Fredag lördag söndag

Vilken helg , blev en två dagars vi hade trevligt lägger upp några bilder sen i fredags och i lördags.

Fredag : var jag och julia i happis på ikea en sväng och shoppingcentrumet på gränsen , köpte mig en kofta och en snygg t-shirt med spets axlar. Senare på kvällen blev det party trevligt trevligt.








Lördag: Frida kom hit vi fixade oss for till Adam och partayade , rest av kvällen minns jag inte vad som hände eller skedde haha! Iallfall trevlig start var det ju iallfall. I guess i have fun ;)





Söndag : Vaknde var typ fortfaraned full... haha bara att stiga upp hoppa i duschen och direkt & vara model för en dag med julia . Skit fina bilder blev det jag köpte tre stycken av bildena för ca900 :-. Nu ska jag fixa mig lite sen blir det att fara och kolla film och mysa 









Godkväll

Torsdag jag har varit ledig idag , hoff så skönt ! Dagen börja med att jag låg i soffan och blev ingen promenad. Sedan fixade jag mig lite och jag och amanda klöva in till stan sen gick vi och sola med julia. Skönt som sagt man kan aldrig sola för mycke , brun har jag då blivit. Hoff , sen sommnade jag vid 17:00 tiden och vaknde vid 8 tiden någon gång , värst vad jag har börjat känna mig trött..? Iallfall ikväll blir det bara att ta de lungt. Imorgon är det fredag och då blir de nog att ta de lungt och partayya på lördag. Lekte lite med kameran , men fan som sagt ser ryss ut utan smink.. Jaja nu ska jag nog kolla nått the hills avsnitt åh längtar till de börjar igen !

Puss&kram





Kände mig för söt.. hehe





Onsdag !

Godkväll , kom hem för ett tag från farmor . Var och hjälpte henne med lite saker och så beställde vi pizza och jag är mätt fortfarande .. Blä . Iallfall , blir nog att gå och sola på ett tag ska bli fruktansvärt skönt. Får klä på sig ordentligt när de är så sjuk jäkla kallt ute.. Dåligt uppdatering i knowe sorry. Men nu ska jag kolla lite dator osv , får höras senare eller imorgon puss och kram ;)



Jag är parttyyy sugen , snart är det helg !;)

Myssöndag!

Hoff , nu har jag just lagt en skön ansiktmask som smakar vanilj och värmer lite grann super skönt och fräsht iallfall . Ska tvätta bort den nu sen ska jag och angelica gå på prommis med bettan sen börjar mina spök pogram kl 23.00. Angelicas hår blev bra , först avfärgade vi de sedan la vi i två ljusbruna färger .. Resultatet får ni se senare , puss&kram !





Flottig anisktmask ;)


Lördag-söndag

Hoff , igår var det faktiskt trevligt först var jag seg sen hoppade jag i duschen och gick mot amanda och dom gjorde mig i ordning där osv sen drog vi på fest här på varvet , trevligt trevligt . Sedan for vi ut med töre borna ett tag , vi satt 6-7 i baksätet och fram tre . Så vi hoppade av på en annan fest i stan. Trevligt trevligt var det , sedan gick vi och åt på max sedan tillbaka till amandas lokal . Och kvällen avrundades vid 3 halv 4 ! Idag söndag har jag vaknat tidigt , haft ont i mitt knä , kollat på snöbolls kastning VM , varit på stan och köpt mig ett par skor , varit förbi mormor och hälsat på , ätit palt och haft palt koma , sovit , och nu kom jag just hem till pappsen och ligger i sängen och är fruktansvärt jäkla seeg ikväll är mina spök pogram , hoho får se hur länge jag orkar se det när jag är så här sliten och trött. Här kommer iallfall lite bilder ifrån igår kväll ;)

Puss&kram












Kul lördag?

Ligger hemma och är svin trött och sugen på godis !! I think lovisa kommer ha sin röda vecka snart.. Hoff , iallfall får se hur det blir ikväll vad som händer och sker ska hoppa in i duschen snart och ringa och kolla lite om det sker nå kul ikväll även om jag kanske inte har någon ork till nå roligt ikväll , puss&kram ha en bra lördag !






Fula mig i webben trött & sliten ..


