...

Anna Anka utmanar Kalle på julafton

Anna Anka utmanar Kalle på julafton. Foto: Maja Suslin / SCANPIX

Anna Anka är klar för fyra olika program i TV 3 framöver. Först ut är sex julprogram, som kulminerar i "Anna Anka och hennes vänner", som sänds samtidigt som SVT:s klassiker "Kalle Anka och hans vänner" på julafton.

Anna Anka är klar för fyra olika program i TV 3 framöver. Därmed nobbar hon TV 4, som hon uppger har uppvaktat henne för att vara med i "Let's dance".

Nu blir det i stället fyra olika program med Sveriges mesta Hollywoodfru, skriver Aftonbladet. Anna Anka säger till tidningen att det inte handlar om en ny version av "Svenska Hollywoodfruar", utan mer familjär underhållning. Programidén är att svenska pratshowvärdar åker över till Anna Anka i Los Angeles, bland andra Robert Aschberg.

Först ut, med start den 19 december, är fyra pyssliga program om julmat, hälsa under julen och hur man förebygger osämja i grannskapet i juletid, skriver Dagens Media.

Den 23 december blir det uppesittarkväll och på julafton klockan 15, samma tid som klassikern "Kalle Anka och hans vänner" sänds i SVT, visas programmet "Anna Anka och hennes vänner".

- Vi ska rycka fjädrarna av Kalle Anka, säger TV3:s programdirektör Anders Knave till Dagens Media och påpekar att man inte lagt in några "astronomiska summor" i produktionen.

De andra programmen men Anna Anka ska sändas under våren.







Haha , hon är ju bara för härlig kvinnan !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0