Godmorgon

God morgon , ja visst är jag väll lite sliten men nog överlever man ! Hihi , igår hämtade adam och dom upp mig for vi och drack lite gran sedan vidare till 30 års fest.. Senare ut med töre borna , och till piteå ! Haha , fyfan vilka bilder som togs igår! Dom flästa stannar nog gömmda på datorn.. Iallfalll jättte trevlig kväll. Och lovisa var helt slut när hon kom hem , och full .. Haha , igår for jag och angelica och danne och johanna och köpte nytt koppel vitaminer och sånt dära till betttan köpte mig en grå skön vanlig tröjja med nitar på axlarna .. Well well ska lägga upp lite bilder nu , pusss..



Skoter skor , det är fint de !










FÖRBANNAD

Kan man vara annat än förbannad i sånt här jäkla skit väder !? Hoff imorgon går jag inte till skolan om det fort farande är sånt här skit jäkla väder.. Iallfall efter skolan for jag hemm och slappa ett tag. Sedan tog vi bussen med amandiis då hon skulle gadda sig , det blev skit snyggt ! Sedan tog vi bussen hem jag gick från stan hem det var det värsta .. Jag såg ingenting , jag höll på blåsa om kull , jag höll på att bli påkörd , kunde knappt gå i djup jäkla snön .. Så jag sitter och är på halv piss humör ska hoppa i varrrma kläder och kolla om de finns nå bra på tv montro ? Jaja puss&kram nu har jag fått gnälla av mig hehe ;)



hoff

Hehe , gick lite tidgare från skolan de bara skruvar i min kropp .. Ingen ork alls ska snart hoppa i duschen och göra mig i ordning för hockyn som börjar först kl 7 men vad gör man inte med brist på annat ? Läste tillbaka till november och oktober , hojja då skönt att det är över.. Nu ser jag bara frammåt , men det kommer alltid ligga och skava .. Jaja nu ska jag inte vara lip sillis ! Nu ska göra någonting vettigt trululut ! puss



HAHA

HAHA , han är ju för skön ..




Bad boys

Bad boys are always catching my eye




Jag gillar alexandra bruke's låt , nä nu tjatar syrran på mig nu blir de film , puss :)




Home !

Hoff , kom hem för ett tag sen .. Ah jag har sjukt jäkla ont i ryggen min.. Nu skulle det sitta fint med en massage till. Har varit och handlat osv som tog sån jäkla tid innan det var jag och köpte en t-shirt bara för att jag inte hade nå annat att köpa ?  & en Bh i rosa grr . Iallfall jag och johanna ska sätta igång en film innan maten hoppas jag får i mig nå utan att må illa . Puss&kramis ;)




Vanlig bara ? Från sambo - ichi

cry me ariver ;)

Sitter fortfarande på datalektinonen och vi kan inte göra så mycket mer idag. Sitter och lyssnar på love is wicked med brick and lace , jätte länge sen man hörde den var bara tvugen att kolla upp den.
Hitta även massa andra bra gammla låtar.





Brick and lace - love is wicked



Gym class heroes - cookie jar

 


Måndag

Hoff idag är det måndag , försov mig lite grann . Nu sitter jag på datalektionen och vi skriver manus förfullt till vårat rollspel kommer bli bra , vi satsar hårt på det hära .. hehe , iallfall igår mötte jag upp frida vi gick och köpte godis och massa dricka & hyrde en galen skräckis.. Bra,läskig,konstig.. haha fattade ingenting sen i slutet fick man veta vad som hade hänt.. ja ja nu ska jag angaera mig i uppgiften istället, pusspuss :)


Söndags mys!

God kväll ! Sitter här och har nyss snackat med fridis , som ska ta halvbussen in till stan då ska vi kööpa godis och hyra film tror jag . Vi får se annars hittar vi väll på något annat sattyg. Iallfall jag är spy less på skit snack & patetiska människor. Vad får man ut av skit snack ?  Ingeting , sen att människor har svårt att skilja på skit snack & vad man tycker.. Haha , well well nog om det inte tänker jag de låta förstöra min söndag ! I fredags vart det att dricka , började först hos fredrik sedan åkte vi ut med töre borna , vilka härliga typer . Hade faktiskt jätte kul . Lägger upp några bilder haha dom flästa såg förjäkliga ut men någon lägger jag upp iallfall. Igår lördag gjorde jag ingeinting jag var seg och trött och mådde illa.. Hoff undra varför ? Sen kom mysso och såg lite tv sedan sommna vi. Jaja , nu ska jag läggga upp snygg bilderna sen i fredags hahah ;)








Jag ville inte vara med. finns det hjärte rum finns det stjärterum


Puss&kram ! -v-
 


Fredag , skönt !

