-v-

Hoff , en lektion på skolan idag .. Skönt hoff jag är förkyld och de värkar bara bli värre hoff.. Efter jag slutat träffade jag upp emma gick och åt sedan fick jag en present av henne den sötisen ! Efter de gick jag hem och slöa ett tag for in till stan med syrran och shoppade en hel del på stan ett par svarta leggins med ''läder'' framtill skit snygga jeans leggins , armband , klocka , läppbalsam från bodyshop och ett par ''kängor med nitar och kilklack'' en leopard trekvarts tröjja , kanske glömmt nått men sedan gick vi och åt på sub och knatade sedan vidare till suntan för en solning sedan for vi till mig och kollade film och snackade skit .. Emma åkte för ett tag sen nu ligger jag i sängen med en varm dator på magen och är sjukt sugen på glass ! Ska kolla om de finns någon glassugen polare ..

puss&kram !



Ny skorna kass bild dock ! ;)


...

Hoff , igår hann jag inte uppdatera .. Igår efter skolan gick jag in till stan mötte sune spontatn på en affär vi hocka upp gick och kolla runt satte oss och åt på sub&company gottans gottans .. Shoppade ett party linne som jag ska ha till ikväll en ring från jc skit snygg daniel ville också ha en sånn !.. Köpte även mig min parfym som jag tycker om från make up store , en röd svart rutigt skjorta från gina super snygg på & jag hatar flanellshortor men där föll jag värkligen.. Haha , man kan ju som sagt ändra sig.. Senare på kvällen for vi till dessan satt där och drack vin surrade lite grann blev som sagt en lungn kvälll. Kvällen slutade med att daniel och jag satt på max och var påväg hem redan inna 12 tiden , tog oss ett mysigt bad och myste på så sommnade vi rätt tidigt. Skönt skönt så man är pigg och kry till ikväll ! Mottot: när vodkan gjort oss vackra , nej men ikväll ska vi vara hemma hos mig och sedan blir det kanske utgång för efter 12 fyller jag 18!

fint fint , nu ska jag ner och cyckla på tränings cyckeln till hårfärgen gjort sitt & de är dax för utsköjlning. Sen blir det att tagga inför ikväll ! Bilderna jag tänkte lägga upp gick tyvär inte att lägga upp..

puss&kram ! ;)









20100826

Hoff , gode skönt att komma hem jag är så less att gå på stan måste in en sväng imorgon och kolla på något att ha på mig till på lördag då jag fyller år ! whoho , skorna från nelly hade kommit även legginsarna med skindetaljer & genomskilninga svarta skjortan hade kommit nice nice & de hämtade vi ut .. Gick även in på gina tricot köpte mig ett par lack leggins sånna kan jag inte ha förmånga + att lacker far bort så pass fort . Köpte mig en snygg ''knogjärnsring'' från JC & massa block pennor osv till skolan.. Hoff nu väntar jag på att maten ska bli klar sedan blir de att kolla fångarna på fortet ..

puss&kram!

 
  

Köpt idag






Glad idag !

Woho idag kom ''fet'' lönen och mina leggins jag har beställt och min skjorta förhoppningsvis ! Så ska springa in till stan på ett tag och hämta ut lönen osv så blire nog kanske en liten shopping och köpa lite block osv till skolan är även ett måste nu saknar jag bara mina skor från nelly som förhoppningsvis kommer imorgon. Hoff , idag blev de en kort dag på skolan kom dit vid kvart över tio och slutade kort där på , sedan följde jag med emilia in till stan och träffa hennes pojkvänn sedan skjutasde dom hem mig och nu sitter jag här ! Idag känner jag mig på toppen humör och förhoppningsvis håller de sig . Nu ska jag fixa mig lite sedan blir det väll att knata till stan !

puss&kram ;) 






Två bilder som jag tog alldels nyss


082510

Som sagt mamma hämtade upp mig och johanna vid 4 tiden for och kollade efter convers fanns inte inne i vitt i min storlek varken på barn eller vuxen storleken då tjura jag ihop , men for och kollade annat också där hittade jag ett par tygskor med paljetter på skit snygga enligt mig , sedan var jag in på hm och köpte mig ett par vanliga svarta leggins och en myshorts och ett linne till det sexigt och bekvämt springa runt i sånt framför pojkvännen haha tss.. Iallfall sen for vi förbi mamma och åt julia kom förbi en stund och surra skjutsade hem till stan igen. Nu ligger jag bara och slöar och har just varit ute med den tokiga hunden man har blir att slappa tills kl 8 då blir det att kolla fångarna på fortet ikväll ingen , ett underhållande pogram så de funkar för mig.. Hoff imorgon börjar jag kvart över 8 känns tungt & jag är inte redo !