Fridaynight pic's







Finns mera men dom vill jag inte lägga upp här !;)


Fredag-Lördag

Igår var det faktiskt trevligt , gjorde mig i ordning . Hämtade vi upp frida och sedan for vi till lokalen en sväng och träffade Maya mikaela madde m.m trevligt trevligt. For vi förbi malmudden en sväng , kom hem vid tre tiden någon gång tog taxin hem det var pissigt kallt och mitt hår var grått. Nu ska jag iväg en snabbis ! Puss&kram lägger upp bilderna snart



Torsdag

Fyfan , vilken dag jag har inte skrattat så mycket på länge . Fått världens skrattanfall , ett antal gånger eller de fick vi nog alla haha stolliga brudarna & ollebolle ! Haha , iallfall jag är på toppen humör och de ska jag se till att vara resten av dagen med ! WHOHO , IMORGON ÄR DET FREDAG !! Skönt och efter längtat och då slår vi klackarna i taket .. Nu ska jag fixa lite musik osv , puss&kram ;)

Jag & en puss sjuk betty



Haha fin bild , jag och syster


Godmorgon

Hoff , skönt att vara morgon pigg! Har suttit och hunnit kollat vakna med the voice och sminkat mig duschat allting man behöver. Skönt skönt , ska börja gå alldeles strax och möta amanda och sen mot skolan. Imorgon är det helg , fruktansvärt skönt ska det bli ! Veckan har gått fort men jag tycker den har kännts ansträngande.. Jaja , nu ska jag borsta tänderna och göra gå till skolan! Puss&kram







HAHA

Bröderna som tydligen alltid bråkar , haha




Godkväll

Tjululu , ikväll kom emma hit vi såg klart sommaren med göran , vilket flyt killen har haha ! Iallfall sen försökte vi lära betty kanin .. Haha , trög söto. Nu sitter jag här och goar med mina mjukis byxor ska tvätta bort maken och sedan dricka min cola pappsen just kom hem med och se lite tv sedan sussa så gott. Åh jag är stolt över mig själv , nu när jag pluggat så bra ! Så nu säger jag godnatt!  Puss&kram





De är inte ofta lovisa tar på sig ett par mjukisar , men det är fruktansvärt skönt !



Wish i had an angel










Onsdag

Goddag , ursäkta mig dåliga uppdatering men jag har haft annat för mig. Hoff kom hem från skolan för ett tag sen. Blev hemskickad av karina , haha skönt sa jag inte alltid man får sluta tidigare och gick. Hoff , jag säger inget mer så har jag ingenting sagt. Nu ska jag fixa lite som jag ligger efter med , jag måste ju klara skolan ! Ikväll blir det kanske film mys med bruttorna , om inte så pluggar jag nog hela kvällen. Jaja nu ska jag ta och kolla lite dator och sedan gå och göra det jag måste buhh.. Puss&kram ;)

Jag & min lilla trötta bebbe alldeles nyss.






Måndag

Varmt och skönt det är ute , de gillas ! skinnis imorgon om det är lika fint väder som idag. Ska fixa till mig lite sen kommer mamma och hämtar upp mig sedan ska vi äta och fara till Linda . Trevligt trevligt. Känns skönt att vara utvilad jag mådde så piss igår kväll . Ont i nacken alxarna och i huvudet och sommnade innan tio inte likt mig. Men skönt att få sova ut iallfall. Jaja nu ska jag fixa till mig lite grann innan mammsen kommer , puss&kram.








-v-

Hoff , för ett tag sen for nikki jag vill att han ska stanna . Betty och han hade så kul tillsammans . På en halv timme börjar en annan del av köping som jag och syrran ska glo på , och äta smält chocklad och doppa banan i svin gottt ! Var nyss ner och hämtade en ask med gelehjärtan av mamma vilken sötis hon är ! Så det blir en rikigt mys söndag blandat med onyttiga saker , de är fint de med ibland .
Puss&kram ha en mysig kväll!





Alla -v- dag

Nu idag är det alla hjärtans dag , då ska man passa på och visa att man bryr sig om sina nära och kära . Ja som sagt en överskattad dag , kom just in från att ha varit ut med bus fröna ett tag så kul att se dom tillsammans nu ska vi alla fyra lägga oss och lata på soffan man kan värkligen säga att det är fullt hus nu ! Haha , jaja massa pussar & kramar på alla hjärtans dag !


fuck face







Godmorgon

Ja godmorgon , jätte fint väder ute ! Igår for jag ut med töreborna och drack öl jätte trevligt faktiskt. Igår var min dator inte i funktion jag råkade ha sönder laddarn igen.. suck så typsikt mig ? Idag på ett tag kommer nikki bettys bror kul kul , blir nog kanske att ta en promenad på isen med dom så dom får busa av sig ordentligt . Jag känner mig inte nice så ska nog strax hoppa in i duschen. Sen glömde jag mig telefon igår suck ,typiskt mig med nu kommer jag väll vara utan den ett tag kanske tills imorgon . Puss&kram inga bekymmer

Bilder från igår , jag såg inte skaplig ut på nån men här slänger jag upp två..