Skönt med fredag ! whoho , snart ska jag på massage sitter bara och väntar på att pappsen ska skjutsa mig .. Mendans ska jag svara på en såndära lista.. Vad gör man inte när man inte har nå bättre för sig?:)

Tidsfördriv


Sagt nej till ett samlag? - JA
Snott någons mobiltelefon? - Nej haha?
Varit medvetslös? - nja
Hånglat med nån riktigt ful? - Nä ? haha
Hånglat med fler än 50 personer? - Nej
Gjort nåt riktigt dumt? - Jodå !
Gjort nåt du verkligen ångrar? - Ja det har jag väll haha
Blivit full på ett släktkalas? - Nej
Varit full i skolan? - Nej
Blivit portad från en krog? - Inte det inte
Varit otrogen? - Ja
Varit full på julafton? - Nej
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? - Nej
Slagit sönder en tv? - Nej
Önskat att du var det motsatta könet? - Nej , men visst har dom det lättare ibland !
Varit gravid? - Ja
Fått barn? - Nej
Överdoserat? - Nej
Åkt ambulans? - Ja
Gjort nåt riktigt olagligt? - Nää inte så farligt
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? - Haha nej
Fått din mamma att gråta? - Ja
Blivit polisanmäld? - Nej tror inte det ?
Slagit ner någon? - Haha ah..
Slagit någon blodig? - Kanske
Skämts över dina föräldrar? - Ja haha
Skämts över din bästa kompis? - Tror inte det ?
Skämts över dig själv? - Oja
Ätit från en papperskorg? - HAHAH usch nej

Senaste personer som..
Sov i din säng: Goingen

Såg dig gråta: Angelica
Fick dig att gråta: Kan jag inte gå in på
Du delade en drink med: Vet inte ?
Du gick på bio med: Julia
Du gick på stan med: Frida
Skällde på dig: Vet inte  ?
Skickade ett e-mail till dig: Ingen aning

Har du någonsin...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Jo

Bråkat med ditt husdjur: Haha ja !!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej

Varit i...
Usa:
Nej
Norge: Ja
Finland: Ja
Kina: Nej
Tyskland: Nej

Extra stuff...
Tar du droger: Nej

Dricker du: Ja
Vem är din bästa vän: Ja bra vänner ja!
Vad är du mest rädd för: Zigernare & spindlar
Vilka kläder sover du i: Trosor
Vart vill du gifta dig: Vet inte
Vem hatar du verkligen: Ingen just nu ? Just nu finns det bara några patetiska ;)
Varit kär: Ja
Kör du bil: Nej, men vill.
Har du ett jobb: Nej
Gillar du att ha folk omkring dig: Ja
Är du ett hälsofreak:  HAHA nää


Stuffs...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
  Nej
Är du ensam nu: Ja
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Big b hooligan hahah
Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Självklart , men inte nu...

Favorit...
Rum i huset:
Mitt
Typ av musik: RnB osv blandat
Parfym: britney
Månad: agusti
Sten: ?

De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit:
Nej
Köpt någonting: Jo
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jodå
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej
Velat säga till några att du älskar dem: Nej
Träffat någon ny: Njaa.
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kysst någon: Ja

Senaste...
Låt du hörde: Ingen idag

Film du såg: Öh.. minns inte
Drink du köpte: 
Mat du åt: Lunch

Har Jag:
Digitalkamera?
Ja
Telefon på rummet? Mobil?
Egen dator?  Ja?
Könssjukdom? Nej usch :)
Husdjur? Jo en katt & hund
Bra kompisar? Bra
Tar du receptbelagda mediciner? Nej
Varför då? -
Vem vill du fika med just nu? Ingen 

Aktas i backen tre hål i nacken !

