Söndag !

Hoff , igår kunde jag inte uppdatera någonting eftersom vi for rätt tidigt till stugan . Vi grillade god mat och sedan var vi ute och donade och fotade en massa fina bilder med mamma & syster system kameror sedan trappade vi ner på kvällen med 27 dresses & någon thriller sedan däckade vi vid 1 halv 2 tiden. Mysigt mysigt , idag hann jag vara in en snabbis på stan och köpte mig ett orange/puderrosa linne och trollor och läppglans lollo glömmer aldrig läppglans dom är alltid med mig ! Jaja , sedan har jag packat upp packat ner packat upp och ner åter igen. Jag har så kallt res feber! Ikväll komm emma och frida förbi då satt vi här nere på gräsmattan och rökte vatten pipa och snackat allmän skit och snusk ! haha som vanligt ?

Olala imorgon sticker vi till TURKIET fruktansvärt skönt fruktansvärt kul! WHOHO otroligt sugen på att shaka asss dricka goda drinkar och SOOL ofc.. ! ;)

Så nu kommer jag inte uppdatera förens nästa måndag / tisdag om jag nu inte kikar in på något internet kafe så klart !

Puss&kram ha det bra , de ska jag ha ! ;)



 




// Lovisa silfwerplatz


Fredag babbyy !;)

Trululut , kom mig nyss hem . Idag slutade jag skolan rätt så tidigt efter att ha gjort två nationella prov.. Klöva jag och angelcia hem och la oss här utanför oss på varvet och solade skönt skönt ! Sedan blev det att stressa in på banken och aktivera mitt bankkort , mitt andra tappade jag bort klantigt.. Sedan for jag och handlade ett par vita söta ballerina skort en vit tubtopp en svart kjol och svarta shorts sedan köpa jag lite sol produkter som är vikigt att ha med sig till turkiet . Men nu ska jag fixa mig lite osv , puss&kram !! :)




Sliten tjej tjo hej !


Torsdag

Godkväll , sitter här med emma & angelica dom sitter och fixar angelicas hårförlägning. Vi lyssnar på gammal bra music osv fett nice. Jaja jag har inte alls mycket att skriva jag har inte gjort allt för mycket idag , suttit och tyckt det var varmt. Imorgon slutar man tidigt då blir det att ligga här ute på varvet och bli brun med angelica. Nä nu ska jag vara social tjenna !

Puss&kram!!





två bilder från igår , då jag emma&bettan satt ute på gräsmattan här nere på varvet..


Onsdag

Olidligt varmt ute denna ryssvärme.. Hoff bara 2 skol dagar kvar och på måndag åker jag till turkiet , fruktansvärt skönt ! Jag tror jag inte ids gå ner och sola , det är för varmt.. Idag kanske jag & emma ska bada fan så kallt igår då jag låg ute och sola doppade jag benen här nere på stranden BRRR säger jag bara.. haha jaja inget alls vettigt kommer ut från denna kvinna idag , mer än att det är jobbigt varmt ute..


Puss&kram ha en trevlig lökig dag !





Flådig tjej & på kort fastnade jag inte idag !


Tisdag

Goddag ! Har just kommit upp från att ha legat och pressat ett tag , jätte skönt 33 grader i skuggan visar termoetern. Aktiviteterna med barnen idag gick bra , sedan for vi och kolla på någon ''föreställning'' på kulturens hus och så blev det lite glassande på stan , hittade mig även ett sommrigt linne. Hoff , nu ska jag slappa ett tag sen blir det att hoppa i duschen sen blir det att umgås.. Hehe

Puss&kram !



Jag& amanda idag utanför kulturens hus


Måndag

Hoff vilket väder ! Idag har jag slutat jätte tidigt , efter skolan gick jag hem pappa&jag for och gjorde lite ärender for & åt sedan sprang jag in på stan och köpte hårspray läppglans deo och en bekini skit snygg ! Jag kunde inte hålla mig fastän jag har nog av dom , men som sagt man kan nog inte ha för många. Sedan for jag till mamma & hoppade i bekinin och låg och solade säkert 2 timmar nu komm jag just in från att ha varit ut på långis med lillklöven betty . Jaja nu ska jag duscha så får jag se vad som händer och sker ikväll !

Puss&kram!







Betty <3


Söndag

Hoff , nog är har man varit seg idag & mått som man förtjänat .. Haha , iallfall vi började öla & cidra och fixa hos oss emma sedan bar det av till piteå corusing ! Trevlans trevlans , har inte mycke alls att skriva men jag kan visa mig kväll i bilder ! ;)



























Lördag!

Hoff , hej sorry för den dåliga uppdateringen jag har inte haft tid eller lust att blogga men nu kommer det ett inlägg och jag lovar att bli bättre ! Idag kom mamma och hämta upp mig tidigt så for vi och köpte melon & kiwi och lagde oss ute på uppfarten och solade ja kanske en sådär 3-4 timmar så nu börjar jag nog snart likna en peppar kaka , skämtosido. Mamma ville ta lite bilder på mig och ska strax lägga upp fulingarna haha , härligt med lite sommrliga bekini bilder ! Nu ska jag gå ner och färga ögonbrynen & färga håret svart som vanligt då ! Ikväll blir de nog att fara till piteå och jag har laddat upp med go cider , de kommer bli kanon!