Godkväll

Jag har sovit ett tag och vaknade för en stund sen. Ska slöa ett tag till sen ska jag hoppa i duschen och se vad som händer och sker . Jag känner bara för att sova just nu när jag är trött men ska ta och hoppa in i duschen då kommer jag nog rätt snabbt ändra mig. Kanske töreborna kommer hit också då blir det väll mest troligt partyy partyy , jaja nu ska jag försöka komma igång så man får någonting gjort en fredag som denna ! Puss&kram






Brrr

Idag är det fredag ! Dagen började med att jag steg upp duscha gjorde mig i ordning som vanligt , sedan skjutsade pappa mig till extrem beauty och fick fixade gele naglar satt där ifrån 9-3 hoff. Iallfall på vägen hem från stan till mig höll jag på frysa benen av mig , brr så kallt . Säkert över -20 grader ute , klä på er vettja . Iallfall får se vad som sker ikväll jag tänkte blunda en timme sen ta reda på vad som sker ikväll de är ju som sagt fredag. På söndag är den förbaskade överskattade alla hjärtans dag , hehe ska köpa mig en hjärtask och kela med bettan och så kommer nikki på besök.


Puss&kram 




Tjuriga minen och ett stökigt rum , idag var jag inte alls fotogenisk  


Torsdag

Tjululu , hoff .. Idag har jag bara varit jätte slö jag har stigti upp duschat varit vaken ett tag sedan somnade jag om till 8 sen kom julia och plocka upp mig så for vi och tvätta bilen. När jag kom hem satt en hund bara i trappen så jag fick gå och plinga på hos grannarna men ingen ägde hunden och en del låg väll och sov eller var inte hemma så jag tog in den ett tag det uppskattade bettan , gav den lite godis gick och plingade lite till sen så ringde vi polisen jag kan inte sitta vaken hela natten det är inte min uppgift. Men som sagt jag har nog endå gjort en bra gärning känns det som . Nu ska smacka på en ansiktsmask sedan ladda ner någon film och kolla innan man sommnar , moster ringde mig tidigare ikväll och frågade om jag kunde vara nagel model imorgon , japp varför inte bättre än skolan.

Puss&kram



Jag och sista med ansiktsams

Soligt

Whoho , skönt jag kom i tid imorse och hade bara två lektioner solen skiner kan det bli bättre. Har just färgat klart håret på julia . Imorgon är jag ledig och ska sooooova ut ordentligt fan så skönt !! Längtar nå fruktansvärt till helgen , im party sugen .. Inte så ovanligt kanske haha .. Ja , men nu ska vi fortsätta snacka skit och kanske slänga in nå slingor i håret . Puss&kram !




Oj blåttar lollo i farten , haha ;)


Happy

Godkväll , har just fixat till mig lite grann , ska strax fara. Hihi , fyfan vilken skön vecka vi har imorgon har vi två lektioner och torsdag är jag ledig och fredag två eller 1 lektion . Skönt jag som är så fruktansvärt skol less behöver lite kortare och lediga dagar. Puss&kram nu ska jag packa det sista . See yaa tomorroww ;)







...

Hoff nu har jag städat och dammtorkat mitt rum , skönt att få det gjort bara garderoben som är kvar. Men den tar jag nog imorgon istället , hehe. Så har jag lekt lite med kameran inte ofta man gör det . På en stund ska vi åka med Betty så hon får träffa sin bror Nikki. Sedan ska emma komma hit och sova så ska vi kolla GREVEHOLM , super nice. Så nu blire att fixa sig lite innan vi sticker iväg.

Puss&kram !






82010

Skönt fick man sluta tidigare , fint det . Nu ligger jag i sängen med datorn på magen , och en gosig betty breve mig. Blir nog att plocka till lite i mitt rum damtorka osv och städa garderoben en jäkla massa kläder över allt där inne man hittar inte nått så det är väll dax trist men det måste man ibland. Sen får vi se vad som händer och sker ikväll då .

Puss&kram!


Lillhjärtat

Måndag morgon..

Måndag morgon , suck vad det var tungt att kliva upp imorse.. Igår kväll blev det att fara och se film , mysigt mysigt. Sen kom jag hem vid 2 tiden satt och kolla lite dator sen sommnade jag ganska snabbt.. Jag måste strax börja gå , och det ser jätte kallt ut ute + att det snöööar .. Jaja , lovisa är på humör ännu en dag , puss&kram !:)

Från färgningen igår ser man inte så mycket skillnad bara att utväxten är borta och att det är lite mörkare .




Kavaj <3

Hej kom just hem , blir strax hårfärgnings fix osv ! Hittade äntligen kavajen jag tok letat efter , nu ären min skit snygg köpte även en ny sminkväska och ett rosett diadem sött ? Nu sitter jag och lyssnar på musik , och bettan har tagit fram min svarta bh som hon varit och gömmt som jag fått letat efter haha. Får se vad som sker ikväll blir kanske film mys , ska iallfall se mina spökpogram as always .. Puss&kram åh jag är så glad mitt humör är på topp för någon gångs skull ;)



Kavaj figursydd ''kort''


Söndag

Hoff , skönt att få sova ut . Vaknde efter tolv låg i sängen ett tag och messade sedan hoppade jag upp och i duschen och gjort mig i ordning . Kollar på termometern och ser att det är 3 - 4 + grader ute . Fan då kör jag på skinnis med någon varm kofta under jag längtar tills man kan börja anvädna snyggingen dagligen. Hoff iallfall ska fara och köpa hår färg osv. Jaja ha en bra söndag , puss&kram !