Hoff kom hem för ett tag sen från en KUUL kväll i backarna , haha vi har åkt madrass i ormbergs pulkbacken , slalombacken hoff det gick undan och sedan baki bil haha , inte ofta man göra sånnahära ut flykter inte speciellt planerad men de är så det ska vara. Hoff iallfall ska gå ut med betty en sväng sedan blir det nog att ta en grymt varm dusch.. Sen blir det att krypa ner i sängen och försöka sommna i hyffsad tid .. Jaja puss & kram här kommer lite bilder sen ikväll ;)






 


Hofff

Skönt att komma hem ? jo tack .. Drygaste dagen på hela veckan är ju tidsagar då man har BF hela dagen sitta och skriva och lyssna en hel dag.. Sjukt trist och trött blir man .. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem ska jag berätta hur duktig jag varit när jag fick VG på svenska .. Inte illa ett av mina få VG:n jag fått faktiskt hehe stolttjej.. Hehe , nu ska jag göra en hemsk väckning på syster johanna mohaha .. haha jaja pusstja !




wihohoo

Då var gaddningen gjord , nöjdis ! Hoff , iallfall det tog inte alls nå speciellt ont det kändes men det gjorde inte ont maskinen lät bara obehaglig.. Sedan for vi till emma & senare for vi och våld gästade hos adam där petter fredrik per martin hängde .. Vi kollade en film som var rätt bra.

När vi skulle åka

Emma : Ska du åka med  ? Du har ju rätt nära hem

Fredrik : Troru jag ska klöva hem eller?!

HAHAHA , dålig humor men det lät ju hur bra som hällst ..

Sen for vi och åt och tog några varv runt den döda staden & for på jakt efter en madrass eller nått liknande som går att åka på men icket det då for vi hemm och nu sitter jag är och ska se lite tv och sedan sova .. Puss&kram




slitnoo


Hoho

Tjululu , ska alldeles strax fara och bli pinad ajajaj .. Men det blir nog inge bekymmer för mig när man har så pass högsmärt gräns ! Haha we will see .. Well well , nu ska vi fara och plocka upp Frida & Emma . Puss&kram :)





Trululut

Kom hem alldeles nyss från all star .. Trevligt trevligt & ganska godmat , hoff jag är mätt så jag håller på spy fortfarande ska hoppa in i duschen alldeles strax och göra mig i ordning.. hihi , igår blev det inte mycke till party jag blev trött & for hem vid halv 1 tiden låg hemma vaken till 2-3 och kollade på spökpogram sedan sommnade jag tvärt. Hoff , skönt med helg vila upp sig lite !! Nu ska jag då snart hoppa i duschen .. Tjululu puss&kram



Godkväll

Hejhoppla , vilken dag .. För det första försov jag mig , men det var mest bara skönt ingetligen. Sedan blir jag busted på att ha kopiera lite tex tillbokressentionen .. När jag öppnade pappret av min förvånad stod det IG med stora röda bokstäver och varning haha attans! JAHA , nu kom jag på det de var därför karina sa att hon skulle döda mig haha.. Jaja , sedan har jag fått vara arg också .. Kan vara skönt att ta ut ilska på idioter.. HeHe , jaja nog om denna dag ! Hoff puss&kram


Imorgon är det fredag ;)


Som sagt man kan inte alltid va på topp


Sushi

Godkväll , hoff så skönt äntligen är min huvudvärk över jag sov 3-4 timmar. Nu sitter jag hos mamma Linda jag mamma & andrers åt shusi för ett tag sen , fruktansvärt gott.. På en timme blir det att kolla på det okända sen hem in till stan jag måste göra klart mitt 3minuters långa oklara föredrag .. pff bara lägga in bilder på ett usb & skriva lite fakta , lätt som en plätt! Skönt snart helg då är det partayyy som gäller hehe .. Nu ska jag lägga mig en stund på spik matttan ! Puss&kram




Göttans ;)


 


hehe

Hehe , stolt jag är! Idag satt jag igång första tvätt maskinen ! Vad gör man inte för att beställa från nelly hahah ! Iallfall hittade en t-shirt med nå tryck på & en snygg klänning , skor & en vanlig svart tröjja som var lite längre ! puss & kram snart ska vi äta kladdkaka fanken så gottis ;)

www.nelly.com



It's on bitch

Namn: Lovisa maria silfwerplatz

Kallas för: Lovisa , lollotrollohollo , lollo , lollan  haha ;)

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Tatueringar: Nej inte ännu

Längd: Endast 1,52 kort , hehe

Skostorlek: 35-36

Hårfärg: Real; Svart/mörkmörkbrun

Fräknar: Fult , får det när jag solar..

