mat , inte illa haha sen igår natt kom pappsen med goda drick bara saker till mig som jag sitter och suger på nu , blev tipsad om att natur diet är bra för det ersätter ju en hel måltid , grr då kan jag ju passa på att gå ner lite i vikt. Iallfall på ett tag eller lite senare ska jag fara och köpa hår färg med pappa så ska jag höra om någon har lust eller kan färga håret på mig, skönt att göra det en fredag och vara lite helgsnygg , ska vara nykter i helgen vilket inte alls känns tråkigt utan mer skönt ! Ojdå det här är mitt inlägg 200 oj jag har orkat , klart jag älskar att skriva av mig och dela med mig lite till de nyfikna haha ;)


Ungefär såhär glad är jag nu , HIHIHIUHIH

...

Vad är det med mig jag är sjukt trött och har gått och lagt mig före 10 två kvällar i sträck , just nu sitter jag i en rosa värme ansikts mask fruktansvärt skönt samtidigt som jag ser simpsons som slutar alldeles strax buhu finns ju inget annat bra på tv .. Blir nog att sova tidigt ikväll också , ladda inför helgen får se vad som händer och sker imorgon blir det iallfall att färga håret någon mörkare nyanas grr brunett är det bästa! jaja , ska tvätta bort masken nu sen får jag se om jag orkar hålla mig vaken nå mer , försökt få i mig mat idag gick lite halv segt och tog typ 30 min så blir nog i fortsättningen smootie och sånt , samtidigt en diet och sluta röka kanske bra att jag tog hål i tungan ? jag gjorde det väll mest för att pröva nå nytt , det är ju rätt snyggt också . Nu ska jag tvätta bort masken , kramis !


Masken glänser på rätt bra


...

Tjululu , sitter hemma på rasten lång jävla rasten som kunde varit kortare och att man fick sluta tidigare . Men hepp inte det inte , iallfall har en lektion som börjar 25 över 1 alltså på 20 min ska börja gå mot skolan på ett tag ska bara pudra näsan litte , och hitta upp min matte bok som är på vift kan vara bra att ha nu när man ska ha matte sist lektionen. hehe , kramis kommer hem sen då ska jag nörda , sola bara ta det lungt ladda upp lite inför den nyktra helgen vet inte hur många helger jag har festat i rad nu , hojjadå vill jag ens veta? Well well nu ska jag inte sitta här och skriva , mot skolan tjululu !




haha


...

Hoppat ur kläderna tvättat bort sminket , nu är det sängen som gäller ! Eller snart alldeles strax , fyfan igår sommnade jag också strax innan tio vad har hänt med mig jag som brukar sitta upp till minst efter 12 ? allmänt utmattad bara kanske ? Jaja , puss&kramis !


Haha , skön han är lilla al fadji !



...

Hoff , tröttis igår blev det att sommna före 10 kanske samma ikväll. Hoff , nu har tungan svullnat lite mer eller känns det som ? Håller på att bli tokig har rökt en cigg jävul sen jag gjorde hålet , mina nerver tål inte sånthära med att sluta så tvärt ! Morr , dont make me upset right now ?!?! Jaja kanske kastar på någon bra film nu iallfall och ropar hit syster trist att se ensammen ! puss&kramis


mörk dålig webbcamera bild , glömmt kameran hos någon snygging tahaha !

...

Hello ! Kom just hem , som sagt började med skolan sen kilade vi vidare till the dead mans hand och gjorde våra hål i tungorna ! Haha vet inte varför en kul grejj sen är det ju rättt snyggt , gjorde inte ont men nu är tungan lite svullen och jag läspar som en ja jag vet inte vad ;) HAHA , jaja ikväll blir det väll bara att suga på is skulle jag tro ? haha, nu ska jag be pappa göra soppa åt mig det är typ den ända jag kommer typ kunna äta under den här senaste veckan?  Jaja , puss puss nu ska jag fortsätta suga på isen ! ;)



Lite svullet kanske ?

...

Åh samma sak varje onsdag ! På vårat så kallade schema står det att vi börjar 08:15 sedan står det vt under och någon annan tex och jag menar vem tänker på det , vt betyder iallfall vårterminen så igentligen skulle jag börja 09:45 så pappa hämta upp mig igen nu ligger jag och nöter dator ska föna håret som blev blött av skitvädret , sedan är det väll bara att röra sig tillbaka åh ! jaja pusspuss ;)

 


...

Diggar den helt enkelt ! gammal goding



...

Tjululu , im home ! Ja som sagt mamma kom och hämtade upp mig , for till henne/oss och hon gjorde sig i ordning sedan for vi och åt sushi för tror jag första gången i mitt liv , det varit ju skit gott ! Sedan handlade vi med oss fika och for till mormor&roffe & fikade sedan kollade vi lite film blodsbröderna , den värkade inge bra så jag bad mamma skjutsa hem mig så kom just hem och är propp mätt av allt vi har ätit , måste ju passa på för imorgon och några dagar frammöver kommer jag och maya ha svårt med det haha ! Jaja nu ska jag gå och röka och fixa förlägningen min ! puss snyggingar


inte mitt rum , jag skulle aldrig ha såå stökigt !;) haha tss



Haha älskade mamma flummar , ursäkta suddiga bilden !