En hemsk bild som jag tog nyss , regn blåst har jag klara mig igenom resultatet ser ut såhär.




 

Leggins ''svarta'' linne&hotpantsshorts skor


082510

Jäkla pissväder de är ute , tur att man inte är gjord av socker ! Blev en kort skoldag idag & efter skolan gick jag med emilia in till stan och hittade mig en t-shirt ett linne ett brett stort armband och två par ringar .. Nu ska jag göra mig i ordning så blir det att fara och köpa convers med mammsen om jag nu hittar några i min storlek.. Idag for emma det svinet till fjollträsk avundsjuk kommer sakna min gräsänka.. Sugen också på att åka till stocohklm på en shopping helg & gå ut på deras krogen där sägs ju inte vara helt fel ! Jaja , nu ska jag fixa mig innan mamma kommer och plockar upp mig .

puss


En bild sen i lördags..




 

dagens inköp


102408

Har kollat på fångarna på fortet och nu kollar jag och syster amercian pie , beställde just hem ett par marbel skor med 14 cm klack & 3,5 cm platå gillas velat ha sånna tidigare men storleken har inte funnits inne i svarta så äntligen .. Ikväll blir de förhoppningsvis att sova tidigt jag är så fruktansvärt trött och imorgon börjar jag vid halv tio känns rätt jobbigt känns rätt tidigt blir väll att kolla klart filmen sen nanna så...

Puss&kram sweet dreams !




082410

En ljusare dag idag bättre väder & en aning varmare . Idag hade vi endast en lektion , efter lektionen följde emilia till stan där vi mötte upp emma gick på waynes och köpte oss en chai latte som jag varit sugen på hela dagen! Sprang förbi ginatricot en snabbis och köpte mig en ny väska de var behövligt , en leopard halsduk fick också följa med. Prövade även köpa det nya ''graffitti'' nagelacket från isadora som jag inte hunnit testa ännu.. Nu ska jag göra mig i ornding gå ner till bastun jag bokade till kl 17:00 trist att basta själv daniel har inte vaknat än.. 


puss&kram !





Jag emilia & emma på stan idag 



    
 


082310

Måndag idag skolan har börjat känns lite små trist när man inte fått uppleva allt för mycket solsken , satt ungefär en timme på skolan jag och sitta still haha .. Hoff , de där tog kål på mig .. Ska lägga mig i soffan och kolla tv plocka ihop i mitt rum & kl 5 har jag och baby bokat bastu här nere skönt ! Lite mindre än en vecka kvar tills man fyller år nu börjar man räkna neråt !

Nu hade jag tänkt att sätta igång att blogga ingen , kul men jag har aldrig något vettigt att skriva dooock ;)
Puss&kram // lovisa

 


2 agusti

Vilken dag började med att fara på sjukhuset och stiga upp före fan , samma sak som i vintras hoff tungt men nu är det över och jag är inte redo för det nu de får ske i framtiden . Jaja sedan skjutasde jonas hem mig och efter en stund kom julia vi kollade en film och snacka skit , slutade med att vi däckade i varsin soffa .. Haha , sedan sminkade jag mig och gjorde mig i ordning klövade in till stan med amanda och inget hittade jag ska gå imorgon också ska hitta någonting att ha på mig till i helgen. De enda jag fick med mig från stan idag var en döskallering från glitter nicenice. Hoff , imorgon är de jobb som gäller och idag får jag endast ta de lungt så de blir film&mys..

Nu ska jag försöka ta tag i bloggandet , haha jag har inte haft ork tid och lust ..

Puss&kram // lovisa



RSS 2.0