Önskar du att du bodde någon annanstans? In LA

Tycker du att du är attraktiv? Kan jag ju inte avgöra själv , haha !

Dricker du? Alkohol eller? Joda

Röker du? Yesss

Vilket schampo använder du? Kan kolla

Vilken parfym använder du? Midnight tror jag den hette?

Vad är du rädd för? Sigenare & spindlar ..

Gillar du att tvätta? Har aldrig prövat !

Senaste personen du ringde? Hmm , julia?

Personen som ringde dig? frida

TV-program du såg? The hills


Favorit:

Låt: Cat deluna - unstoppeble

Sak att göra: Sssova , umgås med vänner , shopppa , ofc ha kul !

Dryck: cola

Kläder: snygga glittriga linnen

Film: Aouu , the children ..?


Har du någonsin…

Blivit arresterad? Hm , nej snel flickaaa


Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Pga killar? Jadå

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken iallfall ?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? haha , en gång minst tror jag


Senaste…

Boken du läste? twiligt

Personen du fick e-mail av? aou , inte vet jag orkar inte kolla mina överflöda 299 mail..

Personen du fick brev av? Minns inte

Personen du fick sms av? Av en snygging ;)

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I förrgår , igår åt jag och frida tillsammans ;)

Saken du köpte? Snyggt linnne!

Vad har du gjort idag? Skolan , varit med julia & kommit hem för ett tag sen .

Brukar du svära mycket? Tillräckligt...

När stiger du upp på morgonen? kvart i sju tror jag

Vad har du på dig? Jeans leggins & en grå vanlig tröjja med knappar i u ringningen

Är du glad nu? Trött & irriterad

Vad dansar du till? Allt som är bra

Stockholm är… ? stressigt , snobbigt , inget för mig ! En shopping dag där är inget fel men hade inte kunnat tänka mig att bo där..

Göteborg är… ? Fint ! :)

Land du vill besöka? Där det är varmt!


Trött

Hoff , komm hem för ett tag sen. Idag efter skolan gick vi in till stan och kolla gick och bokade min massage tid ! Som jag inte hann ringa om för några dagar sen. Hittade ett snyggt linne idag också .. Åh jag längtar redan till helgen .. party party ?! I guess.. Sedan for vi och hängde lite hos freddan och sedan begav vi oss hemmåt. Iallfall ska se lite paradisehotel som jag missade sen blir det nog att sola fruktansvärt gott och tigdigt ska man upp börjar kvart över 8 & går til 5.. Inte kul undra om man pallar hela dagen , HeHe .. Jaja , pusselipuss nu ska jag se paradise ;)



Trululut

Hoff , de var gode skönt att sola och det är noll gradit ute.. Tog även en lång prommis med bettan och sassi fick följa och dom fick springa av sig ordentligt.. Nu blir det att bara slappa och vänta tills mitt gosht hunter börjar och efter det spökhus på tv4+ .. Bara ett måste att se hehe fast jag blir räddis .. Haha , jaja nu ska jag snöööra mig på soffan . PUUSS ;)



Im home

Trululut , kom just hem från en snabbsväng på stan . Skulle kolla efter ett par jeans men hittade inga som jag trivdes i.. Man är så bekväm då man oftast använder jeans leggins .. Hoff iallfall imorgon börjar skolan , hoppas man kommer sig upp haha som tur har vi sov morgon till tio i tolv .. Senare ska jag och angelica gå och sola solarium skönt ! Tomt det var att sova själv inatt haha .. Igår tog jag det bara lungt måste ju vila upp lite inför skolan. Nu ska jag goa med bettan ett tag , lilltrollet .. Puss&kram :)




Hittade en tröjja på stan , stor slapp skön & rätt snygg


Värme !

Hittade just ett par bilder från när vi var utomlands 05-06 fyfan nu vill till värmen nuu !!