Bliderna gick inte in men jag lägger upp dom på facebook och lägger in dom här på bloggen senare  

Puss&kram !!;)




Måndag

Godkväll ! Idag har jag varit en rikigt segis försov mig rätt bra och sedan knatade jag till skolan och gjorde ett omprov i matte ! Hoppas jag klarar de fick iallfall G förra matteprovet jag gjorde ! Nu sitter jag och johanna och kollar på toppmodell 13 sedan blir de svenska hollywoodfruar , får man ju inte missa. Tidigare idag vid halv 5 for jag och Amanda och fyllde i våra tattueringar , attans så ont min gjorde på handleden Amanda fick hålla mig i handen ! Haha , jaja nu ska jag kolla på detta dålig eller kanske allmänt slö på att ha uppdaterat idag , men nu skiver jag ju !

Ringde nyss en telefonförsäjare !

Telefon försjäljaren - Hej vi söker göran nicklas silfwerplatz

Jag - Ahe , vetu han är död och begrav

Telefon försäljaren - OJ , då får jag be om ursäkt !!

 Jag- Mh , HEJDÅ
  

Puss&kram snyggingar !
;)


Söndag

Hoff , vilken seg söndag ! Jag ska för det första som planerat inte ut en meter kan jag då tala om .. Vaknade 3 och var helt slut och trött , så är det när man ska leka rockstar ! Haha , jaja ska strax hoppa i duschen sedan ska jag och johanna äta gott & mysa på och senare ikväll blir de mina spök pogram på tv 4+ som jag sällan missar. Nä nu ska jag lägga upp lite bilder sen igår kväll sedan ska jag hoppa in i duschen .

Puss&kram 

 









Min kväll i bilder , fast lite glest dom andra kunde jag tyvär inte lägga ut ! ;)






Lördag

Goddag , vilket jäkla väder! Har redan hoppat i min nya bekini från ginatricot och ska slänga mig ut på ballen och sola några timmar här fram över . Igår for jag & emma till mattias en stund sen bestämmde vi oss för att fara hem till emma som de gräsänkor vi är mycket trevligt !

Jaja nu ska jag slänga mig på ballen och sooola , puss&kram ;)
Kanske måste trimma bodyn lite innan turkland endast 16 dagar kvar !!
Snygg bekinin , hoppas ingen tar illa upp över en bekini bild haha


ÄNTLIGEN HELG

Skönt med helg ! Hoff efter skolan kom julia hit en sväng snacka massa skit och satt & kedje rökte på ballkongen. Och nu har jag just hoppat i bekinin och solen steker på den inglasade balkonen ! Så nu ska jag ut och sola en sväng sen blir det att duscha och se vad denna kväll bjuder på ! ;)

Puss&kram


Torsdag

Torsdag snart helg ! Skönt som bara den , idag fick vi sluta klockan 1 istället för halv 4 mycket omtyckt! Inte så mycket att göra de hära sista veckorna i skolan förutom alla mina jäkla rester jag har kvar hoff , jaja man får väll se de positivia att man klara skolan när man pluggar. Har knappt pluggat hemma detta år och de är först nu jag börjar göra det lite sent tänkt.. Nu ska jag nog dra en liten vila i soffan de lockar ! Jag är så fruktansärt jäkla trötttt , även fast jag sov som en prinsessa i natt haha ;). Ja nu ska jag & bettan hoppa i soffan och vila en stund , senare blir det nog hänga gäng med frida får se får se ..

Puss&kram
;)





Min lillbebbe som börjar bli så stor <3


Onsdag..

Beyonces nya låt , vad tycker ni? Kanske blir bättre efter man hört den några gånger ? Ska strax hoppa i duschen jag har sovit som en gris , jag vet inte rikigt var all min engeri försvinner igentligen ?  skolan som håller på att bryta ner mig kanske.. Haha nä hoff den vill jag inte tänka på nu iallfall jag har så fruktansvärt mycket rester/omprov.. Jaja , ska kolla om de nya the hills avsnittet har kommit då blir det att ligga och glo de och bara ta det allmänt lungt !

The hills avsnitten ser ni på mtv.com eller mtv.se

Puss&kram
;)


Beyonce - why dont you love me  ?





Nyvaken & kladdigt smink

Sliten som en häst , nu ska jag fixa till mig och se vad jag orkar med en slö kväll som denna ?
;)


Onsdag

Hoff så veckorna går fort nu , kom hem för ett tag sen från sushi bar då pappa skjutsa dit mig & tog en take away med mig. De fick mig på bättre humör konstigt nog? Ska strax hoppa i duschen så jag får bort sushi lukten ur näsan , sen får jag se vad som händer och sker! Hoff så trött jag är kom hem försent igår kväll , haha !! Nä jag har aldrig något vettigt att skriva tråkigt nog bara skönt att få skriva av sig lite grann har nästan blivit som en rutin ?