Bara jag som tycker sushi ser groteskt äckligt ut och alltid tyckt , skenet kan bedra !

...


Pitbull - hotel room 

Me like;)

...

Brr satans kallt , jag har huvudvärk och humör svägningar . Kan min mens komma snart !? jaja iallfall ska till mammsen senare och umgås som sagt inte ofta vi gör det så kan ju vara trevligt ! Måste på tal om ingenting färga mitt hår har fått kissie utväxt ! haha typ .. iallfall pusspuss nu ska jag fixa till mig lite senare bär det av till mammsen pusspuss mina nu 60 läsare !:)



Jo , en sak till fan så statiskt jävla hår jag har haft hela dagen nu när jag kom hem försökte jag med hår spray inget hjälper , blir toookig !


...

Leker med johannas hårförlängning , passsar jag i det ?;)







...

hahahahahhahahahahha, inga kommentarer det är helt enkelt min typ av humor !



- Jävla moral kärring hon borde ju förfan dö

...

brr det är skit kallt ute ! Vinter jacka nästa säger jag bara , fyfan ingen värme alls . Skolan flöt på bra efter skolan gick jag och maya till stan för att boka tid ojoj vad ska vi nu göra , jag börjar redan bli nervös !! Hojja då , iallfall min kamera har jag då iallfall tappat bort i helgen eller den ligger väll säkert hos någon . Lördagen var rätt bra faktiskt först var vi hos mig sedan for vi ut en sväng sedan hem igen blev upphämtade for runt sedan for vi till lebbigaskogen en sväng osvosv , ursäkta vad jag har varit dålig på att uppdatera nu ska jag nööta happy aqarium på facebook ! simma lungt , pusspuss






...

HAHAHA jag fick mig just ett rikigt gott skratt , satt och kollade olika bloggar så gick jag in på gaybloggen.se ''amir''s blogg och fick se att han hade en tävling till sin tjej kompis ''amandas new boyfriend'' haha och att en tönt från luleå hade sökt in och han skrev såhär ; Mitt liv i luleå är inte så lätt pga det finns inte så många rika och alldeles för många avundsjuka så jag är för det mesta ensam ist för att vara med raggar fittor osv :) annars brukar jag vara glad :) jobbar på barnens hus i luleå som ägs av min farsa.





Tack killen , det där var dagens

...

Pappasen & syster tog framm massa gammla fotoalbum med foton från många år sen tillbak. Hittade bland annat bilder då vi var i Italien & i cecilien i grannkanaria osv . haha ska lägga upp två bilder som jag hittade på mig som är 5-6 år gammla . Första och sista gången ni får se lovisa som blodin ? haha , jag skulle nog aldrig kunna tänka mig att ha det igen passade i det när jag var yngre och hade det nu kör jag på det mörka som jag trivs som bäst i . Uppdaterar senare får ni höra om vad som händer och sker , kyss

Lovisa för 5-6 år sen !


...

Hoff , vaknade rätt tidigt och har hållt på att fixa lite i rummet osv skrivit ut massa kort osv till mina mångfaldiga ramar som har varit utan det ett bra tag dammtorkat osv skönt skönt att få det gjort , ska ta en liten power nap eller lägga mig och kolla film så man kanske är pigg till en party kväll ikväll ! yeah, pusspuss <3


...

Tjenis penis , kom just hem från ikea/finland och så . JAG KLARADE MATTE PROVEEEEEEEEEEEEET ! Så sjukt jäkla nöjd känner mig stolt över mig själv ! Nu ska jag packa upp lite saker köpte en lampa några hyllor och en tavla där det rymms massor av foton som jag nu måste stoppa in , sedan var vi också på köpcentret på gränsen och där köpte jag en vanlig svart kofta och en svart vit slapp snygg tröjja ett rosettarmband och fondation ögonskuggor skor osv fick även mina saker jag beställde förra veckan grr på dem ! Nu ska jag strax göra mig i ordning och så får vi se vad kvällen ska bjuda på ! Pusshey ;)



Sött? :)

Svart vita tröjjan som jag mena :)


vanliga stövlar utan klack !

...

Hm , vad ska man ha på sig när man ska fara till ett nerstängdt gammalt mental sjukhus ? Varma kläder och inge smink på under ögon fransarna om det skulle komma tårar . Haha det kommer blir spännande me like . ;)


...

Tjululu kom just hem från skolan sköönt , ikväll blir det mest troligt att fara till sanatoriet en massor kulkul men läskigt ? Var där för kanske två år sen men vi var så pass många och dom hade vart där tidigare så det var inte så himla läskigt , iallfall jag tror jag faila på piss matte provet ''suck'' jaja ska strax börja göra mig färdig duscha osv för vi åker mest troligt då kl 6 kommer upp massa bilder senare om det nu blir att fara dit , kyssar !


RSS 2.0