Lovisa

Haha vi på banan båt

Jag & angelica som blondiiies ;)

Lite av hotellet

Robinhood ;)


Trudulutt

Hehe , jag har hållt mig inne ! Varit bra på tv , och jag är fruktansvärt svärt trött kommer bli en tidig kväll ikväll.. Ser på paradise XL och pratar med amina i telefonen & pratar skvaller hihi . Aoouu , hoff nä nu ska jag sluta sitta här och nörda , puss&kram :)





Man kan inte alltid vara på topp? haha



...

Hoff , godkväll .. fanken så trött jag är. Igår var vi ute & åkte bil hela kvällen har några ful bilder på min kamera som kommer in haha .. Ikväll blir det nog bara att ta det lungt sommnade på soffan & vaknde upp för ett tag sen . Nu ligger jag och kollar 16 and pregnant .. buhu puss



Godkväll

Kom just hem från djur sjukhuset , det gick väll förövrigt bra förutom att jag var tvungen att möta en av mina största rädslor sprutor .. De tog henne i nackskinnet och tröck in sprutan betty stod inte stilla då jag tog tag i henne och fick se dom trycka in sprutan i min lill bebbe , hojja då så det tog ont i hjärtat.. Jag kan förövrigt inte ens kolla när jag ser en spruta men idag var jag tvungen .. hojjjjja haha iallfall dom har beställt pizza hit nu , jag som tänkte vara nytto men men inte idag hehe. Får se vad som sker ikväll om det blir lungt eller om det blir nå skojjigt.. Ingen massage blev det för mig idag jag vaknade halv 1 .. SUCK . Får ta det någon dag då man har skola , då stiger man upp tidigt och har tid att ringa för massge och säkert inte lika mycket upptagna massage tider då . Jaja , ska nu gå och slappa framför tv:en en stundis , puss&kram :)


Hittade lite gammla bilder från valborg för två år sen :)









Nog har man allt förändrats


Sleep tight

Hehe , nu har syster fixat om på min blogg lite . Tackis , johanna ! Hoff ska alldelas strax glo lite tv innan jag ska hoppa i sängen och sova. Ska upp tidigt & ringa efter en massagetid . Fanken så skönt om man får en tid imorgon .. pussis&kramis hoppas jag får igång min egna dator jäkel imorgon :)

Skön låt





En bild från nyår


...

Har varit utan min dator nu i två dagar , måste fara och köpa en ny laddare den har slutat laddat helt nu .. suck . Idag har jag bara slöat och tagit det lungt varit och ätit sushi , haha jag drömmde om de inatt och vaknade jätte sugen på det.. haha ? Nu sitter jag och lyssnar på musik som man lyssna på för länge sen lägger upp låtarna. Hoff , ikväll blir det bara att se film och ladda upp för den kommande helgen och på måndag börjar man skola .. suck blää trist jobbigt att stiga upp ! Pusssss&kramis


Två bilder från i tidsdags

















...

Goddag , vaknade vid halv två tiden ungefär ? Eller då jag steg upp iallfall. Igår var jag & sa hejdå till släkten som åker tillbaka till Borås imorgon . Sedan hämtade emmelie & sandra upp mig vi for och hyrde film och köpte gottta , trevlig trevligt .Nu ska jag iallfall försöka få upp min slöa syster hade tänkt att hon skulle följa med mig nu när jag ska gå och sola mohaha.. grymm men klockan är ju alldeles strax 3 så länge kan man ju inte sova ? Hoff , ikväll är det paradisehotel olalala , efterlängtat pogram ! Jaja , ska göra ett ryck och försöka få upp syster nu puss&kram :)









...

Godmorgon , skönt att vakna tidigare än igår? Jo tack , har hunnit duschat klätt på mig sminkat mig osv .. Ska fara och kolla om hund&katt är öppet hade tänkt köpa bettan någon overall nu när hon har vuxit lär hon kunna ha den minsta storleken. Igår låg jag bara inne och mådde halv taskigt så är det när man är bakis .. haha ;) pusspuss



Gjorde mig inte bra på bild så fick bli denna , haha ;)


...

Nu är det nytt år med nya möjligheter ! :D










Jag fick inte allt för många bilder haha och dessutom fasnade jag på 0 bilder! what ever dom här bjussar jag på :)

RSS 2.0