Puss&kram ;)



sushi


Tisdag

Godkväll , jag har knappt varit hemma någonting idag. Slutade halv 3 & hade möte en timme senare så de var bara hem och vända igen. Sedan for jag hem till mamma & hon hjälpte till mig att plugga de gick bra och fort. Sedan kom mormor&roffe förbi en sväng så det blev att stanna lite längre. Sedan så beställde jag en snygg bekini från ginatricot.se grrrr , man kan inte ha förmånga av snygga bekinisar ? Jaja , ska gå och göra mig lite i ordning sen blir de film kikande ..

Puss&kram ;)




måndag kväll

Godkväll , kom nyss hem från solariumet hoff så skönt att sola & samtidigt bli brun ! Ska kolla lite tv nu sen blir det att hoppa in i duschen sedan blir det kanske att kolla film & umgås om jag nu orkar , har inte haft mycke till engeri idag vet inte varför ?  Jaja , nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund medan jag väntar in de 45 minuterna man ska vänta efter att få dushca efter solningen.

olalala , bara 21 dagar kvar till vi sticker till turkiet !!

Puss&kram ;)






-


Måndag.

Blev inte att få ligga & vila på soffan utan jag gick och mötte upp Emma vi har fikat och suttit och målat nagarna , men vi tappade tålamodet och de blev mindre bra alltihopa .. Ska fortsätta måla nagarna när jag orkar dom kan inte se ut såhära & just nu har jag fan ingen jävla tåla mod.. Haha , nu ska vi lägga oss & glo lite på tv mtv osv. Sedan ska jag börja göra mig klar för sen bär det av mot dessie & co. Puss&kram !





måndag

Goddagens på er !

Vilket toppen väder super skönt ute förutom att det blåser ! SUCK , iallfall rätt skönt att sluta tidigt på måndagar men lika fan ska man göra omprov kl 2 känner mig inte allt för manad att gå tillbaka men jag måste.. Jaja funkar väll också nu ska jag snöra mig på soffan och dum stirra på allt dåligt som är på tv förväntar mig inget.. Imorgon eller på onsdag kommer det andra nya avsnittet av the hills kan knappt bärja mig , ni som missade de första nya the hills avsnittet som kom ut den juni 27
gå in på mtv.com eller .se . Drama redan första avsnittet inte illa ! Jaja nu ska jag slänga mig i soffan & möjligtvis ta en liten sovis !

Puss&kram ;)

Put on a happy face
http://www.mtv.com/shows/the_hills/season_6/series.jhtml






Söndag

En rikigt slö söndag ! Ska nu strax fara och övningsköra med pappsen amanda & uffe , till en stor besvikelse fick jag inte köra bubblan idag suck ! Sen ska jag nog fara och sola vid 9 tiden med emma ! Hoff jag har inte mycke att skriva om förutom att jag har varit ett rikigt slö arsle idag !

Puss&kram nu ska göra mig i ornding innan jag far ut och gör trafiken osäker ! ;)
Jag ville inte rikigt vara med ...


Lördag night ;)

God afton alla vakna ? Eller vad man nu ska kalla det , kom hem för ett tag sen från piteå crocusing & fick just lite energi så de blir kolla lite på fejjan & sedan stoppa igång någon rulle om de är allt för ovettigt på tv låter fruktansvärt bra tycker jag ! Gud så jag svamlar och har lite att skriva , men nu kommer de upp några bilder från kvällen ! hehe jag ser ut som en ryss om lovisa själv får säga !

Puss&kram på er & dom som är vakna GÅ & LÄGG ER ! ;)


Haha kan man bli snyggare på bild?













Lördag kväll!

Godkväll! Har just fixat mig klart vi ska åka på en halvtimme 45 min typ. Ikväll ska jag ha på mig en hög kjol och ett spets linne och svart bh under.. Haha glömde berätta gårdagens fuling haha eller mistake! Då kommer de en snygg kille och står någon meter ifrån mig då säger jag attjatajoo för högt och han hör det haha då kom han fram och skakade hand sedan gav en utav mina blondier ut mitt nummer åt honom och han ringer upp mig haha ! ;)

Jaja , ska iallfall gå och packa lite saker osv i väskan & kolla om jag hittar något man kan bli full på tills vi ska ut har inte hunnit kollat uti det så mycket så haha nu är det dax , spelar ingen roll jag har kul full som nykter ! Jaja puss&kram ha en BRA kväll ;)

Gonna hit another city ''piteå''





Fredag-Lördag

Goddag! Jag är faktiskt pigg & kry idag , vilket jag inte borde vara haha! Jaja , sitter här i mjukis byxor och mjukis tröjja och funderar på om man ska orka sig ut på lång prommis med bettan. Igår var det väll rätt trevligt , for hem vid halv två rätt tidigt rätt skönt ! hehe , jag mår då bättre än emma idag hehe. Jaja , nu ska jag göra något nyttigt istället för att sitta framför dum burken. Hoff , jag blir deprimerad av det hära vädret. Puss&kram ha en bra dag ! ;)







Lite snöblandat regn kom också med på cameran ! De andra bildena är för fina för att visas här på bloggen , kan ni tänka er  ?.. ;)


RSS 2.0