Skinnis <3

;)








Fredagens kadaber

Goddag ! Ja det var väll trevligt igår har massa bilder från igår som jag tänkte lägga upp. Idag är det lördag och jag är fort farande party sugen.. Hehe , ska strax hoppa i duschen det spilldes ganska mycket igår . puhu ! Iallfall nu kommer bliderna sen igår har inte så mycket mer att skriva än att jag är sugen idag igen , whoho party like a rock star ;)



















FREDAG !!

Hoff veckan har gått super fort nu är det fredag , snart är det lördag ingen . Jag är på värdlens bästa humör också , ska sätta igång musik och bara leva .. Får se vad som sker ikväll , något kul blir det säkert eller bara ta det lungt till någon film får se får se . Ya , nu ska jag rocka vidare , KYSS ;)



Lekte lite med kameran




Godnattt

Kom hem för ett tag sen nu ska vi kolla film osv , sen blir det attt sova så fruktansvärt gott jag är svin trött redan nu & imorgon har jag en liten sov morgon och börjar tidigt så det blir nice ! Puss&kram godnatt



natti natti , såhär ser jag ut när jag är trött&sliten ;)

Pizza time !;)

Kom för ett tag sen till dessan jag och angelica , nu har vi just beställt pizza och sitter och väntar på den . Sen blir det hudvårds party hära nice nice .. Åh det kändes tungt att stiga upp imorse då man hade en mysig karl som låg breve och fortsatte sova .. Men imorgon har jag sov morgon skönt skönt ! Puss & kram nu ska vi fortsätta vänta på pizzzann ;) hehe



Hofff

Hoff , vilken jäkla huvud värk jag har.. Råkade försova mig några timmar .. Hehe , men kom iallfall efter lunch. Nu ligger jag hemma och såg paradise finalen som jag råkade sova under när det var igår , visste ju vem som skulle vinna sedan innan  gooooodie gooodie jacki är ju bara för härlig ! Ska gå och ta en huvudvärks tablett jag har sprängande huvudvärk och har bestämm mig för att sluta mina äckliga p-piller som gör mig trött och på fittigt humör hela tiden .. Skönt att slippa dom, nu är det bara att andvända KONDOM flitigt. JAja nu ska jag hoppa i duschen sen kommer en goo person , puss&kram -v-



Hick






Dåliga webbcamera bilder , grinolle med troll håret ska alldeles strax hoppa i duschen för en dejt på sushi bar med mama ! puss&kram


Tisdag

Hoff , vilken dag ! De första man gör när man kommer till skolan blir upp skickad till rektorn och blir anklagad för de och de andra.. Fula ord kom ur lovisas mun då , hoff jag var så arg så tråarna rann ! Haha , skönt att få ut lite ilska ibland .. Gått på stan ett tag orkade inte stanna kvar utan knatade in mot stan med frida & emma kollade lite . Blir nog att fara på stan med syster när hon slutat skolan om jag ids .. hehe , ikväll är det paradise finalen spännande .. Hoff nu ska jag busa med rastlösa Betty som studsar fram och tillbaka i sängen , hehe sötnosen !

Puss & kram


Sugen att skriva lovisa på handleden , vem vet jag kanske glömmer mitt namn? Nä de hade varit snyggt tycker jag ;)

Nattinatti

Hoff , nu har paradise slutat .. Hoppas jacki min favvo vinner ofc hon har varit med från början och är hur skön som hällst och är en värdig vinnare ! Nu ska jag lägga på en ansiktsask borsta tänderna och hoppa under täcket glo lite tv & messa lite grann så sommnar jag hur lätt som hällst ..

puss&godnatt ! 




 

Måndag

Goddag , skönt fick sluta lite innan tre .. Nu ligger jag bara och slöar tänkte lägga in lite ful bilder från i lördags blev party då också .. Haha , well well . Nu ska jag leta fram boken jag glömmt lämmna igen om man endå minns vad fanken det var för bok man hade lånat .. Hehe minnet är kort men bra som sagt. Funderar på att sova en liten stund men då får man ju konsekenserna senare att man kommer ligga vaken halva natten och vara trött nästa dag också .. hoff det är inte lätt alltid. Här kommer lite pics från i helgen ;)











Du är ju bara för snygg Per ! haha

RSS 2.0